نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شمال
    سن
    36
    پست
    215

    چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    سلام دوستان و اساتید

    ببنید من یک تکست باکسی دارم که باید با مقدار یک کلید خارجی پر بشه
    الان مشکل دارم
    و مشکلم اینه که من با باز کردن یک صفحه که توش گرید داره
    به کاربر امکان انتخاب کلید خارجی رو میدم امانمیدونم چطور مقدار انتخابی رو به تکست باکسی که تو صفحه دیگه(صفحه اول) هست انتقال بدم


  2. #2

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    بریز داخل Session به این صورت :

    Session[
    "name"] = "Mohandes2009";


    و به این صورت بخون :


    Label1.Text =
    Convert.ToString(Session["name"]);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شمال
    سن
    36
    پست
    215

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    بریز داخل Session به این صورت :

    Session[
    "name"] = "Mohandes2009";
    و به این صورت بخون :


    Label1.Text =
    Convert.ToString(Session["name"]);
    من تویه متغیر عمومی ریختم سشن نریختم اما مشکل اینه کی این کد رو بنویسم یعنی کجا؟
    کد HTML:
    Label1.Text = Convert.ToString(Session["name"]);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط neynavaz مشاهده تاپیک
    این کد رو بنویسم یعنی کجا؟
    کد HTML:
    Label1.Text = Convert.ToString(Session["name"]);
    خب تو صفحه ای که اون تکس باکس مورد نظر وجود داره دیگه ، به جای Label1 اسم تکس باکس خودت رو بذار

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شمال
    سن
    36
    پست
    215

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    خب تو صفحه ای که اون تکس باکس مورد نظر وجود داره دیگه ، به جای Label1 اسم تکس باکس خودت رو بذار
    منظورمو نرسوندم انگار
    آقا شما از یه صفحه با یه لینک یه صفحه دیگه رو باز کردی
    اونجا یه مقداری به سشن یا متغیرت دادی
    حالا صفحه دوم بسیته میشه
    و صفحه اول هم بدون هیچ رخداد خاصی سر جاشه
    کجا کد روبنویسم که بریزه تو تکست باکسم

    در واقع هیج جا نمیشه مگر اینکه یه تایمر بذاریم که اونم فکر کنم صفحه رو سنگین کنه
    نمیشه از صفحه دوم که باز شده به یک کنترل در صفحه اول مقدار بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    آیا صورت مسئله اینه ؟

    شما یه صفحه داری که یه لینک توشه که با کلیک روش میره به صفحه دو که یه گرید توشه و وقتی روی یه آیتم از گرید کلیک میشه مقدارش میره تو Session و میخوای اون مقدار رو بریزی تو یه تکست باکس ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    بریز داخل Session به این صورت :

    Session[
    "name"] = "Mohandes2009";


    و به این صورت بخون :


    Label1.Text =
    Convert.ToString(Session["name"]);
    سلام
    جسارتا من فکر میکنم این روش صحیح نست
    چون صفحه اول که صفحه دوم رو باز کرده باید تشخیص بده که صفحه دوم بسته شده، ما همچین رویدادی در سمت سرور نداریم که بریم مقدار Session رو بخونیم و نمایش بدیم

    دوست عزیز، جناب neynavaz، شما باید از جاوا اسکریپت استفاده کنی
    باید در صفحه دوم که کاربر کلید خارجیو از اونجا انتخاب میکنه کدی شبیه به این بنویسی:


    <script language="javascript" type="text/javascript">
    var w = window.opener;
    var obj = w.document.getElementById("TxtSample");
    obj.value = "your comment";
    </script>

  8. #8

    نقل قول: چطور متن تکست باکس رو اتوماتیک پر کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط neynavaz مشاهده تاپیک
    من تویه متغیر عمومی ریختم سشن نریختم اما مشکل اینه کی این کد رو بنویسم یعنی کجا؟
    کد HTML:
    Label1.Text = Convert.ToString(Session["name"]);
    این که دیگه فکر نداره تو لود فرمی که می خوای اتوماتیککککک باشه بنویس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •