نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: طراحی وب سایت با زبانهای open source

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    طراحی وب سایت با زبانهای open source

    سلام به همه دوستان گلم در سایت محبوب برنامه نویس
    من مدت زیادی هست که ASP.NET کار میکنم و مسلط هستم به اون. اما شرایط گاهی ایجاب میکنه آدم لقمه حاضر و آماده (.NET ) رو رها کنه، بدوه دنبال یه لقمه نون دیگه

    از اونجایی که اهداف سازمان ما بر اینه که ما از این به بعد برنامه های تحت وب مون رو با برنامه های open source طراحی کنیم که بعدها مشکل Licence و اینها برنخوریم ( برامون خیلی مهمه و پولم نداریم که بخریم ) من برای انتخاب زبان مناسب نیاز به مشورت با شما دوستان ارجمند دارم. دو چیز برای ما در درجه اهمیت بالایی قرار داره
    1- open source باشه
    2- روی سرور های Linux هم قابل اجرا باشه
    و در درجه سوم ترجیحا بشه باهاش برنامه های ویندوزی هم طراحی کرد.

    من خودم طبق مطالبی که میدونم میشه از PHP و Python استفاده کرد. شما اگه زبان دیگه ای میدونید که شرایط فوق رو داشته باشه مطرح کنید و بیایم در مورد مزایا و معایب هر کدوم صحبت کنیم. در ضمن من خودم آشنایی با هیچکدوم از اونا رو ندارم. لطفا دوستان راهنمایی کنند
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    perl
    زبان تر و تمیزی برای وب و سکو های سیستم عامل های مختلف (با بایند کیوت, GTK, wxWidget ) است.

    python
    یک زبان جدید و فراگیر که با بایند کیوت می توان با آن برنامه های کراس پلتفرم نوشت (با بایند کیوت, GTK, wxWidget )

    php
    یکی از محبوب ترین زبان های توسعه وب. نوشته برنامه کاربری با آن کمی سخت است. اما می توانید از بایند کیوت و p4a و ... را آزمایش کنید.

    C++‎‎
    نوشتن صفحات وب با این زبان علیرغم امکان، در اکثر موارد بدون توجیه و سخت است. اما برای برنامه نویسی کاربردی عالی است.

    نتیجه گیری:

    • qt, gtk(2), wxWidget در تمام زبان های فوق بایند دارد (به جز C++‎‎ که مختص آن ساخته شده‌اند و مستقیما استفاده می شوند)
    • پرل برای چندین چارچوب دیگر بایند هایی دارد. ببینید...
    • برنامه نویسی وب در php آسان تر است و برنامه نویسان آن بیشترند، پس در جذب نیرو مشکلی نخواهید داشت.
    • ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    python
    php
    یکی از محبوب ترین زبان های توسعه وب. نوشته برنامه کاربری با آن کمی سخت است. اما می توانید از بایند کیوت و p4a و ... را آزمایش کنید
    منظور بنده از طراحی وب سایت، طراحی Web Application بود، اگه منظور شما هم از برنامه کاربردی همین بوده، آیا روند توسعه برنامه در اون سخته؟ یا باید برای انجام یه کار ساده کدهای پیچیده نوشته بشه؟

  4. #4

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    نه، منظور من برنامه کاربردی تحت ویندوز بود. برنامه نویسی برای وب در php بسیار سادست. php به «زبانی که در 10 دقیقه می‌توان فرا گرفت» معروف است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    من مشخصا میخوام که در زمینه مالتی مدیا، سایت قدرتمندی رو طراحی کنم. آیا php امکانات لازمه رو فراهم میکنه؟

    یه سوال دیگه اینکه من از یکی از دوستان شنیدم که دیگه php آپدیت نخواهد شد و ورژن جدیدی ازش نمیاد و امکانات جدیدی بهش اضافه نخواهد شد. این مطلب درسته؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source


    من مشخصا میخوام که در زمینه مالتی مدیا، سایت قدرتمندی رو طراحی کنم. آیا php امکانات لازمه رو فراهم میکنه؟
    شما باید اونو بسته به نیازتون طراحی کنید...

  7. #7

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    یه سوال دیگه اینکه من از یکی از دوستان شنیدم که دیگه php آپدیت نخواهد شد و ورژن جدیدی ازش نمیاد و امکانات جدیدی بهش اضافه نخواهد شد. این مطلب درسته؟
    بهتر است اخبار هر نرم افزار را از سایت رسمی خودش پیگیری کنید. php الان در دوره پیشرفت قرار دارد و با سرعتی بیشتر از همیشه پیشرفت می‌کند و توسعه پیدا می‌کند.
    http://www.php.net/

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    php زبان خوبیه و واسه پروژه های خیلی بزرگ خوبه
    ولی یه چیزایی باعث می شه که حداقل من ازش خوشم نیومد با اینکه با syntax ش خیلی حال کردم و هیچ دردسریم نداره و با notepad هم می تونی واسش کد بنویسی بدون هیچ محدودیتی
    ولی خوب .net یکی از دلایل محبوب شدنش visual studio ه ولی php یه ide درست حسابی نیست واسش ( من که ندیدم ) و یکی دیگر از دلایل اون کنترل های خوبشه مثل grid و ...
    و یه چیز دیگه که اصلا با کلاس هاش حال نمی کنم ( با اسمشون :دی )
    مثلا توی .net


    sqlconnection cn = new sqlconnection(cnstring);
    sqlcommand cmd = new sqlcommand("select * from tbl",cn);
    cmd.executereader();



    ولی توی php



    mysql_connect("....");
    mysql_selectDb("...");
    mysql_query("...");
    mysql_close();


    به نظر من php انتخاب خوبیه واسه کارای گروهی بزرگ و تجاری ( حداقلش اینه که محدودیتی نداری توش )

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    لطفا یکی از دوستان که با Python کار کرده؛ مزایای اونو و برتری هاشو نسبت به php بیان کنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    خوب من Asp.net کار می کنم می گم از php شاخ تره چون php کار نکردم ( یه مثال بود ا )
    مگه می خوای یه چیزی فراتر از facebook و yahoo و .. بسازی ؟
    php چند تا مزایا داره نسبت به این python
    یکی اینه که یادگیریش اسونه
    دومی اینه که php کار زیاد هست
    سومیا آموزش واسش زیاد
    syntax ش بهتره و حداقل 4 - 5 تا ایتدور ضایع واسش ساخته شده و فرم وردک های خوبی داره

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    Lightbulb نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    نقل قول نوشته شده توسط L u k e مشاهده تاپیک
    php زبان خوبیه و واسه پروژه های خیلی بزرگ خوبه
    ولی یه چیزایی باعث می شه که حداقل من ازش خوشم نیومد با اینکه با syntax ش خیلی حال کردم و هیچ دردسریم نداره و با notepad هم می تونی واسش کد بنویسی بدون هیچ محدودیتی
    ولی خوب .net یکی از دلایل محبوب شدنش visual studio ه ولی php یه ide درست حسابی نیست واسش ( من که ندیدم ) و یکی دیگر از دلایل اون کنترل های خوبشه مثل grid و ...
    و یه چیز دیگه که اصلا با کلاس هاش حال نمی کنم ( با اسمشون :دی )
    مثلا توی .net


    sqlconnection cn = new sqlconnection(cnstring);
    sqlcommand cmd = new sqlcommand("select * from tbl",cn);
    cmd.executereader();



    ولی توی php



    mysql_connect("....");
    mysql_selectDb("...");
    mysql_query("...");
    mysql_close();


    به نظر من php انتخاب خوبیه واسه کارای گروهی بزرگ و تجاری ( حداقلش اینه که محدودیتی نداری توش )
    من خودم علاقه ی وافری به پروژه های کد باز دارم و همیشه در این زمینه کار میکنم و الان هم به php برنامه نویسی میکنم و به زبان سی شارپ مسلط هستم برای این این را گفتم که بدونید بی دلیل چیزی نمیگم

    از نظر ادیتور که ادیتور های زیادی برای php هست که من خودم از aptana استفاده مینکم که هم در ویندوز ساپورت میشه و هم در لینوکس و ادیتور های خوب دیگه ای همه هست که مخصوص php است مثل rapidphp . برای همین از لحاظ ادیتور نمیشه به php ایراد گرفت.

    اما بحث دیگه ای که خودم را هم رنج میده اینکه در php توابع کلاس بندی نشدند و همینطور که اشاره کردید توابع به صورت emebed در php وجود داره و البته این باعث نمیشه که فکر کنید که کلاس ها و شیء گرایی در php ساپورت نمیشه و اتفاقا خیلی خوب در نسخه های جدید اون ساپورت میشه و تازه امکاناتی به کلاس ها اضافه شده که حتی من در دات نت هم ندیده ام برای مثال فراخوانی یک فایل php با صدا زدن یک کلاس و یا اضافه کردن پویای عضو به کلاس و ... و البته امیدوارم که توسعه دهندگان php به فکر کلاس بندی توابع پایه ای این زبان شیرین باشند.

    از لحاظ سرعت هم که حرفی درش نیست الان ف ی س بوک از این زبان قدرتمند استفاده میکنه و میدونید که ف ی س بوک بالای ۷۰۰ میلیون کاربر داره و دیگه خوب .....

    دیتابیس مورد استفاده در php ِ Mysql هست و این دیتابیس خیلی عالی در این زبان پشتیبانی میشه ولی شما میتونید از هر دیتابیس دیگه که خواستید هم در php استفاده کنید و محدودیتی نداره. و phpmyadmin هم که یه برنامه ی کد باز هست که برای مدیریت دیتابیس Mysql هست و عالیه!

    این زبان هم در لینوکس به شکل بسیار عالی پشتیبانی میشه و هم در ویندوز و IIS و از این لحاظ جای نگرانی نیست

    روی اپن سورس بودنش و مزایاش هم که جای حرف نیست و این را بدونید که همیشه پیشرفت این زبان ادامه خواهد داشت چون اپن سورس هستش

    و یه نکته که من را با وجود علاقه ی فراوان به سی شارپ از ASP.NET زده کرد این بود که در این زبان اتفاقاتی میفته که شما هیچ اطلاعی ازش ندارید و شاید یکی از دلایلی هم که شرکت های بزرگ مثل گوگل و فیس بوک از این زبان استفاده نمیکنند همین باشه برای مثلا در برنامه ی ASP.NET شما به طور خودکار اسکریپت های جاوا اسکریپتی اضافه میشه که حتی شاید خیلی از برنامه نوسا تا حالا بهش برنخورده باشند . عموما این کد ها برای اداره ی Post Back و یا ViewState ها هستند

    به گرامر دو زبان هیچ ایرادی وارد نیست . سی شارپ که خیلی عالی هست و ویژوال بیسیک هم که خواب طرفدارای خودش را داره ... (ولی من کلا به گرامر زبان های خانواده ی سی بیشتر علاقه مندم)

    این در مورد مقایسه ی php و ای اس پی به صورت خیلی خیلی کوتاه
    ولی این حرف ها هیچ تاثیری روی این که بخوایم قدرت هر کدام از این دو زبان را زیر سوال ببریم نداره


    در مورد Python هم باید بگم که من یه مدت کوتاه کار کردم و خوشم اومد زبان بسیار خوبی هست و در لینوکس Fedora که خود بنده استفاده میکنم بسیار زیاد این زبان استفاده شده و هسته ی بسیاری از قسمت های مهم برنامه های سیستم عامل با این زبان هست. Python زبان جوان و رو به پیشرفتی است که روز به روز بر محبوبیتش افزوده میشه و قدرت زیادی هم داره.ولی من به خاطر سینتکسش علاقم نسبت به php بیشتره چون یه گرارمر متفاوتی داره Python.

    و به عنوان یه نکته این که در مورد ASP.NET و php اینکه php زبان اسکریپتی است(همینطور Python) ولی ای اس پی بیشتر به صورت کامپایل شده استفاده میشه ولی به صورت سورس کد هم میشه ازش استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله hamidreza.m : پنج شنبه 03 فروردین 1391 در 11:54 صبح

  12. #12

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    برای نوشتن برنامه ی اپن سورس مخصوصا وب سایت ها php بهترین انتخاب هست. تقریبا تمام کدها آماده در اینترنت پیدا میشه.

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    Lightbulb نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    ولی باید یک نکته را در نظر داشت که python از نظر سرعت محاسباتی ( این طور که توی بعضی از سایت ها ی خارجی با الگوریتم ها بسیار سنگین و پیچیده تست کرده اند ) حتی در بعضی مواقع تا <b> دو برابر</b> سرعتش از php بیشتر هست و شاید یکی از دلایلی که گوگل از این زبان استفاده میکنه همین سرعت بسیار زیادش در محاسبات باشه! البته این را هم بگم که گوگل از پی اچ پی هم استفاده میکنه!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    گوگل از این زبان استفاده میکنه همین سرعت بسیار زیادش در محاسبات باشه! البته این را هم بگم که گوگل از پی اچ پی هم استفاده میکنه!
    سلام دوست من .
    در کجا گوگل اعلام کرده است؟؟
    و اینکه Asp.net یه تکنولوژی هست که توسط 2 زبان قابل توسعه هست (C#‎‎‎ ، VB) .
    و یه نکته که من را با وجود علاقه ی فراوان به سی شارپ از ASP.NET زده کرد این بود که در این زبان اتفاقاتی میفته که شما هیچ اطلاعی ازش ندارید و شاید یکی از دلایلی هم که شرکت های بزرگ مثل گوگل و فیس بوک از این زبان استفاده نمیکنند همین باشه برای مثلا در برنامه ی ASP.NET شما به طور خودکار اسکریپت های جاوا اسکریپتی اضافه میشه که حتی شاید خیلی از برنامه نوسا تا حالا بهش برنخورده باشند . عموما این کد ها برای اداره ی Post Back و یا ViewState ها هستند
    این مورد چیز خواصی نیست ، به فرمایش شما مربوط به PostBack هست که این کار برای اداره کردن رویداد ها به ناچار صورت گرفته است و البته میشود بدون اون هم کار کرد ولی خوب به دردسرس نمی ارزد .
    مشکلی که Asp.net داره اینکه زمان یادگیریش زیاده من الان حدود 4 ساله باهاش کار می کنم ، ولی هنوز هم بحث برای یادگیری جلوی راهم زیاده هست.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    سلام دوست من .
    در کجا گوگل اعلام کرده است؟؟
    گوگل به طور صریح اعلام میکند که از python در هسته ی موتور جستجوی خود استفاده میکند و البته این کاملا مشخص است که گوگل از ASP.NET و هیچ فناوری انحصاری شرکت دیگر استفاده نمیکند تازه اون هم شرکتی مثل مایکروسافت که با گوگل اصلا رابطه ی خوبی ندارد! اگر دقت کنید زیر دامین های زیادی از گوگل از python استفاده مکینند و در آخرشون py. دارند و البته این را میدونم که پسوند سایت حتما نباید درست باشه !ه
    و در مورد سرعت محاسبات ریاضی همه این را میگن که python سرعتش بسیار زیاد است و اگه یک سرچ بکنید الگوریتم های بسیار زیادی را پیدا مکنید که تفاوت سرعت را در زبان های مختلف نشون میدن .

    در ضمن من گفتم که این مقایسه ها اصلا برتری یک زبان را نسبت به دیگری مشخص نمیکنه !


    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    مشکلی که Asp.net داره اینکه زمان یادگیریش زیاده من الان حدود 4 ساله باهاش کار می کنم ، ولی هنوز هم بحث برای یادگیری جلوی راهم زیاده هست.
    هر زبانی را اگه یه برنامه نویسی بخواد توش حرفه ای کار کنه زمان زیاد میبره و ASP.NET هم به دلیل امکانات زیادش یکم زمان بیشتری میخواد . البته هر کاری را که بگید در تمام زبان های برنامه نویسی قابل پیاده سازی است ولی به طور کلی هر زبان برنامه نوسی بخاطر یک هدف خاصی تولید شده است و در راستای اون هدف خاص زبان برنامه نویسی امکانات بیشتری را برای برنامه نویسی فراهم میکند.
    و یک دلیلی که امروزه در ایران ASP.NET خیلی طرفدار داره یکیش اینه که فکر اشتباهی در ذهن مردم افتاده که امنیت PHP کم تر از ASP.NET است و این حرف خیلی حرف ساده و به دلیلی است و از نظر علمی اصلا ثابت نشده .
    ولی به هر حال تکنولوژی ASP.NET یکی ا زتکنولوژی های برتر در زمینه ی برنامه نویسی تحت وب است و از لحاظ قابلیت خیلی بهتر از python است ( چون python با هدف وب آفریده نشده ) ولی در مورد PHP خیلی حرف داره که باید مقایسه کرد و البته در آخر هم همیشه طرفدار های ASP.NET حرف خوشون را میگن و طرفدار های PHP هم حرف خودشون را !

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    بر خلاف asp.net کارها من نه سبک کاریم مثل اونها استاندارد هست و نه در چارچوب دات نت کار می کنم ، و نه تعصبی نسبت به زبان یا تکنولوژی خاصی دارم ، اتفاقعا خیلی هم برای زبان های برنامه نویسی چه وب و چه رومیزی ارزش قائلم و جایگاهشون پیش من خیلی بالا هست ، مثل asp.net .
    همه حاصل تلاش افرادی بودند که نوابغ مهندسی نرم افزار به حساب می آمدند و می آیند.

    ولی از من نکته ای رو داشته باشید ، گوگل از هیچ زبان و تکنولوژی موجود بهره نمی گیره و خودش تکنولوژی و زبان منحصر به فردی هم داره ، من هم مطمئن نیستم و فقط حدس می زنم با توجه به دید خودم در مهندسی نرم افزار ، الخصوص نرم افزار های تحت وب که تخصص خودم هست و گرنه اعلام می کنم این گفته جنبه سندی نداره و فقط یه نظر شخصی هست.
    اما این که می فرمایید از زبان a و b استفاده شده به دلیل x و y خوب نمی شود با صراحت اعلام کرد که گوگل با این زبان ها ساخته شده؟!
    من سالهای پیش دنبال این بودم که گوگل سندی رسمی در این باره اعلام کنه ولی پیدا نکردم و هنوز هم ندیدم ، برای همین سوال کردم.
    سند رسمی باید توسط خود گوگل یا وبگاه های مهندسین گوگل یا افرادی معروف و مشهور و صاحب نظر اعلام بشود .
    سالها پیش من تصور داشتم با جاوا کار می کند ولی خوب حالا این مورد هم با توجه به افزایش بنیه علمی خودم تغییر کرده و می گم خودشون الگریتم و تکنولوژِ و زبان و پایگاه داده مستقلی دارند.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    38

    Lightbulb نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    بر خلاف asp.net کارها من نه سبک کاریم مثل اونها استاندارد هست و نه در چارچوب دات نت کار می کنم ، و نه تعصبی نسبت به زبان یا تکنولوژی خاصی دارم ، اتفاقعا خیلی هم برای زبان های برنامه نویسی چه وب و چه رومیزی ارزش قائلم و جایگاهشون پیش من خیلی بالا هست ، مثل asp.net .
    همه حاصل تلاش افرادی بودند که نوابغ مهندسی نرم افزار به حساب می آمدند و می آیند.

    ولی از من نکته ای رو داشته باشید ، گوگل از هیچ زبان و تکنولوژی موجود بهره نمی گیره و خودش تکنولوژی و زبان منحصر به فردی هم داره ، من هم مطمئن نیستم و فقط حدس می زنم با توجه به دید خودم در مهندسی نرم افزار ، الخصوص نرم افزار های تحت وب که تخصص خودم هست و گرنه اعلام می کنم این گفته جنبه سندی نداره و فقط یه نظر شخصی هست.
    اما این که می فرمایید از زبان a و b استفاده شده به دلیل x و y خوب نمی شود با صراحت اعلام کرد که گوگل با این زبان ها ساخته شده؟!
    من سالهای پیش دنبال این بودم که گوگل سندی رسمی در این باره اعلام کنه ولی پیدا نکردم و هنوز هم ندیدم ، برای همین سوال کردم.
    سند رسمی باید توسط خود گوگل یا وبگاه های مهندسین گوگل یا افرادی معروف و مشهور و صاحب نظر اعلام بشود .
    سالها پیش من تصور داشتم با جاوا کار می کند ولی خوب حالا این مورد هم با توجه به افزایش بنیه علمی خودم تغییر کرده و می گم خودشون الگریتم و تکنولوژِ و زبان و پایگاه داده مستقلی دارند.


    راستش خیلی وقت بود در سایت های گوناگون دنبال مدرکی بودم که ثابت کنه که گوگل از پایتون استفاده میکنه و البته دلیل های ثابت نشده ولی مشکوکی بود که آدم را به این فکر می انداخت که گوگل از این زبان استفاده میکنه و برای مثال میشه از app engine گوگل گفت که در ابتدا فقط برای پایتون اومد و بعدا زبان های دیگری هم بهش اضافه شدند

    ولی بالاخره دلیلی کافی و موجه و اثبات شده پیدا کردم که نشون میده گوگل از پایتون استفاده میکنه ( البته نه به این معنا که از دیگر زبان ها و تکنولوژی ها استفاده نمیکنه ! اشتباه نشه ) :

    در سایت رسمی زبان برنامه نویسی پایتون (http://www.python.org) در قسمت نقل قول های افراد و شرکت های بزرگ در رابطه با این زبان قسمتی مربوط به گوگل را پیدا کردم که پیتر نورویگ یکی از کارکنان بالارتبه ی گوگل (در قسمت مربوط به کیفیت جستجوی گوگل) صراحتا اعلام میکنه که پایتون از ابتدا قسمت مهمی از گوگل بوده و همگام با پیشرفت گوگل پایتون نیز نقش بیشتری را در این ابر شرکت ایفا کرده است .

    آدرس : http://www.python.org/about/quotes/#google


    دیگه این جای هیچ شک و شبهه ای را باقی نیمگذاره

    ولی البته گفته ی شما که گوگل از تکنولوژی های منحصر به فردی استفاده میکنه نیز درست است و لی دلیل نمیشه که دیگه نیاد و از زبان های مطرح روز دنیا استفاده نکنه !

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    ولی البته گفته ی شما که گوگل از تکنولوژی های منحصر به فردی استفاده میکنه نیز درست است و لی دلیل نمیشه که دیگه نیاد و از زبان های مطرح روز دنیا استفاده نکنه !
    می دونید امنیت اطلاعات و محلی سازی مباحث پیچیده و ظریفی هست که خیلی وقت ها شرکت ها رو مجبور می کنند که خود به فکر کار بیفتند تا اینکه از تکنولوژی یا زبان خاصی استفاده کنند.

    خیلی ممنون که وقت گذاشتید تا منبع معتبری معرفی کنید.
    اتفاقا من هم از دوستاران زبان Python شدم و البته خانواده Open Source.

  19. #19

    نقل قول: طراحی وب سایت با زبانهای open source

    پیشنهاد میکنم از django استفاده کنی


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zirend.ir بازار کار آنلاین
    اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
    پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
    www.zirend.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •