نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

  1. #1

    Question مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    سلام

    من کاملا مبتدی هستم ومیخواستم کارمو از امروز شروع کنم

    ولی با پوشه ی

    Turbo C++‎‎3.0 DOS

    مشکل دارم

    وقتی که این پوشه رو توی درایو C کپی میکنم و روی Install
    کلیک میکنم با این مشکل مواجه میشم



    من این برنامه رو روی ویندوز اکس پی 32 بیتی بدون مشکل اجرا میکردم
    ولی نمیدونم چرا روی این سیستم اجرانمیشه!

    مشخصات سیستم

    لب تاب دل
    ویندوز 7
    64 بیتی

    کسی میدونه مشکل از کجاست ویا من باید پوشه مخصوص رو دانلود کنم
    اگه هست از کجا؟




    بلا خره تونستم مشکلم رو از ایـــــــنجا و اینجــــــــا حل کنم
    ولی حالا یک مشکلی که پیش اومده اینکه برنامه که مینویسیم ایرور میده در صورتی که همون هارو توی ویندوز اکس پی بدون ایرور اجرا میشه (آدرس کتابخانه ها درست دادم)

    یکی دیگه هم اینکه

    سورس فایل هادخیره شده در سی دی ویا کامپیوتر رو نمیشه از قسمت open file باز کرد وگزینه ی new رو هم که میزنم برنامه قبلی می یاد که اجرا هم نمیشود و ایرور میده در صورتی که درست است

    کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    بهتره کامپایلرتون رو عوض کنید ، از ++Borland C نسخه 5 به بالا استفاده کنید .

  3. #3

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    بهتره کامپایلرتون رو عوض کنید ، از ++Borland C نسخه 5 به بالا استفاده کنید .
    میشه لطف کنبد ولینک شو بزارین
    همچنین طرز استفاده ازش رو هم یک توضیح بدین به همراه روش نصب
    ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    شما که تازه میخواید کد نویسی کنید بهتره که از این روش برای کامپایل کردن برنامه هاتون استفاده کنید .
    توربو هم جواب میده .

  5. #5

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط Gold_cpp مشاهده تاپیک
    شما که تازه میخواید کد نویسی کنید بهتره که از این روش برای کامپایل کردن برنامه هاتون استفاده کنید .
    توربو هم جواب میده .
    ممنون از شما ولی متاسفانه turbo cشما هم بروی ویندوز 7 جواب نداد ضمن اینکه
    لینکهای
    Borland C
    هم دومیش خراب ومن هم که اولیش رو نصب میکنم هیچ آیکون وبرنامه ای رو ی دسکتاب نمی یاد ومن نمیدونم چه کار باید کنم
    لطفا یک نفر کمک کنه !

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    دوست عزیز منظورم از استفاده ی توربو سی توی سون اینه که از خود کامپایل استفاده کنیم نه از ویرایشگر اون .
    اگه می خوای از ویرایش گر توربو در سون یا ویستا استفاده کنی تنها راهش همون DOSBOX و یا نرم افزارهای مشابه است .
    اگه هم که می خوای از کامپایلرش استفاده کنی باید همون روشی که گفتم رو انجام بدی .

    لینکهای Borland C هم دومیش خراب ومن هم که اولیش رو نصب میکنم هیچ آیکون وبرنامه ای رو ی دسکتاب نمی یاد
    لینک ها مشکلی نداشتند با نصب توربو هیچ آیکونی قرار نیست روی دسکتاپ بیاد .

  7. #7

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    دوستان برای اینکه دقیق ترمتوجه مشکل من بشید این عکس هارو ببینید

    می خواستم بدونم ایرورهای این کدها از چیست؟


    برای مثال وقتی RUN رو میزنم






    درضمن من پوشه ی TC رو توی این مسیر کپی کردم
    C\DOSFOLDER

    پس آدرس های کتابخانه ها هم درست است
    ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه
    و ایرور میده



    من خودم هم واقعا گیج شدم نمیدونم چی شده تورو خدا یکی کمک کنه دیگه!

    یک سوال احمقانه
    من ویژال استدیو 2005 رو هم روی لب تابم دارم
    ممکن نیست ایراد از اون باشه چون وقتی میرم توی پوشه TCبعضی از فایل هاش با ویژال اجرا میشه!





  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    ببین برای این کد هم خطا میده ؟


    //
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main ()
    {
    clrscr();
    int i;
    i = 1;
    cout << i;
    getch();
    return 0;
    }

  9. #9

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط Gold_cpp مشاهده تاپیک
    ببین برای این کد هم خطا میده ؟


    //
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main ()
    {
    clrscr();
    int i;
    i = 1;
    cout << i;
    getch();
    return 0;
    }

    نه متاسفانه درست نشد



    !!

  10. #10

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    چرا دست از سر این TC برنمی دارید ؟

    این همه کامپایلر+IDE مفتی
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  11. #11

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    چرا دست از سر این TC برنمی دارید ؟

    این همه کامپایلر+IDE مفتی
    میشه بهترینشون رو همراه با لینکش به من معرفی کنین
    البته تورو خدا با 7-64 مشکل نداشته باشه لطفا

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    سلام

    این کارا رو انجام بده .
    ۱ - توربو C رو همونطوری که اینجا توضیح دادم نصب کن .

    ۲ - این برنامه رو توی desktop بذار

    ۳- کارایی که توی این کلیپ انجام دادم رو انجام بده

    اگر خروجی دلخواه تولید شد هر برنامه که می خوای کامپایل کنی را کپی کن و تماما توی اون فایلی که دانلود کردی و الان روی دسکتاپه پییس کن و همون کارای کلیپ رو دوباره انجام بده

    نتیجه رو هم بگو تا بفهمیم دنیا دست کیه !

  13. #13

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎‎‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط Gold_cpp مشاهده تاپیک
    سلام

    این کارا رو انجام بده .
    ۱ - توربو C رو همونطوری که اینجا توضیح دادم نصب کن .

    ۲ - این برنامه رو توی desktop بذار

    ۳- کارایی که توی این کلیپ انجام دادم رو انجام بده

    اگر خروجی دلخواه تولید شد هر برنامه که می خوای کامپایل کنی را کپی کن و تماما توی اون فایلی که دانلود کردی و الان روی دسکتاپه پییس کن و همون کارای کلیپ رو دوباره انجام بده

    نتیجه رو هم بگو تا بفهمیم دنیا دست کیه !
    من ابتدا این کار رو انجام دادمدانلود Turbo c

    آموزش نصب توربو سی (Turbo C++‎ V3.0 DOS Full) ::
    بر روی فایل اجرایی برنامه کلیک کنید و کلید Install را بزنید .
    حال به آدرس زیر بروید و روی کلید Install کلید کرذه تا کامپایلر نصب شود .
    C:\Program Files\NewTech\Turbo C++‎ 3.0
    بعد روی install کلیک کردم
    این پیغام رو داد


    بعد طبق کلیپ رفتم جلو ولی آدر سها ی من کلا با کلیپ شما فرق میکرد به هر حال C\TC\BIN;
    رو به آخرش اضافه کردم


    طبق کلیپ رفتم جلو ودر آخر OK کردم

    حالا چی شد خودم هم نمیدونم

    فایل 1 رو که روی دسکتاب ریخته بودم
    روبازمیکنم با تی سی باز میشه
    وتوش یک سری کداست که بازهم میخوام اجراش کنم ایرور میده

    هنوز هم داره برنامه تی سی ایرور میده!!
    مشکل از کجاست؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    من روی ویندوز ۶۴ بیتی این نرم افزار رو نصب نکردم ولی از بچه ها که پرسیدم گفتن روی ویندوز سون ۶۴ بیتی این نرم افزار نصب شده و الان هم جواب میده . حالا کاری به قدیمی بورن نرم افزار ندارم .

    اگر از همون اول این خطا رو میداد (و الان هم میده) پس توربو روی سیستم کامل نصب نشده بنابراین نباید انتظار داشته باشیم کد ها رو کامپل کنه !

    فایل 1 رو که روی دسکتاب ریخته بودم
    روبازمیکنم با تی سی باز میشه
    وتوش یک سری کداست که بازهم میخوام اجراش کنم ایرور میده
    این کلیپ رو گذاشتم که شما برنامه رو باز نکنی . و عملیات کامپایل برنامه رو تو cmd انجام بدی
    من که نگفتم فایل رو باز کن - فایل رو کپی کن روی دسکتاپ - توی run بنویس cmd و بعد هم
    بقیشو کارایی که تو کلیپ گفتم رو انجام بده .
    بعد اینکه فایل exe برنامه تولید شد همون جا اسم خود برنامه رو بدون پسوند(c یا cpp) بنویس .خروجی رو بهت نشون میده .
    همین !

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    میشه بهترینشون رو همراه با لینکش به من معرفی کنین
    البته بهترین رو ک به علت حجم زیاد نمی شه دانلود کرد تو ایران .
    ولی حالا چون گفتی
    Microsoft Visual C++‎‎‎ 2008 Express Edition
    این هم لینکش

    من Dev C++‎‎‎ رو پیشنهاد می کنم چون حجم اون کامپایلر دیگه خیلی زیاده . البته خودش کامپایلر نیست یه کامپایلر همراهشه . با حجم ۸ مگ
    این هم لینک
    از اینجا هم می تونی دانلود کنی

  16. #16

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    ممنون از دوستانم
    Gold_cpp
    و
    light4nigft
    که مشکلم رو کاملا حل کردند


  17. #17

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    سلام
    من یه مشکلی با turbo دارم
    وقتی برنامه رو اجرا می کنم همش این اررور رو میده
    function call missing
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  18. #18

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    یکی جواب بده
    من امتحان دارم
    من این برنامه ای رو که بالا دادین اجرا کردم و اررور نداد و 1 رو نشون داد
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main ()
    {
    clrscr();
    int i;
    i = 1;
    cout << i;
    getch();
    return 0;
    }


    کسی نیست کمکم کنه

  19. #19

    نقل قول: مشکل با اجرای برنامه Turbo C++‎‎‎‎ 3.0 DOSدر ویندوز سون 64 بیتی

    نقل قول نوشته شده توسط parastu68 مشاهده تاپیک
    یکی جواب بده
    من امتحان دارم
    من این برنامه ای رو که بالا دادین اجرا کردم و اررور نداد و 1 رو نشون داد
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main ()
    {
    clrscr();
    int i;
    i = 1;
    cout << i;
    getch();
    return 0;
    }


    کسی نیست کمکم کنه
    قطعه کد بالا که در ویژوال استودیو قابل استفاده است:


    //instead of: <iostream.h>
    #include<iostream>
    #include<conio.h>
    //clcsr() in modern C++‎‎ not available and shoud use some new header file;
    #include <cstdlib>
    //standard library namespace:
    using namespace std;

    int main ()
    {
    //instead clcsr():
    system("CLS");
    int i;
    i = 1;
    cout << i;
    //instead getch() ERROR! in ISO Statndard;
    //_getch();
    cin.get();

    return 0;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •