نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    Question مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

    این تیکه برنامه هورنر است که من نوشتم اما اشتباه است لطفاً کمک کنید

    #include "iostream.h"
    #include "conio.h"
    #include "stdio.h"
    #include "stdlib.h"
    int main(){
    int n,x,y,z,z1,z2,x1=1;
    cout<<"\t\t3x^n+4x+7\n";
    cout<<"X=";
    cin>>x;
    cout<<"N=";
    cin>>n;
    cout<<"\nzarib 1=";
    cin>>z;
    cout<<"\nzarib 2=";
    cin>>z1;
    cout<<"\nzarib 3=";
    cin>>z2;
    // const int n1=n+1;
    int a[5];
    cout<<"\n";
    for( i=0;i<n;i++)
    x1 =x1*x;
    cout<<"tavan="<<x1;
    y=z*x1;
    cout<<"\njavab="<<y;
    return 0;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

    ما با الگوریتم هورنر مشکل داریم . خیلی گشتم ولی چیزی در موردش نیست که بتونه کمک کنه . ساختمان داده شوتز , مقسمی , و دو سه جلد الگوریتم و نگاه کردم اما هورنر رو تشریح نکردن ( اشاره ایی کردن و گفتن خودتون به عنوان تمرین بنویسید ! و مساله ریاضی شون گفتن ) .

    من باید نمره کامل درس ساختمان داده رو بگیرم , ولی هورنر

  3. #3

    نقل قول: مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

    میگم شما این هورنر رو برای چه درس می خوای ؟ ساختمان داده داری ؟

    خب چرا اینها رو به یه تابع نفرستادی ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

    و یه مساله دیگه , درسته تو برنامه میگن عدد از کاربر بگیره , ولی منظور این نیست که شما با cin همه چی و بگیری از کاربر .
    منظور اینه که برنامه عدد تولید نکنه شما دستی عدد بدی . و الان تو می تونی به همه اونها دستی ورودی بدی .
    مثلا :
    n=4
    اینجوری مقدار دهی کن , وقتی برنامه رفع اشکال شد و جواب داد , بعد اگر خواستی با cin از کاربر بگیر .

    الان این کدی که نوشتی و هیچکی حوصله نداره بخوه , مثل یه نامه می مونه که با خط خوش نوشته باشی و بدی رئیس اداره , تا نگاش کنه میگه چه خطی و نامه رو هم می خونه , ولی وقتی بد خط بنویسی , یا نمی خونه یا با اکراه .
    تو هم الان بد خط نوشتی .
    به جای z بنویس اسم متغیر و بذار zarib تا برنامه قابل خوندن باشه .
    گرفتی چی میگم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: مشکل بیشتر بچه ها در هورنر است لطفاً کمک کنید

    سلام دوست عزیز.
    به این لینک مراجعه کن.

    http://www.cpp-home.com/tutorials/111_1.htm
    موفق و پیروز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •