نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Socket Programming با استفاده از J2ME

  1. #1

    Socket Programming با استفاده از J2ME

    با سلام

    میخوام از طریق ارتباط TCP به یک سرور متصل بشم و پس از ارسال درخواست ، جواب مربوطه رو از سرور دریافت کنم . اگه امکان داره راهنمایی کنید .

    ممنون .

  2. #2

    نقل قول: Socket Programming با استفاده از J2ME

    جواب :

    ابتدا کتابخانه های زیر رو بارگزاری کنید :

    import javax.microedition.midlet.*;
    import javax.microedition.lcdui.*;
    import java.io.*;
    import javax.microedition.io.*;


    بعد از این کد استفاده کنید :

           public String recx;       

    StreamConnection connection = (StreamConnection)
    Connector.open("socket://ServerIP:SererPort");
    //Connected
    PrintStream output =
    new PrintStream(connection.openOutputStream());

    //Make a packet
    String pck;
    pck = (char)0 + "OurPacket:HelloServer";

    //Send the packet
    output.println(pck);
    output.flush();

    //Get Response
    InputStream in = connection.openInputStream();
    int ch;
    while( ( ch = in.read() ) != 13 )
    {
    recx = recx + (char)ch;
    }
    PrintMyResult(recx);


    توضیح : از طریق IP و Port به سرور متصل میشیم و یک رشته دلخواه برای سرور ارسال میکنیم . سپس کاراکترهای دریافتی از سمت سرور رو تا زمان رسیدن به کاراکتر 13 (Crlf) دریافت کرده و ذخیره میکنیم. توجه داشته باشید شما برای مشخص کردن پایان بسته از سمت سرور میتونید از کاراکتر دلخواه خودتون استفاده کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tecnocomputer2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    CClZ
    پست
    194

    نقل قول: Socket Programming با استفاده از J2ME

    میشه یه Sample بگید؟
    که این کد توش به کار رفته؟
    مثلاً یه textfild و یه دکمه که وقتی روی دکمه کلیک شد اون کد اجرا بشه...

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    97

    نقل قول: Socket Programming با استفاده از J2ME

    توی سوکت هیچ فرقی با se نداره (تا اونجایی که می دونم). فقط کمی توی threading فرق داره !

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    97

    نقل قول: Socket Programming با استفاده از J2ME

    توی سوکت هیچ فرقی با se نداره (تا اونجایی که می دونم). فقط کمی توی threading فرق داره !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •