نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم ذخیره اطلاعات در بانک بدون رخ دادن خطا

  1. #1

    عدم ذخیره اطلاعات در بانک بدون رخ دادن خطا

    سلام روزتون بخیر

    کد زیر رو وقتی اجرا میکنم چیزی رو از پایگاه داده نمایش نمی دهد و اروری هم نمی گیرد
    مرا راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان


    private void jostejo_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objconn.Open();
    switch (comboBox2.SelectedIndex)
    {
    case 0:
    SQLSTR = "select univer as 'دانشکده',reshte as 'رشته',maghtah as 'مقطع',nimsal as 'نیمسال' ,nezam as 'نظام' , men as 'مرد' from ict where univer =\'" + textBox1.Text + "\'";
    break;

    case 1:
    SQLSTR = "select univer as 'دانشکده',reshte as 'رشته',maghtah as 'مقطع',nimsal as 'نیمسال' ,nezam as 'نظام' , men as 'مرد' from ict where reshte =\'" + textBox1.Text + "\'";
    break;

    case 2:
    SQLSTR = "select univer as 'دانشکده',reshte as 'رشته',maghtah as 'مقطع',nimsal as 'نیمسال' ,nezam as 'نظام' , men as 'مرد' from ict where maghta =\'" + textBox1.Text + "\'";
    break;

    case 3:
    SQLSTR = "select univer as 'دانشکده',reshte as 'رشته',maghtah as 'مقطع',nimsal as 'نیمسال' ,nezam as 'نظام' , men as 'مرد' from ict where nezam =\'" + textBox1.Text + "\'";
    break;
    }

    SqlDataAdapter objadapter = new SqlDataAdapter(SQLSTR, objconn);
    DataSet DS = new DataSet();
    objadapter.Fill(DS, "ict");
    datagv1.DataBindings.Add(new Binding("DataSource", DS, "ict"));
    datagv1.DataBindings.Clear();
    objconn.Close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 29 آبان 1389 در 11:24 صبح دلیل: لطفا از این پس کدهای خود را برای خوانایی بیشتر، Decorate کنید.

  2. #2

    نقل قول: عدم ذخیره اطلاعات در بانک بدون رخ دادن خطا

    سلام
    ببخشید چرا از علامت "\" قبل از single quotation استفاده کرده اید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •