نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

  1. #1

    قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    سلام

    همونطور که می دونید تگ <div> جز عناصر بلوکی هست و عناصر بلوکی همه پهنای صفحه رو اشغال می کنن.

    با این شرایط اگه بخوام دو تگ <div> رو توی یه خط و کنار همدیگه قرار بدم از چه خصوصیتی باید استفاده کنم؟ (البته این خصوصیت باید با IE6 سازگار باشه)

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    باید شما هر دو div رو در یک div دیگر قرار دهید و به آنها استایل float بدهید
    مثال:


    <div>
    <div style="float:right"></div>
    <div style="float:right"></div>
    </div>

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    سلام آقای کرامتی عزیز عذر میخوام این راه حل که گفتین در فایرفاکس با مشکل مواجه میشه و وقتی کلمه ای رو که تو یکی از div ها می نویسم کلمه دیگر در div بعدی در مرورگر زیر کلمه اولی نوشته میشه!!! ولی در اکسپلورر مشکلی نداره و یکی از div ها در سمت راست و اون یکی رو در چپ قرار میدم و نوشته داخل هر کدوم در یک سطر قرار میگیرن یکی چسبیده به سمت راست صفحه و اون یکی هم چسبیده به سمت چپ صفحه کد رو اینطوری نوشتم ببینید درسته.
    div
    div style="float:right" .... /div
    div style="float:left" .... /div
    /div

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    عزیز چرا خودتو اذیت میکنی اینطوری بنویس
    <div style="float:right">متن</div>
    <div style="float:left">متن</div>

    چک کردم مشکلی نبود

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    ممنونم دوست عزیز از پاسخ مختصر و مفیدتون.

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    پست
    1

    Cool نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    نقل قول نوشته شده توسط saeinik مشاهده تاپیک
    ممنونم دوست عزیز از پاسخ مختصر و مفیدتون.
    دمتون گرم کارم را افتادبا تشکر از مدیر barnamenevisمنم یه وبلاگ دارم که آدرسش game302.rozblog.com هستمدیر اگه فکر میکنی این یه تبلیغه حذفش کنمرسی کارم راه افتاد.

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    نقل قول نوشته شده توسط game302 مشاهده تاپیک
    دمتون گرم کارم را افتادبا تشکر از مدیر barnamenevisمنم یه وبلاگ دارم که آدرسش game302.rozblog.com هستمدیر اگه فکر میکنی این یه تبلیغه حذفش کنمرسی کارم راه افتاد.

    تاریخ پست رو دیدید؟!!

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: قرار دادن دو تگ <div> در کنار هم

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    تاریخ پست رو دیدید؟!!
    خخخخ راست میگیا

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: قرار نگرفتن دو تگ div در تگ div اصلی
    نوشته شده توسط css-man در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 19:01 عصر
  2. مبتدی: قرار گرفتن دو تا div در زیر هم
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 01:54 صبح
  3. قرار دادن2 تا div در کنار هم
    نوشته شده توسط saman6488 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 09:00 صبح
  4. قرار دادن متن و تصویر در کنار هم در یک دیو
    نوشته شده توسط gitiravan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:45 عصر
  5. قرار دادن دو Sub Query در زیر هم
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •