نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎

  1. #1

    راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎

    سلام

    پستی زدم نمیدونم چرا حذف شد . این هم یک سئوال هست ، حل تمرین که نیست !!

    منهم مثل بقیه پستی زدم که حاوی سئوال است نمیدونم چه قانونی رو زیر پا گذاشتم.

    من فرم کلی یک تابع API در Visual C++‎ 20098 را میخواستم .

    به عنوان مثال من اصلا نمیدونم با یک تابع API به عنوان مثال GetDiskFreeSpace چگونه باید کار کنم .

    از Help برنامه هم سر در نمیارم ، ممنون میشم اگه کسی برنامه تابع API قابل اجرایی داره برام بزار که من سر در بیارم از چگونگی استفاده از پارامتها .

    من میخوام در Windows Form Application برنامه اجرا کنم .

    با تشکر .

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎‎

    سلام

    اول دقیق C رو یاد بگیر (pointer, function , ,...) تو این بین مدیریت حافظه خیلی مهمه چون همش باید از ارایه ها و اشاره گرها استفاده کنی در توابع

    بعد برو یه کتاب در مورد برنامه نویسی C /api بخون

    منظور شناخت type ها(LPTSTR LPVOID و....) و کار با رشته ها (unicode,...) و کلا" سبک برنامه نویسی در ویندوز با API هستش که شامل خیلی مفاهیم از قبیل handle چیست و...)


    من خودم اول کتاب programming windows by Charles Petzold رو خوندم و با معماری کلی اشنا شدم ولی تازه کلی سوال پیش می یاد که می تونی از کتاب های دیگه مثل

    • Addison.Wesley .Windows.System.Programmin
    • Windows Via C++‎‎‎
    • Windows Graphics Programming Win32 GDI and DirectDraw

    استفاده کنی

    گوگل رو هم فراموش نکنی / کد های دیگران کمکت می کنه

    اینم یه کد برای تابع ای که گفتی :
    TCHAR szDrives[MAX_PATH+1];
    DWORD dwLen = GetLogicalDriveStrings(MAX_PATH, szDrives);
    TCHAR* pLetter = szDrives;

    ULARGE_INTEGER liFree, liTotal;
    while(*pLetter)
    {
    // Get size, ignoring disk-quotas.
    [color=red][b]GetDiskFreeSpace[/b][/color]Ex(pLetter, NULL, &liTotal, &liFree);

    // Display information
    _tprintf ( _T("Drive %c: has\n\tBytes Total: %I64u (%.2f GB)\n")
    _T("\tBytes Available: %I64u (%.2f GB)\n\n"),
    *pLetter,
    liTotal.QuadPart, liTotal.QuadPart / (float)(1<<30),
    liFree.QuadPart, liFree.QuadPart/(float)(1<<30) );


    while(*++pLetter);
    pLetter++;
    }
    }



    راستی می خوای MFC یاد بگیری ؟ دیگه اینو باید از استاد موسوی بپرسی که قبلا" جواب داده :)
    آخرین ویرایش به وسیله r00tkit : پنج شنبه 27 آبان 1389 در 18:32 عصر
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎

    من خیلی خیلی ممنونم از شما .

    راستیتش من این ترم درس برنامه سازی سیستم دارم که توابع API درس میده . بدم نمیاد یاد بگبرم اما وقتی یکم میرم دنبالش یه چیزهایی رو نمیفهمم کلا زده میشم و ول میکنم . متاسفانه همیار خوبی ندارم، استاد موسوی رو هم نمیشناسم راستش .

    از کتابی که معرفی کردید ترجمه هم داره و اینکه به صورت Ebook یا PDF در اینترنت پیدا میشه ؟

    من الان این ترم درس برنامه سازی سیستم دارم به نظرتون وقت میشه که من بخوام با این توابع آشنا بشم تو این فرصت کم ؟

    چیزی نیست که بشه به صورت فوری خوند و با توابع آشنا شد دوست عزیز ؟چون چیزی به پایان ترم نمونده و من خیلی ایراد دارم .

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎

    این کتاب chm و pdf داره تو گوگل سرچ کن

    برای یاد گیری این مباحث باید وقت زیادی صرف کنی!

    سوال هم داشتی بپرس (البته تو گوگل سرچ کن بعد )
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد توابع API در Visual C++‎

    عزیز،راهنمای توابع API در Visual C++‎‎ که همراه با مثاله،همون msdn هستش.
    اول خدا،بعد
    msdn ، بعد این سایت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •