نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مواجه شدن با خطا موقع باز کردن پروژه ای که با Expression Blend طراحی شده، در Vsial Studio

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    مواجه شدن با خطا موقع باز کردن پروژه ای که با Expression Blend طراحی شده، در Vsial Studio

    سلام دوستان
    من جدیدا به لطف یکی از عزیزان این سایت با نرم افزار Blend آشنا شدم.
    مشکلی که دارم اینه که وقتی پروژه ی ایجاد شده در blend رو به وسیله ی Visual stdio باز می کنم با خطای زیر مواجه می شوم:

    '[Unknown]' property does not point to a DependencyObject in path '(0).(1)[0].(2)'.
    at System.Windows.Media.Animation.Storyboard.VerifyPa thIsAnimatable(PropertyPath path)
    at System.Windows.Media.Animation.Storyboard.ClockTre eWalkRecursive(Clock currentClock, DependencyObject containingObject, INameScope nameScope, DependencyObject parentObject, String parentObjectName, PropertyPath parentPropertyPath, HandoffBehavior handoffBehavior, HybridDictionary clockMappings, Int64 layer)
    at System.Windows.Media.Animation.Storyboard.ClockTre eWalkRecursive(Clock currentClock, DependencyObject containingObject, INameScope nameScope, DependencyObject parentObject, String parentObjectName, PropertyPath parentPropertyPath, HandoffBehavior handoffBehavior, HybridDictionary clockMappings, Int64 layer)
    at System.Windows.Media.Animation.Storyboard.BeginCom mon(DependencyObject containingObject, INameScope nameScope, HandoffBehavior handoffBehavior, Boolean isControllable, Int64 layer)
    at System.Windows.VisualStateGroup.StartNewThenStopOl d(FrameworkElement element, Storyboard[] newStoryboards)
    at System.Windows.VisualStateManager.GoToStateInterna l(FrameworkElement control, FrameworkElement stateGroupsRoot, VisualStateGroup group, VisualState state, Boolean useTransitions)
    at System.Windows.VisualStateManager.GoToStateCommon( FrameworkElement control, FrameworkElement stateGroupsRoot, String stateName, Boolean useTransitions)
    at System.Windows.VisualStateManager.GoToState(Framew orkElement control, String stateName, Boolean useTransitions)
    at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.Chan geVisualState(Boolean useTransitions)
    at System.Windows.Controls.Control.UpdateVisualState( Boolean useTransitions)
    at System.Windows.Controls.Control.OnPostApplyTemplat e()
    at System.Windows.FrameworkElement.ApplyTemplate()
    at Microsoft.Expression.Platform.WPF.WpfViewNodeManag er.EnsureElementInDictionary(Object root, ViewNode knownAncestor)


    البته وقتی پروژه رو ران می کنم مشکل نداره و ظاهر سالمه
    عکسی از ظاهر پنجره در تاپیک ضمیمه کردم.
    مشکل کجاست؟

    windows 7
    visual stdio 2010
    blend 4
    ممنون.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: مشکل با blend

    سلام
    وقتی که شما با Blend پروژه رو روی دات نت 4 ایجاد میکنید برنامه در حقیقت بر روی NET Framework 4 Clien Profile
    تنظیم میشه و بعضی از انیمیشن ها بخصوص زمانی که از States ها استفاده میکنید در این حالت در ویزارد VS2010 قابل مشاهده نیستند ولی در اجرا مشکل ندارند
    پس در vs2010 دات نت برنامه رو از حالت NET Framework 4 Clien Profile به روی حالت NET Framework 4. قرار بدید
    انشالله مشکل حل خواهد شد

    ولی در کل نگران این مسئله نباشد این در اجرای برنامه شما خللی ایجاد نمیکند شما تمام طراحی را در بلند انجام دهید و در حالت NET Framework 4 Clien Profile از عدم نمایش آن در VS نگران نشوید
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی فرزاد : یک شنبه 23 آبان 1389 در 00:56 صبح دلیل: اضافه کردن توضیحات

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مشکل با blend

    سلام مهندس
    ممنون از توضیحاتتون
    من مشکل دیگه ای هم دارم و اون اینه که در فرم های طراحی شده به وسیله ی Blend به رویداد ها و خصوصیات دکمه ها دسترسی ندارم.
    مثلا داخل ویژوال استدیو نمی تونم نوشته ی روی دکمه رو تغیر بدم و یا روی رخداد کلیک اون کدی بنویسم.
    ممنون می شم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار kh2003
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    VS
    پست
    43

    نقل قول: مشکل با blend

    در مورد رویداد کنترلت که باید اول کنترلت رو انتخاب کنی و بعد در بنجره properties روی دکمه کلیک کنی. برای دسترسی به property های دکمه هات هم میتونی از همون پنجره properties استفاده کنی و یا در داخل کد XAMLی که خود blend ایجاد میکنه تغییراتی رو به دکمه هات بدی.

    ولی اگر برای دکمه هات داری از استایلی که تعریف کردی استفاده میکنی باید اول دکمتو کپی کنی و بعد که اونو past کردی content اونو عضو کنی. که بهت توصیه میکنم که از فیلم های آموزشی مهندس فرزاد استفاده کنی.
    اینم لینکش :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=251604

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مشکل با blend

    نقل قول نوشته شده توسط kh2003 مشاهده تاپیک
    در مورد رویداد کنترلت که باید اول کنترلت رو انتخاب کنی و بعد در بنجره properties روی دکمه کلیک کنی. برای دسترسی به property های دکمه هات هم میتونی از همون پنجره properties استفاده کنی و یا در داخل کد XAMLی که خود blend ایجاد میکنه تغییراتی رو به دکمه هات بدی.

    ولی اگر برای دکمه هات داری از استایلی که تعریف کردی استفاده میکنی باید اول دکمتو کپی کنی و بعد که اونو past کردی content اونو عضو کنی. که بهت توصیه میکنم که از فیلم های آموزشی مهندس فرزاد استفاده کنی.
    اینم لینکش :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=251604
    سلام
    فیلم ها رو دیدم.
    چیزی در این مورد دستگیرم نشد.
    پنجره ی رویداد ها خصوصیات در VS غیر فعاله!.
    الان سیستم پیشم نیست وگرنه یک عکس ازش می گذاشتم.
    حال باید چه کنم؟

  6. #6
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: مشکل با blend

    سلام
    اول باید حتما برای کنترلتون یک اسم بگذارید تا بتونید هنگام کد نویسی به اون کنترل و خواصش دسترسی داشته باشید
    (کنترل های ایجاد شده در بلند فاقد نام هستند )
    در شکل زیر به کنترل Button نام btn1 داده شده

    حالا در کد نویسی میتونید بنویسید مثلا

    btn1.Content =
    "Ok";


    همچنین در vs و هم در Blend دو تب Properties و Events وجود داره که به شما این امکان رو میده به خواص و متد ها دسترسی داشته باشید (حتما باید کنترل که میخوای به خواص یا رویدادهاش دسترسی داشته باشی رو باید انتخاب کرده باشی برای دسترسی به خواصش از همون Blend استفاده کنید)
    شکل زیر مربوط به Vs است




    و این شکل مربوط به Blend

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (13.2 کیلوبایت, 79 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (51.1 کیلوبایت, 78 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (66.6 کیلوبایت, 77 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: مشکل با blend

    با عرض سلام
    در مورد
    '[Unknown]' property does not point to a DependencyObject in path '(0).(1)[0].(2)'.
    من با اعمال توضیحات مهندس فرزاد و چند روش دیگر هنوز هم موفق به حل نشدم لطفا اگه از دوستانی که تونستن حلش کنند کمک کنند///.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مواجه شدن با خطا موقع باز کردن پروژه ای که با Expression Blend طراحی شده، در Vsial Studio

    مثل اینکه خصوصیتیی رو تعیین نکردید.
    لطفا بیشتر توضیح بدید.

  9. #9

    نقل قول: مواجه شدن با خطا موقع باز کردن پروژه ای که با Expression Blend طراحی شده، در Vsial Studio

    فکر نکنم مربوط به خصوصیت بشه ، همون عکس ضمیمه ای که شما در بالا قرار دادید اتفاق می افته یعنی وقتی به دکمه استایل Blend رو قرار می دی علامت X روش می افته در تاپیک بالا گفته شده دات نت برنامه رو از حالت NET Framework 4 Clien Profile به روی حالت NET Framework 4. تغییر بدید انجام دادم اما درست نشد و چند تا روش دیگه رو هم امتحان کردم ولی حل نشد.

  10. #10
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: مواجه شدن با خطا موقع باز کردن پروژه ای که با Expression Blend طراحی شده، در Vsial Studio

    سلام
    در پستهای قبل هم گفته شده Vs از بعضی افکتهایی که بوسیله Blend ایجاد شده پشتیبانی نمیکنه ( من خودم تا حالا علتش رو نفهمیدم ) ولی این اشکالی در اجرای برنامه ایجاد نمیکنه و میشه نادیده گرفتش و برنامه بدون مشکل اجرا میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •