نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نوشتن در فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    مشکل در نوشتن در فایل

    یه برنامه نوشتم که تو یه تیکه از اون باید یه رشته از صفر و یک ها(اینت) رو که تو یه وکتور نگه داشتم رو در یک فایل بریزم ...من اول اومدم این وکتور رو به یک استرینگ تبدیل کردم و بعد ریختم تو فایل ... با دو تا دستور :
    vector.toString --- file.writeChars
    اما وقتی خروجی فایل رو دیدم ...یه سری مربع بهم تحویل داد !!!
    بعدش اومدم تبدیل به استرینگ رو بیخیال شدم ... دونه دونه ... هر اینتی که داخل وکتور بود رو با رایت معمولی رایت کردم .... اما باز هم مربع میده بهم !!!!
    اشتباه من کجاست ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: مشکل در نوشتن در فایل

    هنوز نمی دونم چرا اون راه قبلی جواب نداد ... ولی تونستم با این بنویسم بالاخره !:



    FileOutputStream myOutput = new FileOutputStream("mytest.txt");

    myOutput.write(vector.get(t).toString().getBytes() );




  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: مشکل در نوشتن در فایل

    احتمالا انتظار داشتين كه وقتي به يه vector مي گين toString بياد تك تك عناصرش رو به String تبديل كنه، اما اين كار رو نمي كنه چون متد toString توي collectionها و array ها و vectorها override نشده و بنابراين از متد toString كلاس Object استفاده مي كنه.
    اگر مي خواين كه تك تك عناصر به String تبديل بشن toString رو توي كلاس خودتون override كنين يا اينكه همينطوري توي متد اصلي تون يه loop بزنين
    در واقع كاري كه خودتون كردين هم همين كاره اما فقط براي يك عنصر
    يك مورد ديگه هم كه هست اينه كه توي فايلتون از كاراكترهاي يونيكد استفاده مي كنين يا مطمئنين كه هيچ وقت استفاده نمي شه؟ اگر مطمئن نيستين يا مي دونين كه استفاده مي شه از
    getBytes("UTF-8")
    استفاده كنين

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •