نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

    چطور کاری کنیم ، که با کلیک بر روی هر لینک ، یک سری اطلاعات خاص از دیتابیس در فرم ظاهر شود ؟
    مثلا ، چند لینک بصورت
    صفرها ، یک ها ، دو ها ، سه ها

    با زدن بر روی صفر ها کد زیر اجرا شود ، در همان صفحه
    select * from tbl where id=0
    با زدن بر روی یک ها کد زیر اجرا شود ، در همان صفحه
    select * from tbl where id=1

    با زدن بر روی دو ها کد زیر اجرا شود ، در همان صفحه
    select * from tbl where id=2
    نکته بصورت پیش فرض در صفحه صفر ها نشان داده شوند
    با هر بار کلیک بر روی لینک ، باید اطلاعات قبلی پاک شوند و اطلاعات جدید طبق لینکی که کلیک شده نشان داده شود ؟

    برای اطلاعات بیشتر میتوانید ، به سایت
    www.khabaronline.ir
    مراجعه کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

    $_GET['id'];


    متغیر بالا query string رو با نام id بر داره!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    Cool نقل قول: بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    $_GET['id'];
    متغیر بالا query string رو با نام id بر داره!
    سلام

    مر30 از پاسختون ، پاسخو پیدا کردم

    باید بصورت زیر لینک ها رو نوشت
      <a href="?run=1"> مذهبی</a> | <a href="?run=2">اجتماعی</a> | <a href="?run=3">زنان</a>| 


    و بعد بصورت زیر می نویسیم

       
    if (isset($_GET['run']))
    $linkchoice=$_GET['run'];
    else $linkchoice='';

    switch($linkchoice){

    case 1 :
    one();
    break;

    case 2 :
    two();
    break;

    case 3 :
    there();
    break;
    case 4 :
    four();
    break;

    case 5 :
    five();
    break;

    case 6 :
    six();
    break;

    case 7 :
    seven();
    break;

    case 8 :
    eight();
    break;

    case 9 :
    nine();
    break;


    default :
    one();
    break;


    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

    چه کاریه دوست عزیز ؟؟؟
    یعنی میخای واسه هر آیدی یه تابع بنویسی ؟؟؟

    شما کافیه این کار رو بکنی :

    $id = (int) $_GET['id'];
    mysql_query("select * from tbl where id='$id'");


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: بارگزاری اطلاعات از بانک اطلاعاتی با توجه به کلیک بر روی لینک ها

    نقل قول نوشته شده توسط horap30 مشاهده تاپیک
    چه کاریه دوست عزیز ؟؟؟
    یعنی میخای واسه هر آیدی یه تابع بنویسی ؟؟؟

    شما کافیه این کار رو بکنی :

    $id = (int) $_GET['id'];
    mysql_query("select * from tbl where id='$id'");

    سلام

    مر30 از پاسختون
    آره همین کارو کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •