نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لیست باکسها در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    لیست باکسها در سی شارپ

    در ASP.NETدراپ داون ایست بود ،اینجا ظاهرا (سی شارپ) فقط لیست باکس هست.
    اما کد زیر کار نمی دهد .
    کلا برای دستیابی به مقادیر آیتم های لیست باکس چه باید نوشت؟
    public string Nsubject() 
    {
    string s1="";
    listBox1.Text.ToString();
    return s1 ;

    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    همانند دراپ داون کنترل است یعنی باید از خاصیت Items آن گزینه های مختلف را استخراج کنید.

  3. #3

    نقل قول: لیست باکسها در سی شارپ

    سلام
    ببخشید من با سی شارپ 2010 کار می کنم ومی خوام چندین فرم را زیر مجموعه یک فرم کنم وقتی متغیر
    SqlConnection را تعریف می کنم خطا میده ومی گوید که برای مرجع است با اینکه متغیر را تغییر می دم.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •