نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

  1. #1
    کاربر جدید آواتار $M03N$
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    سلام به اساتید و حضار
    اول از همه شاید بگین چه ربطی به فروم #C داره ؟! یه پروژه سی شارپ دارم که بخاطر همین موضوع 1.5 ماهه خوابه خوابه، دلیله دیگه که این فروم خیلی فعال و خوبه
    آقا من یه مشکل دارم، کل پروجمو خوابونده، من VS2010 Ultimate نصب کردم، کریستال ریپورت را از لینکی که خود VS داده دانلود کردم، وقتی میخوام نصبش کنم error میده، error را ضمیمه کردم، میشه کمک کنید ؟؟؟
    چه باید کرد ؟؟؟ قضیه چیه ؟؟؟
    راستی من از تو سایت Sap قسمت Rest Of World را دانلود کردم، به این قضیه مربوطه ؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    به احتمال بسیار زیاد برنامه VS2010 شما مشکل داره
    چون من هم کار شما رو کردم ولی راحت نصب شد
    اما هنوز باهاش کار نکردم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    در حال انجام ...

    ایمیل مخاطب: * فرمت ایمیل صحیح نمی باشد برای ارسال ایمیل می بایست قبلا" به سیستم login کرده باشید.

    همونطور که می دونید VS2010 کریستال ریپورت رو نداره.
    کسائی که بخوان با کریستال ریپورت گزارش بگیرن باید اونو دانلود کنن. که میونید از
    هر شش قسمت رو دانلود کرده و فقط پارت اول رو Extract کرده و نصب می کنیم.
    خب حالا کریستال ریپورت رو به VS2010 اضافه کردیم
    اما هنوز تموم نشده!!!! وقتی ریپورت میگیرید و اون ریپورت رو صدا میزنم،با خطا همراه است!
    این پیغامشه:
    Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files\SAP BusinessObjects\SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0\win32_x86\dotnet1\crdb_adoplus.dll' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    http://rapidshare.com/files/427907131/CRDB_ADOPLUS.DLL
    این فایل دانلود میکنیم و تویه اون مسیری که خواسته بود کپی میکنیم.
    وقتی پروژه رو run میکنیم جائی که میخواید ریپورت رو صدا بزنید بازم Error میده.
    این پیغام:
    Mixed mode assembly is built against version 'v2.0.50727' of the runtime and cannot be loaded in the 4.0 runtime without additional configuration information
    برای رفع این مشکل باید فایل app.config و WebDev.WebServer40.exe.config رو هم edit کنیم
    فایل WebDev.WebServer40.exe.config رو از مسیر
    : C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DevServer\10.0\
    باز میکنیم. و به شکل زیر edit میکنیم:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

    <configuration>

    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">

    <supportedRuntime version="v4.0"/>

    <requiredRuntime version="v4.0.20506" />

    </startup>

    </configuration>



    بعد فایل app.config مربوط به پروژه ای که داره CrystalReport رو صدا میزنه رو به شکل زیر edit میکنیم
    )این 4خط رو به app.config اضافه میکنیم.:(
    . <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">

    <supportedRuntime version="v4.0"/>

    <requiredRuntime version="v4.0.20506" />

    </startup>


    حالا پروژه رو دوباره اجرا کنید و از صدا زدن ریپورت هاتون لذت ببرید
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اینترنت
    سن
    38
    پست
    41

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    دوستان عزيز من با اين مشكل دست و پنجه نرم كردم نه در نصب كريستال بلكه در اجراي اون اروري كه مي ده دوست عزيزمون در پست قبلي بهش اشاره كرده
    اين مشكل هم حل كردم ولي سوال من اينه كه وقتي مي خوام پروژه رو ارائه بدم كريستال ريپورت 2010 برنامه Runtime نداره كه بخواد وقتي روي سيستم طرف نصب مي كنم اجراش كنه ديروز يه فايلي از سايت SAP گرفتم كه گويا به اسم CRforNET40_x86 بود كه وقتي گرفتمش و خواستم روي سيستم طرف نصب كنم مثل اين مي موند كه مي خواستم كريستال ريپورت رو نصب كنم روي سيستمش . اگه دوستان برنامه اي دارن كه فقط dll هاي مربوط رو نصب كنه مثل نمونه برنامه اي كه در دي وي دي ويژوال استوديو 2008 وجود داره منظورم فايل CrystalReports2007 در شاحه WCU\Crystal Reports وجود داره كه با نصب اين برنامه در پروژه هايي كه از كريستال ريپورت استفاده شده با ويژوال استوديو 2008 فقط كاري مي كنه كه ريپورت در پروژه اجرا بشه دارن رو درخواست مي كنم كه فايلي براي كريستال ريپورت 2010 وجود داره بذارن
    ممنون از همه دوستاني كه مي خوان جواب بدن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    منم همین مشکل رو دارم ، لطفا راهنمایی کنید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    قرار بوده نسخه نهائی کریستال ریپورت برای ویژوال استدیو 2010 توی همین ماه (نوامبر) منتشر بشه . چند روز صبر کنید بعد به این آدرس سر بزنید

    http://www.businessobjects.com/jump/...10/default.asp

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    منم این مشکل رو دارم چه کار باید بکنم الان اخرین ورژنش ظاهرا اومده و من دانلود کردم به همراه مرج مادوال ها حالا باید چه کار کنم لطفا کمک کنیمد

  8. #8

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    نسخه اصلی اومد و من نصب کردم
    ولی نمی دونم چرا به toolbox اضافه نمیشه.
    ولی اگر پروژه 2008 رو تو 2010 باز کنی گزینه های کریستال ریپورت تو toolbox هست

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    نجف آباد - اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    اگر .net framework clinet باشد به toolsbox اضافه نمی شود و پس net framework 4 انتخاب کنید

  10. #10

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    dot net fram work 4 هم نصب کردم بازم به تولباکس اضافه نمیشه چیکار کنم؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. #11

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    عزیزم باید بری تو properties پروژت و target رو روی دات نت فریم ورک 4 بذاری مشکلت حل میشه.
    موفق باشی.

  12. #12

    نقل قول: مشکل با نصب کریستال ریپورت برای VS2010

    سلام کریستال ریپورتو نصبش کردم اما اضافه نمیشه
    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •