نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فیلد یکتا؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dbdbdb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Loading...
    پست
    147

    فیلد یکتا؟؟؟

    سلام.
    من یه جدول دارم که دارای فیلد,... id , name میباشد فیلد id من ممکن است شامل چندین رکورد با id =100 , .... میباشد من میخام
    DISTICT ID رو بزنم و فقط رو id اعمال بشه و همراه اونی که اعمال شد فیلد های دیگر هم با هاش بیاد خروجی.خلاصه میخوام از هر رکورد با id=100 و یا .... فقط یک نماینده بیاد ولی یک رکورد کامل بیاره نه فقط فیلد id

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: فیلد یکتا؟؟؟

    متوني دو تا كوئري اجرا كني
    كه اولي آب دي رو با Distinct داره و دومي ركوردهاي آيدي رو برات بياره

  3. #3

    نقل قول: فیلد یکتا؟؟؟

    درست نفمیدم چی نوشتی، اما اگر می خوای یک ردیف از چند ردیف جدول که ستون ID اون ها برابر 100 است رو نمایش بدی می تونی از کد دستور زیر استفاده کنی :
    SELECT TOP 1 * FROM Table1 WHERE (ID = 100)
    فیلد id من ممکن است شامل چندین رکورد با id =100 , .... میباشد
    فکر کنم باید بگی چند ردیف در جدول است که ستون ID اون ها برابر 100 است .

    خلاصه میخوام از هر رکورد با id=100 و یا .... فقط یک نماینده بیاد ولی یک رکورد کامل بیاره نه فقط فیلد id
    اگه بگی فقط یک ردیف از چند ردیف جدول که ستون ID اون برابر 100 است رو می خوام، بهتر است .

    در آخر " اگه ستون ID است یعنی ستون شناسه است و اینکه چند ردیف با شناسه یکسان زیاد درست نیست "
    آخرین ویرایش به وسیله pezhvakco : جمعه 14 آبان 1389 در 20:05 عصر

  4. #4

    نقل قول: فیلد یکتا؟؟؟

    يكي از روشهايي كه ميتونيد اين كار رو انجام بديد :
    Select
    *,
    IDENTITY(int, 1, 1) as Id2
    Into #Temp
    From
    TableName

    ;With Dis as(
    Select
    Min(Id2) as Id2
    From
    #Temp
    Group By
    Id
    )
    Select
    t.*
    From
    TableName t inner join Dis d
    on
    t.Id2 = d.Id2

    Drop Table #Temp

  5. #5

    نقل قول: فیلد یکتا؟؟؟

    سلام.تاپیک شما حذف نمیشه به خاطر اینکه دوستان عزیز زحمت کشیدن جواب دادن ولی قفل میشه. در همین صفحه اول بخش SQL Server همین سوال دو سه مرتبه پرسیده شده است. دفعه بعد تاپیک های تکراری حذف خواهند شد.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •