نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از چند select در storeProcedure

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار leila_mahyanet
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    گیلان - رشت
    پست
    87
    سلام
    من یه storeProcedure به شکل زیر نوشتم:


    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE PROCEDURE [dbo].[login]
    (
    @username nvarchar(255),
    @password nvarchar(255),
    @mId int
    )

    AS
    SELECT * FROM members WHERE username=@username AND password=@password

    DECLARE @UserId int

    SELECT @UserId=id FROM members WHERE username=@username AND password=@password

    SELECT point FROM members_m WHERE memberId=@UserId AND mId= @mId


    به ازای command.ExecuteReader مقادیر select اول رو درست بر میگردونه ولی به ازای command.ExecuteScalar به جای بر گردوندن point مقدار اولین ستون از اولین ردیف select اول
    رو بر میگردونه .

    میخوام ببینم چطور میتونم به مقدار بازگشتی هر دو select در برنامه ام دسترسی داشته باشم ؟

    اصلا چنین کاری ممکنه یا کلا اشتباهه؟


    کسی نظری نداره؟ :(
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : شنبه 22 آبان 1389 در 09:26 صبح دلیل: ادغام کردن پستهای اضافی

  2. #2
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: استفاده از چند select در storeProcedure

    اگه درست یادم باشه با Reader.Next یا یه همچین چیزی میتوید مقادیر Select دوم رو بخونید.
    یعنی وقتی Loop در select اول تموم شد با اجرای این متد میتونید دوباره loop بزنید در نتایج select دوم


    command.ExecuteScalar هم به درد کار شما نمیخوره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: استفاده از چند select در storeProcedure

    سلام
    • بله شدنی است اگر از DataSet استفاده کنید هرتعداد Select بصورت DataTable درون DataSet شما Fill خواهند شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •