نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    سلام دوستان..
    لطفا کمکم کنین میخوام دوتا تکست باکس توی فرمم بذارم که یکی طول و یکی عرض باشه و بعد ز اینکه کاربر طول و عرض مورد نظرشو داخل تکست باکس زد بعد از زدن دکمه اون مستطیل رسم بشه.
    میدونم چه جوری میشه تویخوده برنامه اندازه ها رو تعریف کرد اما میخوام حتما این اندازه از کاربر گرفته بشه بعد رسم بشه.
    ممنون از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    دوست عزيز اميد وارم كه منظورتون رو درست فهميده باشم

    يه مثال براتون آماده كرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim G AsGraphics = Me.CreateGraphics
    Dim X AsInteger = Val(TextBox2.Text)
    Dim Y AsInteger = Val(TextBox3.Text)
    G.DrawRectangle(
    Pens.Blue, 100, 100, X, Y)
    EndSub

    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sara1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    ممنون
    حالا چه جوری کاربر میتونه یه خط داخل این مستطیل بکشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    خود كاربر اينكارو بكنه؟
    با كشيدن موس؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟

    دوست عزيز اين هم يه نمونه خيلي ساده واسه كاري كه شما ميخوايد انجام بديد
    اميد وارم به كارتون بياد


    Dim X, Y, _X, _Y AsInteger
    Dim Clicks AsInteger = 0
    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    If TextBox1.Text <> ""And TextBox2.Text <> ""Then
    Dim Graphic As Graphics = MyBase.CreateGraphics
    Graphic.FillRectangle(Brushes.SpringGreen, 50, 100,
    CInt(TextBox2.Text), CInt(TextBox1.Text))
    Graphic.DrawRectangle(Pens.Black, 50, 100,
    CInt(TextBox2.Text), CInt(TextBox1.Text))
    Graphic.Dispose()
    EndIf
    EndSub
    PrivateSub Form1_MouseClick(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) HandlesMe.MouseClick
    SelectCase Clicks
    Case 0
    X = e.X
    Y = e.Y
    Clicks = 1
    Case 1
    _X = e.X
    _Y = e.Y
    Clicks = 0
    EndSelect
    EndSub
    PrivateSub Form1_MouseMove(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) HandlesMe.MouseMove
    If Clicks = 1 Then
    _X = e.X
    _Y = e.Y
    Line()
    EndIf
    EndSub
    PrivateSub Line()

    Dim Graphic As Graphics = MyBase.CreateGraphics
    Graphic.Clear(
    Me.BackColor)
    If TextBox1.Text <> ""And TextBox2.Text <> ""Then
    Graphic.FillRectangle(Brushes.SpringGreen, 50, 100, CInt(TextBox2.Text), CInt(TextBox1.Text))
    Graphic.DrawRectangle(Pens.Black, 50, 100,
    CInt(TextBox2.Text), CInt(TextBox1.Text))
    EndIf
    Graphic.DrawLine(Pens.Red, X, Y, _X, _Y)
    Graphic.Dispose()
    EndSub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: کشیدن مستطیل با طول و عرضی که کاربر میده؟؟


    Dim Col As New Collection
    Dim Clicks As Int16
    Dim X, Y, _X, _Y As Integer

    Private Sub Form1_MouseClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseClick

    Select Case Clicks
    Case 0
    X = e.X
    Y = e.Y
    Clicks = 1
    Case 1
    _X = e.X
    _Y = e.Y
    Clicks = 0
    Col.Add(X & "," & Y & "," & _X & "," & _Y)
    End Select

    End Sub

    Private Sub Form1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseMove

    If Clicks = 1 Then
    _X = e.X
    _Y = e.Y
    Line()
    End If

    End Sub

    Private Sub Line()

    Dim Graphic As Graphics = MyBase.CreateGraphics
    Graphic.Clear(Me.BackColor)

    Dim Sp()

    For i = 1 To Col.Count
    Sp = Split(Col.Item(i), ",")
    Graphic.DrawLine(Pens.Red, CInt(Sp(0)), CInt(Sp(1)), CInt(Sp(2)), CInt(Sp(3)))
    Next

    Graphic.DrawLine(Pens.Blue, X, Y, _X, _Y)
    Graphic.Dispose()

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •