نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: شماره ردیف در دیتا گرید

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105

    شماره ردیف در دیتا گرید

    با سلام
    چطور باید در دیتا گرید یک ستون را برای ردیف در نظر گرفت
    اگه امکان داره کد برنامه را بنویسید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    ابتدا یه ستون template به گرید اضافه کنید .
    تابع زیر را بنویسید :

    		private int Count = 0;
    public string Counter()
    {
    ++Count;
    return Count.ToString();
    }


    حال در ستون template‌اضافه شده یک label گذاشته و خاصیت text اون با این تابع Bind کنید.


    گرچه اگه تو همین بخش جستجو می کردید روشهای دیگه ای هم میتونستی پیدا کنی.

  3. #3

    bug

    سلام
    من تابع زیر را نوشتم وخاصیت lable1.text ان را با خروجی تابع bind کردم ولی فقط در datagrid
    یک ردیف شماره دارد
    dim count as integer
    function counter () as string

    count=count+1
    return count . tostring
    end function
    و به صورت زیر فراخوانی شده است
    lable1.text=counter ()

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    سلام

    1- شما label‌ رو تو همون ستون tempelate و در قسمت item گذاشتید ؟؟
    2- آیا تو قسمت بایند به حالت custom رفتید و text‌رو bind کردید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام
    آقای مهدوی منم همین مشکل رو دارم
    می شه بگید چجوری خاصیت text ,template رو با تابع بالا bind کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    <?xml:namespace prefix = asp /><asp:TemplateColumn headertext="ردیف"><asp:Label id=Label1 text="<%# Count() %>" runat="server">

    این یه راه :
     
    <asp:Label id=Count runat="server" Text="<%# Count() %>">
    </asp:Label><ITEMTEMPLATE><asp:Label id=Label1 runat="server" Text="<%# Count() %>"></asp:Label></ITEMTEMPLATE><ITEMTEMPLATE><asp:Label id=Label1 runat="server" Text="<%# Count() %>"></asp:Label></ITEMTEMPLATE>

    و تصویر هم یه راه:</asp:Label></asp:TemplateColumn>
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdavi : یک شنبه 16 مرداد 1384 در 22:25 عصر

  7. #7

    قدردانی

    سلام
    مرسی از جواب مفیدی که دادید.
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام
    منم مرسی
    اما کدش نیست بالا رو می گم کد جا افتاده میشه کدش رو دوباره بزنید
    با شرمندگی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام
    یه چیز دیگه
    آقای مهدوی ممنون میشم اگه بگید توی شکل زیر حالت costom binding چی نوشتید آخه واضح نیست
    مرسی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام


    خیلی مرسی
    واقعا مرسی
    اینقدر باهاش ور رفتم تا درست شد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    این کدش:


    ...
    <?xml:namespace prefix = asp /><asp:Label id=lbCount runat="server" Text="<%# Count() %>"></asp:Label>
    ...
    <asp:TemplateColumn>
    <ITEMTEMPLATE>
    <asp:Label id=lbCount runat="server" Text="<%# Count() %>"></asp:Label>
    </ITEMTEMPLATE>
    </asp:TemplateColumn><asp:TemplateColumn>
    <ITEMTEMPLATE>
    <asp:Label id=lbCount runat="server" Text="<%# Count() %>"></asp:Label>
    </ITEMTEMPLATE>
    </asp:TemplateColumn>


    و تو اون اسمه تابع رو نوشتم : ‍Count()

    قابل توجه آقای کرامتی::: من هیچ کد asp.netتی رو نمیتونم اینجا بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdavi : دوشنبه 17 مرداد 1384 در 13:57 عصر

  12. #12
    مهدوی جان!
    فعلا به جای علامت بزرگتر-کوچکتر از حرف T استفاده کن تا ببینیم چی میشه.

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105
    با سلام و تشکر از شما دوستان عزیز
    من هنوز نتونستم در دیتا گرید یه ستون برای ردیف در نظر بگیرم
    اگه یکی کد کاملش را اینجا بنویسه بر من منت گذاشته
    با تشکر

  14. #14
    منظورت از ستون واسه ردیف چیه؟
    می خوای یه ستون ایجاد کنی؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    نقل قول نوشته شده توسط hassan_RK
    با سلام و تشکر از شما دوستان عزیز
    من هنوز نتونستم در دیتا گرید یه ستون برای ردیف در نظر بگیرم
    اگه یکی کد کاملش را اینجا بنویسه بر من منت گذاشته
    با تشکر
    تصاویر و توضیحات فکر کنم به اندازه کاف گویا باشه.

    آقای Behrouz_Rad فکر کنم سوال این دوستمون به اندازه کافی گویا باشه. ایشون میخوان در گریدشون شماره ردیف داشته باشند !!!

  16. #16
    به این خاطر مجددا پرسیدم چون دیدم با پاسخ صحیحی که تو دادی، اما دوستمون هنوز مشکلش برطرف نشده.
    به همین خاطر احتمال دادم شاید منظورش چیز دیگه ای باشه.

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105

    تشکر

    با سلام
    و تشکر از شما
    مشکلم حل شد

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167
    میشه یک نمونه برنامه بگذارید

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    پست
    105
    1.اول از همه باید یه lable رو Formet ایجاد کنی
    2.بعدش رو datagrid کلیک راست کنpropertebilderرو انتخواب کن
    بعد از column یه tamplate انتخواب کن ok بزنی در datagridet یه ستون جدید اضافه می شه دوباره رو datagrid کلیک راست کن edit tamplateرو انتخواب کن(رو نام اون ستونی که اضافه کردی کلیک کن حالت datagridetعوض می شه
    3.lableکه در اول کار ساختی رو بکش با موس بیار رو قسمت item قرار بده
    4.روی lableکلیک کن (انتخوابش کن)بورو تو قسمت propertyروی ردیف اول bildکلیک کن یه پنجره ای جدید باز میشه سمت چپ پنجره رو text کلیک کن بعد بیا حالت costom رو انتخواب کن تو قسمت costom بنویس
    ()Counter
    5.کد زیر رو تو قسمت viewcodeفرمت بنویس


    dim count as integer=0
    function counter () as string
    count=count+1
    return count . tostring
    end function

    همون توضیحاتی بود که دوستان دادند

  20. #20
    سلام
    خوب حالا اگه دیتا گرید ما شامل چند صفحه باشه این کد درست کار نمی کنه ؟
    یا اگر براساس یک ستون مرتب بشه

  21. #21
    با کمی خلاقیت، حل میشه!
    فرض کن در هر صفحه از دیتاگرید، 10 رکورد نمایش داده میشه.
    شماره ی صفحه ی جاری رو به دست بیار. یک واحد ازش کم کن. (چون نیاز داریم که اندیس شروع از صفر باشه)
    در عدد 10 ضربش کن.
    با مقدار Counter که از 1 شروع میشه جمعش کن.
    به همین سادگی!
    به این ترتیب، ساختاری همانند زیر برای صفحات 1 تا 3 ایجاد خواهد شد.

    10 1
    20 11
    30 21
    موفق باشید.

  22. #22
    سلام
    آقا این خلاقیت رو من بخرج دادم قبل از دیدن جواب شما اما با کمی تفاوت
    از این کد استفاده کردم
    count = GrdRank.PageSize * GrdRank.CurrentPageIndex
    در جایی که شماره صفحه تغیر می کنه یا موقع مرتب سازی مقدار شروع کانترم را با این کد محاسبه می کنم.

    از توضیحات شما هم خیلی ممنون هستم
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : سه شنبه 05 اردیبهشت 1385 در 14:47 عصر

  23. #23
    ا سلام وخسته نباشید
    از کمکتون خیلی ممنون.ولی یک مشکلی برام پیش آمده زمانی که pagesizeرا از 30 بیشتر در نظر می گیرم وقتی صفحه بعد می روم ردیف را استباه نمایش می دهد.از طرفی زمانی به صفحه قبلی می رم باز بهcountاضافه می شود می شه کد مربوطه را برام بذارید.ممنون

  24. #24
    درود بر شما
    در صورتی که از sql 2005 استفاده می کنید می توانید از دستور خود sql استفاده کنید

    SELECT ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY Id) AS 'Row', Id, Text FROM TBNode

    پیروز و نیک باشید

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار nemidonam
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    سلام
    یک ستون template بسازید در قسمت کد asp آن کد زیر را بنوسید :


    <
    asp:TemplateFieldHeaderText="ردیف">

    <ItemTemplate>

    <%
    # Container.DataItemIndex +1 %>
    </ItemTemplate>

    </asp:TemplateField>


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •