نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل این ارور در چیست؟

  1. #1

    مشکل این ارور در چیست؟

    با سلام
    جدیدا سایتم بر روی هاست این ارور رو می ده این ارور گاهی در صفحات رخ می ده و گاهی نه!

    Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Web.HttpException: Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    باگ فریم ورک 2 هست.
    اگر اشتباه نکنم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    38

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    ابتدا تگ زیر را به web.config اضافه کنید :
    کد :
    <machineKey validationKey="A96B2F3BF50A1A2A1B81214A550B89F2A31  8B3712FB5AC8CD82AF4F3925B3C6ED58CF5F38503629A78BF8  C27B1B736C4E84DACE342AB83A42932B44EBC3D7601" decryptionKey="D01201C69DF5E9863133028CBD4E6EEFC45  B5E609D7F4107" validation="SHA1" />

    سپس تگ pages را به صورت زیر تغییر دهید :
    کد :
    <pages enableViewStateMac="true" enableEventValidation="true" viewStateEncryptionMode="Always">


    مشکلت حل میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    ضمنا می تونی کلا غیر فعالش کنی
     
    <pages enableEventValidation="false" viewStateEncryptionMode="Never">


  5. #5

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    ممنون از همه.
    چند تا سئوال اگر غیر فعال کنم فکر کنم از نظر امنیتی مشکل ایجاد می کنه درسته؟
    چرا در یک صفحه بعضی وقت ها این ارور رو میده گاهی نه؟
    در تمامی صفحات باید اون کد page رو اضافه کنم؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    دوستان یک ارور دیگه هم می گیرم من از مسترپیج استفاده می کنم و تایتل رو در تک page هر صفحه مشخص می کنم که در برخی موارد از این تگ ارور می گیره و گاهی هم نه مشکل در چیه؟

    ممنون می شم به تمامی سئوال ها جواب بدید چون فوریه ممنون.

    Compilation

    Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: BC30456: 'Title' is not a member of 'ASP.information_74_aspx'.

    Source Error:


    Line 1: <%@ page language="VB" masterpagefile="~/information/MasterPage.master" autoeventwireup="true" inherits="information, App_Web_74.aspx.b950b344" title="عنوان صفحه" %>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    مشکل این ارور در اینه که جستجو نکردید و به تایپیک مرجع خطا ها و باگ ها مراجعه نکردید.
    اینجا رو ببینید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pedram_ns مشاهده تاپیک
    دوستان یک ارور دیگه هم می گیرم من از مسترپیج استفاده می کنم و تایتل رو در تک page هر صفحه مشخص می کنم که در برخی موارد از این تگ ارور می گیره و گاهی هم نه مشکل در چیه؟

    ممنون می شم به تمامی سئوال ها جواب بدید چون فوریه ممنون.

    Compilation

    Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: BC30456: 'Title' is not a member of 'ASP.information_74_aspx'.

    Source Error:


    Line 1: <%@ page language="VB" masterpagefile="~/information/MasterPage.master" autoeventwireup="true" inherits="information, App_Web_74.aspx.b950b344" title="عنوان صفحه" %>

    دوست عزیز این خطا میگه در تگ های اصلی از پارامتری غیر مجاز استفاده کرده ای
    شما Title رو از خط مورد نظر بردار تا مشکل حل بشه

  9. #9

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط amirjalili مشاهده تاپیک
    مشکل این ارور در اینه که جستجو نکردید و به تایپیک مرجع خطا ها و باگ ها مراجعه نکردید.
    اینجا رو ببینید

    ممنون البته سرچ کردم تاپیک شما توی نتایج نیامد البته حواسم به این تاپیک بود ولی وقت نکردم همه اش رو ببینم.

    خوب حالا برای خطای دوم(خطا در مسترپیج) چی دارید؟

    در مورد حذف این تگ هم باید بگم title جزء کد های همین تگ هست و نباید مشکل داشته باشه البته با کد نویسی هم می تونم title اضافه کنم ولی می خوام بدونم مشکل از کجاست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    در مورد حذف این تگ هم باید بگم title جزء کد های همین تگ هست و نباید مشکل داشته باشه البته با کد نویسی هم می تونم title اضافه کنم ولی می خوام بدونم مشکل از کجاست.
    حق با شماست من فکر کردم Case Sensitive هست نام کالاستو چک کن به مثال زیر توجه کنید :


    .aspx :
    <% @ Page Language ="VB" MasterPageFile="~/Principal.master"
    AutoEventWireup ="false" CodeFile="InventaireAccessoire.aspx.vb"
    Inherits="_Default2" title="InventaireAccessoire" %>

    .vb :
    Partial Class _Default2
    Inherits System.Web.UI.Page


  11. #11

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    درست ست شده:

    <%@ Master Language="VB" CodeFile="MasterPage.master.vb" Inherits="MasterPage" %>


    Partial Class MasterPage
    Inherits System.Web.UI.MasterPage


    فقط مسئله ایی که هست من برای تمامی 100 صفحه ایی که از مسترپیج ارث می بره یک Inherits تعیین کردم مشکل از این نیست؟(همه information نام دارند)

    <%@ Page Language="VB" MasterPageFile="~/information/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="1.aspx.vb" Inherits="information" Title="عنوان صفحه " %>

  12. #12

    نقل قول: مشکل این ارور در چیست؟

    از اساتید کسی از این ارور سر در نمیاره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •