نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: << استفاده از کلید Tab در TextBox >>

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469

    << استفاده از کلید Tab در TextBox >>

    با سلام

    یه تکست باکس در فرمم دارم که میخوام وقتی دارم تو تکست باکس می نویسم اگه کلید tab از کیبورد رو بزنم باعث انتخاب کنترل بعدی در فرمم نشه بلکه کار tab رو مثل مثلا notepad انجام بده..

    آیا همچین کاری ممکنه؟؟

    با تشکر:AspNet

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    راهی وجود نداشت؟؟

  3. #3
    این سوال باید در بخش مباحث مربوط به JavaScript، HTML مطرح بشه.
    به هر حال...
    با استفاده از جاوا اسکریپت به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید.
    در زمان فشردن کلید Tab، به ترتیب رویدادهای onkeydown و onkeyup فراخوانی می شوند.
    از آنجا که ماهیت کلید Tab در وب فرم ها، حرکت از عنصری به عنصر دیگر است، متاسفانه نمی توان در زمان فشردن کلید Tab، مانع قرار گیری Focus بر روی عنصر دیگری شد.
    خوشبختانه می توان این مشکل را با استفاده از تابع setTimeout با مقدار دهی صفر به زمان اجرای تابع حل کرد.
    شیوه کار به این شکل است که ابتدا مکان اشاره گر در TextBox را در یک متغیر ذخیره می کنیم و پس از آنکه Focus به عنصر دیگری منتقل شد، مکان ذخیره شده را با کد کاراکتر Tab که عدد 9 می باشد، جایگزین کرده و در نهایت، Focus را به Text Box بر می گردانیم.

    function CheckTab(el) {
    if ((document.all) && (9==event.keyCode)) {
    el.selection=document.selection.createRange();
    setTimeout("ProcessTab('" + el.id + "')",0)
    }
    }

    function ProcessTab(id) {
    document.all[id].selection.text=String.fromCharCode(9)
    document.all[id].focus()
    }

    نحوه فراخوانی:

    T INPUT id="myTextBox" type="text" onkeydown="CheckTab(this)"T


    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    باید امتحانش کنم
    دستتون درد نکنه

  5. #5
    پ.ن: هیچ وقت قبل از تست کدی رو به کاربری نمیدم.
    کد فوق امتحانش رو پس داده.
    Good Luck

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    منظورم این بود که باید باهاش کار کنم که اگه جایی رو متوجه نشدم باز مزاحم بشم
    وگرنه من به جوابای شما اطمینان دارم :)

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •