نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Wink مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    دوستان سلام من همه تاپیک های شبکه و SQl رو خوندم هیچ کدام یه مثال ساده از اول تا آخر نزده به نظر من اگه کسی لطف کنه و یه مثال ساده بزاره توضیحات هم نمی خواد اگه کسی برنامه نویس باشه می فهمه داستان چیه یه برنامه با این شکل و شمایل :
    یک جدول با نام Main دارید که SQL هستش - شبکه شما هم تحت Domain کار می کنه
    حالا می خوایم از طریق SQL این سه فیلد رو ذخیره کنیم - Name - Famili - Date
    فقط نکته اینجاست وقتی که فرم بالا اومد مقدار تاریخ که از تایع تاریخ شمسی قرار داده شد اتوماتیک بیاد در داخل فیلد Date قرار بگیره
    من ابتدا یک ado تعریف کردم اون رو به بانک وصل کردم وقتی فرم بالا می آد
    ado.recordset.addnew و وقتی که مقدار تاریخ داخل text قرار می گیره و اطلاعات نام و نام خانوادگی رو وارد کردم دکمه ذخیره که این کد رو داره رو کلیک می کنم
    ado.recordset.update
    بانکم هم sql هسش همه پی درسته ولی وقتی که فیلد تاریخ رو اتوماتیک می گیره سیستم خطا می ده اگه روی text تاریخ کلیک کنم بعد ذخیره کنم خطا نمی گیره .
    لطف کنین یه مثال بزارین تا مشکل و من خیلی ها رفع بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    دوستان لطف کنید و جواب بدین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    لطفا یکی یه مثال اتصال sql با ویژوال بیسیک بزاره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    هیچ کس نیست که یک مثال بزنه - لطفا - منتظرم خودتون که می دونید چنین مثالی رو کسی نزده من همه سایت رو زیر و رو کردم دونه به دونه گشتم چیزی نیست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Unhappy نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    آقا اگه این مثال زده بشه خیلی ها از access به sql می ان من فقط مشکلم ارتباط با دیتابیسه همین لطفا یه مثال دو فیلدی بزارین ممنون مشم -

  6. #6

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    اون فیلدی که DATE است ، نوع فیلدش رو چی قراردادی ؟Char ، date یا ...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Unhappy نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    واقعا از شما ممنون که توجه کردید
    نوع فیلد رو nvarchar گرفتم - البته برای بعضی فیلدها هم که شماره حساب و نام حساب رو می خوام اتوماتیک قرار بگیره هم پیغام خطا می ده - یعنی حتما باید یکبار روی text کلیک کنم تا درست بشه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    راستی توی این قالب جدید تشکر کردن دکمش کجاست؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    Wink نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    راستی توی این قالب جدید تشکر کردن دکمش کجاست؟

    دوست عزیز قالب جدید نیست بلکه پرتال VB از نسخه 3 به نسخه 4 انتقال پیدا کرده ؟؟؟

    اگر دوستان امکان داره این مثال کوچیک رو بزنن , ما هم نیازمندیم تشکر

  10. #10

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    دوست عزیز میتونی اون قسمت از سورستو که برای ذخیره سازی نوشتی ، قرار بدی؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    باز هم تشکر
    دوست قبلیمون که نگفت دکمه تشکر کجاست ؟!!!!!
    جناب 1981 این کد من برای اتصال به sql هست توی load فرم
    adofish.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=HesabDaramad;Data Source=RAMSESS"
    adofish.CursorLocation = adUseServer
    adofish.CommandType = adCmdText
    adofish.RecordSource = "SELECT * FROM NewFish"
    adofish.Refresh
    فیلد ها رو هم به صورت
    Text2.DataField = adofish.Recordset.Fields("FullNamePardakht")
    به فیلدها رابط دادم
    دکمه جدید رو به این صورت نوشتم
    adofish.Recordset.AddNew
    این هم کد دکمه ذخیره
    adofish.Recordset.Update
    البته اینجوری هم داشتم تست می کردم
    البته اینجوری هم نوشتم که نمی دونم درسته یا نه داشتم تست می کردم
    adofish.RecordSource = "INSERT INTO NewFish,FullNamePardakht,Codemele,NumberFish,NameH esab,DateFishReseve,DateSave,HesabCode"
    ممنوم می شم اگه وقت بزارین و راهنمای بفرمائید - البته فیلدهای کد بالا رو بیشتر از کد اتصال text به فیلد نوشتم فقط برای اطلاع شما بود- مرسی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    البته پیداش کردم - منظورم دکمه تشکره

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Unhappy نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    سلام دوستان
    فکر نکنم تاپیکی که اینجا زدم بی خودی باشه چون مطمئن هستم تا حالا مثال از sql و شبکه در این سایت قرار داده نشده لطف کنید و یک مثال بزارید. همه مثال ها یا اکسس هست یا کار با فایل و ارسال فایل تو شبکه هیچکی تا حالا کار با دیتابیس توی شبکه با sql رو نگفته و مثال نزده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    Unhappy نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    کسی نیست جواب بده

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: مثال کوچیک اتصال به شبکه با SQL

    من تونستم خودم برنامه با sql بنویسم و رو سیستم خودم هم کار می کنه ولی وقتی تو شبکه با دومین نصب می کنم کار نمی کنه
    ضمنا حالت اتصال به sql هم به صورت Authentecation است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •