مشاهده دست آورد نظرسنجی: به این تاپیک نمره چند می دین ؟؟

رای دهنده
2. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • 20

    0 0%
  • 100

    0 0%
  • خدا می دونه

    0 0%
  • به به چه هوایی

    2 100.00%
نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Capture and Monitor Network in VB6

  1. #1

    Unhappy Capture and Monitor Network in VB6

    سلام ، عزیزم من میخوام با vb نتورک رو مانیتور کنم !!(Capture and Monitor Network in VB6 )
    یعنی تمام پکتهای اطلاعاتی که دریافت میشه رو ، اطلاعاتی از قبیله اندازه فایل ،نام هاست یا سروری که سرویس دهنده است و .. رو تو برنامه ام داشته باشم؟؟؟
    من سرچ کردم !! اینا رو پیدا کردم ولی نشد :
    1- PacketX.dll (که کار نمیکنه یعنی خرابه البته فک کنم)
    2-wpcap.dll (که اینم یه کتابخانست که کدهاشو پیدا نکردم)
    3-inpout32.dll (اینم شبیه قبلیه)حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟
    سورس یا اکتیویک یا هرچی که بشه این کارو کرد ؟؟؟ تویه تاپیک های قبلی یه چیزهایی بود ولی اونها با این چیزی که من می خوام یه کم فرق داره !!!توی اون تاپیکها سورسهایی هست که کل دانلود و آپلود در ویندوز رو نشون میده ولی من می خوام فقط حجم دانلود فایلها را داشته باشم ،ضمن این که جزئیات اون فایل رو هم می خوام !!!
    مثلا تویه کتابخانه kernell.dll توابعی هست برای این کار ، من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنمشون :(
    از اساتید و دوستان گرامی خواهش می کنم کمکم کنید !!!! خیلی ضروریه مسئله مرگ و زندگیه ، زیاد وقت ندارم . cry/

  2. #2

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    تنها ابزار آماده ای که میتونه کار مورد نظرتون رو بدون مشکل انجام بده WinPCap هست ، در ضمن کار آسونی در پیش نخواهی داشت ، لینک های زیر هم برای شروع به دردت میخوره :

    http://www.winpcap.org
    http://www.vbforums.com/showthread.php?t=464854

  3. #3

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    عزیزم ، چجوری باید از WinPCap استفاده کرد ؟ اصلا این WinPCap یه رفرنسه ، اکتیویکسه ؟ چیه ؟؟
    بعدشم یعنی واقعا اینقد سخته ؟؟؟؟
    به خدا خیلی این قضیه مهمه !!!! من خیلی ترسیدم !!

  4. #4

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    help !!!! دوستان تورو خدا کمک کنید !!!!
    PacketX.dll کسی با این کار نکرده ؟؟؟ اگه کردین میشه دقیقا توضیح بدین و لینک سالمشو بزارین ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    عزیزم ، چجوری باید از WinPCap استفاده کرد ؟ اصلا این WinPCap یه رفرنسه ، اکتیویکسه ؟ چیه ؟؟
    حداقل یکم به خودتون زحمت میدادید و لینک ها رو بررسی میکردید !
    لینک اول سایت رسمی WinPCap هست ، تو همون صفحه اول هم توضیح داده که چی هست :

    WinPcap is the industry-standard tool for link-layer network access in Windows environments: it allows applications to capture and transmit network packets bypassing the protocol stack, and has additional useful features, including kernel-level packet filtering, a network statistics engine and support for remote packet capture.

    WinPcap consists of a driver, that extends the operating system to provide low-level network access, and a library that is used to easily access the low-level network layers. This library also contains the Windows version of the well known libpcap Unix API.

    بعدشم یعنی واقعا اینقد سخته ؟؟؟؟
    من از میزان اطلاعات شما خبر ندارم ، ولی در کل کار ساده ای نیست ، علاوه بر اون منابع زیادی مخصوصا برای استفاده از اون تو VB پیدا نمیشه .

  6. #6

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    بررسی ؟
    و
    TCP/IP هاي Packet یک معماري براي استخراج WinPcap کتابخانه
    آنالیز شبکه در محیطهاي
    32 بیتی ویندوز می باشد . این کتابخانه شامل
    سه بخش است
    :
    (
    Kernel ) در سطح هسته سیستم عامل Packet 1 - یک فیلتر

    packet.dll
    با نام ( low-level ) سطح پایین dll 2 - یک کتابخانه
    با نام
    ( high-level ) 3 - یک کتابخانه مستقل از سیستم عامل و سطح بالا

    wpcap.dll
    است که به
    ( device driver ) یک درایور دستگاه packet فیلتر

    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٦٦

    capture
    و 2000 قابلیت استخراج و NT ،ME ، 98 ، ویندوزهاي 95

    از یک کارت شبکه را می دهد
    . ( raw data ) کردن و نیز ارسال داده خام
    شده را در یک بافر
    capture هاي packet همچنین این امکان را دارد که
    ذخیره کند و یا آنها را فیلتر نماید
    .

    است که بمنظور دسترسی مستقیم به عملکرد
    API یک packet.dll

    یک واسط برنامه
    packet.dll استفاده می شود . بنابراین packet درایور
    نویسی مستقل از سیستم عامل هاي مایکروسافت را مهیا می کند
    .

    را
    capture مجموعه اي از ابزارهاي سطح بالاي اصلی براي Wpcap.dll

    در
    capture کتابخانه ) libpcap مهیا می کند که این توابع با کتابخانه
    کردن
    capture سازگار می باشند . این توابع اجازه ( UNIX سیستم عامل
    ها را با روشی مستقل از سخت افزار شبکه و مستقل از سیستم
    packet

    عامل مهیا می کنند
    .
    :
    WinPcap دریافت کتابخانه

    :
    WinPcap نسخه 2.2

    هاي مربوطه
    DLL شامل درایور و ) auto-installer براي دریافت برنامه
    به آدرس زیر
    Windows 95/98/ME/NT/ ) براي سیستم هاي 2000

    مراجعه کنید
    :

    (
    auto-installer (driver +DLLs WinPcap

    براي دریافت بسته توسعه دهنده این کتابخانه که شامل برنامه هاي نمونه
    libpcap
    و packet.dll و packet capture driver ایجاد شده توسط
    است ، به آدرس زیر مراجعه کنید
    :

    pack Developer's
    به آدرس زیر مراجعه
    WinPcap کتابخانه source code براي دریافت

    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٦٧

    کنید
    :

    source code WinPcap
    بخش دوم
    - Windows Packet Capture آشنایی با کتابخانه

    :
    WinPcap پاسخ به سوالاتی در مورد کتابخانه
    چگونه روي سیستم نصب می شود
    ؟ WinPcap - 1

    هاي مربوطه در
    Dll در صورت اجراي فایل نصب ، فایل درایور و

    Control Panel
    دایرکتوري سیستم شما کپی می شوند . همچنین در
    را
    WinPcap می توانید عبارت Add/Remove Program بخش
    مشاهده کنید
    .

    است
    ؟ WinPcap آخرین نسخه WinPcap 2 - آیا 2.2

    نسخه
    2,3 می باشد که از آدرس زیر قابل WinPcap خیر . آخرین نسخه
    دریافت است
    :

    Support Windows 95/98/ME/NT/2000/XP
    auto-installer:driver +DLLs WinPcap
    pack Developer's
    code WinPcap source
    را می توانید از آدرس زیر دریافت کنید
    WinPcap 3.0 Alpha همچنین 4

    :
    auto-installer:driver +DLLs WinPcap
    در حال اجرا روي یک کامپیوتر
    WinPcap 3 - چگونه می توان فهمید که
    است
    ؟ Win2k/XP

    را وارد کنید
    . سپس در بخش msinfo دستور 32 Run در بخش

    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٦٨

    بایستی
    System Drivers و سپس بخش Software Environment

    را ببینید
    . NPF عبارت
    که بعدا در مورد
    Windump مثل ) WinPcap 4 - برنامه هاي بر مبناي

    WinPcap
    آن صحبت خواهم کرد ) بدرستی اجرا نمی شوند . آیا اشکال از
    است
    ؟

    لیست
    windump -D را نصب کنید . دستور Windump برنامه
    آداپتورهاي مجاز را گزار
    ش می دهد و همچنین نشان می دهد که آیا
    قادر به شناسایی درست سخت افزار شما بوده است یا نه
    . اگر WinPcap

    .
    WinPcap درست کار کند ، اشکال از برنامه شماست نه از Windump

    اتصا
    لات مودمی ) ) PPP در اتصالات WinPcap 5 - آیا می توان از
    استفاده کرد
    ؟

    گاهی اوقات
    WinPcap است NDIS در ویندوز 95 بخاطر باگی که در
    این مشکل وجود
    ME می کند . در ویندوزهاي 98 و reset را PPP اتصال
    نیست
    . در ویندوزهاي packet ندارد اما گاهی اوقات قادر به ارسال
    وجود دارد که مانع از
    binding نیز برخی مشکلات در فرایند NT/2k/XP

    می شود
    . این مشکل WAN درست کار کردن درایور پروتکل روي آداپتور
    است که یک واسط استاندارد را براي
    ndiswan با نام PPP بخاطر درایور
    کردن مهیا نمی کند
    . capture

    چگونه است
    ؟ WinPcap در Security - 6

    این برنامه ضعیف است و نویسندگان این برنامه درحال
    Security مدل
    کار روي آن هستند
    .

    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٦٩

    Borland
    می توان در محیطهاي برنامه نویسی WinPcap 7 - آیا از
    استفاده کرد
    ؟

    استفاده کرد
    C++‎ Builder در WinPcap براي اینکه بتوان از امکانات

    Borland
    که در دایرکتوري COFF2OMF.EXE بایستی توسط برنامه
    که بر اساس
    wpcap.lib و Packet.lib وجود دارد ، کتابخانه هاي
    هستند را به استاندارد
    ( COFF استانداردهاي مایکروسافت ( استاندارد

    COFF2OMF input.lib output.lib
    : تبدیل کنید مثال OMF

    در ویژوال بیسیک استفاده کرد
    ؟ WinPcap 8 - آیا می توان از
    استفاده کرد
    . شرکت VB بطور مستقیم نمی توان از این کتابخانه در
    ایجاد کرده که بوسیله آن
    PacketX با نام ActiveX یک کنترل BeeSync

    در ویژوال بیسک یا هر محیط دیگري
    WinPcap می توان از تواناییهاي
    را پشتیبانی کند استفاده کرد
    . Microsoft ActiveX technology که
    موضوع بخش بعدي این سلسه مقا
    لات می ActiveX بحث در مورد این
    باشد
    .

    می تواند با فایروال کار می کند
    ؟ WinPcap 9 - آیا
    ممکنست گاهی اوقات کار نکند
    .

    در جاوا استفاده کرد
    ؟ WinPcap 10 - آیا می توان از
    بطور مستقیم از جاوا پشتیبانی نمی کند اما در
    این آدرس می WinPcap

    را براي اینکار دریافت کنید
    . Java wrapper توانید یک
    پشتیبانی می کند
    ؟ loopback هاي device از WinPcap 11 - آیا

    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٧٠

    خیر و علت آن بخاطر محدودیتهاي ویندوز است
    .

    از چه سخت افزارهایی پشتیبانی می کند
    ؟ WinPcap - 12

    طوري توسعه یافته که بتواند با آداپتورهاي اترنت
    driver NPF device

    مودمها
    ) PPP WAN درست کار کند اما نمی تواند بدرستی با آداپتورهاي
    و
    FDDI, ARCNET, ATM ) کار کند . همچنین نبایستی با کارتهاي
    مشکلی داشته باشد اما این امر بطور قطعی تائید شده
    Token Ring

    نیز نمی تواند درست کار کند و در
    Wireless نیست . با آداپتورهاي
    را ببیند
    . Ethernet emulation بهترین حالت قادرست یک
    بسته هاي اطلاعاتی ورودي را ،
    WinPcap 13 - آیا می توان توسط
    کرد
    ؟ Drop

    کرد
    . capture خیر فقط می توان بسته ها را
    ساخت
    ؟ Firewall یک WinPcap 14 - آیا می توان توسط امکانات
    کردن بسته ها را
    Drop قابلیت WinPcap همانطور که در بالا گقته شد

    sniff
    تنها روي بسته هاي WinPcap در Filtering ندارد و تواناییهاي

    TCP/IP
    شده است . براي جلوگیري کردن از ورود یک بسته به پشته
    بایستی خودتان یک درایور میانی ایجاد کنید
    .

    بطور اتوماتیک در زمان
    WinPcap 15 - چگونه می توان کاري کرد که
    بوت سیستم فعال گردد
    ؟

    ت
    غییر دهید . این کار فقط در x به 20 x مقدار کلید زیر را در رجیستري از 30

    جواب می دهد
    : NTx ویندوزهاي

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\
    Services\NPF\Start
    http://iranmehr.bizhat.com
    توسط گروه ایران مھر sheidaian.persianblog برگرفتھ از سایت
    ١٧١

    نتیجه درستی حاصل می
    WinPcap 16 - آیا با کامپایل مجدد سورس
    شود
    ؟

    Microsoft Visual
    برنامه Service Pack بله اما ابتدا بایستی 5

    را از سایت مایکروسافت دریافت و آنرا نصب کنید
    . Studio

    هاي
    packet براي کار با WinPcap 17 - آیا درایورهاي دیگري بجز
    وجود دارد
    ؟ TCP/IP
    packet
    کردن capture یک کتابخانه Zx Sniffer بله . براي مثال برنامه
    است
    . WinPcap دارد که مشابه

    Packet
    هاي کاملی براي کار با Tutorial ها و Document 18 - آیا
    در ویژوال سی وجود دارد
    ؟ wpcap.dll و Packet.dll و Driver API

    بله
    . براي اینکار می توانید از مطالب زیر استفاده کنید :

    How to use wpcap.dll
    specific extensions wpcap
    low level capture library Packet Driver API. How to use the
    of how to write and compile a
    Instructions and examples

    driver's capture application using libpcap calls or packet
    (PACKET.DLL) calls
    Compiling WinPcap

    ________________________________________
    این چیزاییه که توسایتا هست!!!
    تاجیک جان ؟؟؟
    حالا با این منوال شما می تونی به من یه سورس مثال بدی ؟؟؟ (ممنون)
    که کار کنه و سالم باشه ؟

  7. #7

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    دوستان معذرت اگه یکم ، بهم ریخته شد، اخه دو روزه که بیدارم !!! باید اینکار رو تموم کنم !!!!

  8. #8

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    این چیزاییه که توسایتا هست!!!
    تاجیک جان ؟؟؟
    حالا با این منوال شما می تونی به من یه سورس مثال بدی ؟؟؟ (ممنون)
    که کار کنه و سالم باشه ؟
    تو سایت های فارسی به هیچ عنوان دنبالش نگرد چون مبحث تخصصی و گسترده ای هست ، من هم کارم VB نیست که سورس VB بهت بدم و فقط طبق اطلاعاتی که داشتم راهنماییت کردم .

    در ضمن گفتم که منبع زیادی در رابطه با استفاده از اون تو VB پیدا نمیشه ، اگر به ++C تسلط داری میتونی نمونه هایی پیدا کنی و ترجمشون کنی .

    موفق باشید .

  9. #9

    نقل قول: Capture and Monitor Network in VB6

    ممنون تاجیک عزیز !!!!
    من فقط باید با vb بنویسمش ،اگه بخام سورس رو کونورت کنم درست نمیشه آخه باید کلی پروسه ایجاد کنم :( . بازم ممنون

    http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.zip
    http://www.spyarsenal.com/network-sn...ive-me-too.zip

    اینا یه سری برنامه اند که برای کپچر کردن نتورکها بکار می رن!!!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •