نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen-unique
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خرمشهر
    سن
    34
    پست
    140

    استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    با سلام خدمت دوستان
    آقا چطور میشه یه ifram رو بعد از چند ثانیه استاپ کرد؟
    اگه نمی شه با زمان کار کرد آیا کدی وجود داره که وقتی اون رو اجرا کنیم ifram استاپ بشه؟
    می خوام لود شدن یه ifram رو بعد از یه زمان مشخص بایستونم چطور این کار رو بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    میشه منظورتون رو واضح تر بگید مگه در حال حرکت هست که میخواید stop بشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    به PHP ربطی نداره ، باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید

  4. #4

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    سلام.
    اینجا php هست شما باید سئوالتون رو در جاوااسکریپت بپرسید .!
    JavaScript و Framework های مبتنی بر آن

    در حالت عادی چنین امکانی در جاوا نیست ولی شما میتونی یک فایل null بسازی و بعد از چند ثانیه اونو بریزی در src
    هزار تا روش داره ..

    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">

    ///////////////////////////
    stopiframe = 1; // true
    sec = 1;


    //////////////////////////
    function stop()
    {
    var x=document.getElementById("myframe");
    x.src = '';

    }
    if(stopiframe && sec){setTimeout('stop()',sec*1000)};
    </script>
    </head>
    <body>

    <iframe id="myframe" src="http://google.com/" onload>
    <p>Your browser does not support iframes.</p>
    </iframe>

    </body>
    </html>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen-unique
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خرمشهر
    سن
    34
    پست
    140

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    نقل قول نوشته شده توسط mohmadd مشاهده تاپیک
    سلام.
    اینجا php هست شما باید سئوالتون رو در جاوااسکریپت بپرسید .!
    JavaScript و Framework های مبتنی بر آن

    در حالت عادی چنین امکانی در جاوا نیست ولی شما میتونی یک فایل null بسازی و بعد از چند ثانیه اونو بریزی در src
    هزار تا روش داره ..

    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">

    ///////////////////////////
    stopiframe = 1; // true
    sec = 1;


    //////////////////////////
    function stop()
    {
    var x=document.getElementById("myframe");
    x.src = '';

    }
    if(stopiframe && sec){setTimeout('stop()',sec*1000)};
    </script>
    </head>
    <body>

    <iframe id="myframe" src="http://google.com/" onload>
    <p>Your browser does not support iframes.</p>
    </iframe>

    </body>
    </html>
    ببخشید ولی من فکر می کردم با php میشه همچین کاری کرد
    به هر حال ممنون از پاسختون

  6. #6

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen-unique مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی من فکر می کردم با php میشه همچین کاری کرد
    به هر حال ممنون از پاسختون
    php تحت سروره
    javascript تحت کلاینته

    البته این روش روش خوبی نیست.
    چون مفهوم stop به این معنیه که هیچ تغییری تو ifram ایجاد نشه و stop بشه
    حالا اگه روش دیگهی ای بود خبر میدم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen-unique
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خرمشهر
    سن
    34
    پست
    140

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    نقل قول نوشته شده توسط mohmadd مشاهده تاپیک
    php تحت سروره
    javascript تحت کلاینته

    البته این روش روش خوبی نیست.
    چون مفهوم stop به این معنیه که هیچ تغییری تو ifram ایجاد نشه و stop بشه
    حالا اگه روش دیگهی ای بود خبر میدم
    من همین رو می خواستم چون ifram که استفاده می کنم جایی نمایش داده نمیشه...
    تست می کنم خبرش رو می دم اگه نشود که منتظر شما می مونم

  8. #8

    نقل قول: استاپ کردن یک ifram بعد از چند ثانیه

    اینم یک روش :

    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">

    ///////////////////////////
    stopiframe = 1; // true
    sec = 1;


    //////////////////////////
    function stop()
    {
    if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer') {
    window.frames[0].document.execCommand('Stop');
    } else {
    window.frames[0].stop();
    }
    }

    if(stopiframe && sec){setTimeout('stop()',700)};
    </script>
    </head>
    <body>

    <iframe id="myframe" src="http://google.com/" onload>
    <p>Your browser does not support iframes.</p>
    </iframe>

    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •