نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: fast report بهتر است یا Stimul Report

  1. #1

    Question fast report بهتر است یا Stimul Report

    لطفا راهنمایی کنید کدام برای یک برنامه فارسی حسابداری بهتر می تواند استفاده شود؟

    fast report بهتر است یا Stimul Report ؟

  2. #2

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    نقل قول نوشته شده توسط سمانه علوی فر مشاهده تاپیک
    لطفا راهنمایی کنید کدام برای یک برنامه فارسی حسابداری بهتر می تواند استفاده شود؟

    fast report بهتر است یا Stimul Report ؟
    Stimul Report

  3. #3

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    سلام .
    من یه برنامه ای با VB.Net دارم می نویسم که یه سری اطلاعات از کاربر روی TextBox هاش میگیره (برنامه از نوع WindowsApplication)
    حالا ، من میخام که این اطلاعات ، که مثلا فرض کنید توی TextBox1 نوشته شده "خدا" میخام این "خدا" تو جایی از صفحه ی گزارش که با StimulSoft Reports.Net 2010.2 هست ، چاپ بشه .
    چطوری می تونم این کار رو بکنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    fast report يكي از بهترين گزينه ها است .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    برای وب Stimul یه چیز دیگه هست.....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    اینم حل مشکل شما برای همیشه حمید جان :
    CType(Report.Pages("Page1").Components("text1"), Stimulsoft.Report.Components.StiText).Text.Value = TextBox2.Text
    textbox2 همون textbox داخل برنامه تونه و text1 هم text داخل ُگزارشت .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    استیمول رپورت یک مشکلی که داره اینه که با حذف کامپوننت آن از برنامه کدهایی را که ایجاد کرده حذف نمیکند و بعضا برنامه دیگر کار نمیکند
    مشکل دوم این که در rich text استیمول رپورت با فیلدهای فارسی مشکل داره
    مشکل بعدی این که متن ها ی فارسی را تراز نمیکند
    این 3 مشکل فوق در فاست رپورت وجود نداره

  8. #8

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    سلام
    آخرین ورژن fast report با کرک برا #C کدومه؟
    لطفا لینکشو قرار بدین
    موفق باشین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: fast report بهتر است یا Stimul Report

    آخرین ورژن fast report با کرک برا #C کدومه؟
    http://www.rasekhoon.net/software/show-4518.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •