نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

  1. #1

    نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    سلام دوستان:
    من یه text area که کاربر وب سایتم متنی رو درونش مینوسیه
    همانطور که میدونید در هنگام نوشتن در داخل text area وقتی به پایان سطر میرسیم بدون نیاز به زدن enter به سطر بعدی میرویم .
    این موضوع برای من مشکل شده.
    من برای نمایش این متن جدولی دارم که عرضشو با % مشخص کردم
    ولی زمانی که متن و داخلش به نمایش میزارم (داخل pre)عرض جدول به هم می خورد
    (چون در انتهای سطرها br ثبت نشده است)
    و اگر هم از wordwrap استفاده کنم باز هم به هم می خورد چون ممکن است بعد از شکسته شدن متن به br برسیم.

    آیا راهی هست که عرض جدول به هیچ عنوان تغییر نکند؟؟
    آیا راهی هست که بتوان متنی که در داخل teat area نوشته میشود دقیقا به همان صورت
    نمایش داد؟؟

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    آیا راهی هست که بتوان متنی که در داخل teat area نوشته میشود دقیقا به همان صورت
    نمایش داد؟؟
    میخوای <br> ها رو از textarea حذف کنی؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    نه حذف br کار مشکلی نیست
    بیشتر از چیزی که در بالا گفتم نمیدونم چی بگم
    فقط اینکه می خوام نمایش متن دقبیقا مانند ورودی text area باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    راستش من منظورتون رو نمیفهمم
    شما اگر مقدار یک textarea رو بگیری همونطوری هست که در textarea نوشتی
    الان دقیقا مشکلت چیه؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap


    دوست گلم
    ببین من یه جدولی دارم که نشان دهنده ی اطلاعات text area هست.
    فرض کن عرض text area 10% باشه و
    فرض کن عرض این جدول هم 10% باشه
    حالا اگه کاربر زمانی که دارد اطلاعات رو در text area وارد میکنه ، زمانی که به انتهای
    سطر میرسد enter بزنه خوب قطعا به در نمایش جدول که اطلاعات داخل pre هستند به
    مشکل نمی خوریم.
    ولی اگه کاربر بدون توجه به انتهای سطر در text area متن خود را وارد کند متن در teztarea
    به طور خود کار به سطر بعدی میره ولب br برای نمایش متن در table ثبت نمیشود.
    و عرض جدول در نمایش این متن بیشتر میشود

  6. #6

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    از دستور str_replace استفاده کن
    به این صورت

    str_replace("\\n\","<br>",$text)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    str_replace("\\n\","<br>",$text)

    به این کد شما شک کردم ، رفتم یه امتحانی کردم خطا داد :دی
    از کد زیر استفاده کنید
    str_replace("\n","<br>",$text)

  8. #8

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    از دستور str_replace استفاده کن
    به این صورت

    str_replace("\\n\","<br>",$text)
    امتحان کردم نشد
    همان جایی که کاربر enter زده <br> نوشته میشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    میخوای <br> نوشته نشه خوب <br> رو حذف کن!

    str_replace("\n","",$text);

  10. #10

    نقل قول: نمایش منظم متن table || pre || wordwrap

    بچه ها ازتون ممنونم
    str_replace
    \n
    \br
    درست بود ولی اگه بعد از str_replace میگفتید در قسمت نمایش <pre>
    رو حذف کنم کاملا درست میشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •