نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعریف مقدار بازگشتی تابع

  1. #1

    تعریف مقدار بازگشتی تابع

    سلام دوستان
    وقتی تو یه فانکشن از حلقه استفاده کنیم .. مقدار برگشی فانکشن چه طور تعریف میشه
    مقدار بازگشتی کد زیر رو چه طور تعریف کنم


    int power3 (int kala)
    {int m[10][12];
    int j;
    for (i=0;i<12;i++)
    cout<<m[kala][i];

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: تعریف مقدار بازگشتی تابع

    الان تو این شبه کد قراره چی رو بازگشت بده؟
    اما شما تو نمی تونید چند تا مقدار رو بازگشت بدین و فقط باید یک مقدار رو بازگشت بدین با یک حلقه هم نمی شه فرم برنامه بازگشتی زیر رو در نظر بگیرین:

    int func();
    int main(){
    .
    .
    .
    int returnValue=func();
    در اینجا شما فقط یک مقدار بازگشتی دارید اما با عوض کردن آرگومان(مثلا با قرار دادن این دستور در حلقه می تونید مقدار بازگشتیه دلخواهتون رو داشته باشین) راه دیگشم تعریف متغیر به صورت global هستش
    .
    .
    .,
    }
    func(){
    int return value;
    .....
    .
    ..
    .
    .
    return (returnValue);
    }

  3. #3

    نقل قول: تعریف مقدار بازگشتی تابع

    معذرت متوجه نشدم
    میشه واضح تر بگید....

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    نقل قول: تعریف مقدار بازگشتی تابع

    وقتی تو یه فانکشن از حلقه استفاده کنیم .. مقدار برگشی فانکشن چه طور تعریف میشه
    ‌فکر نکنم منظورتون این کدی باشه که گذاشتید !

    مقدار بازگشتی کد زیر رو چه طور تعریف کنم
    هر چیزی از نوع int رو می تونی بازگشت کنی .

  5. #5

    نقل قول: تعریف مقدار بازگشتی تابع

    منظور من کد بالا که گذاشتم میخوام مقدار بازگشی شو
    یه حلقه است که کار خودشو میکنه
    من بخوام تو مین برنامه بگم حلقه فانکش بالا رو cout کن
    چی میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    Smile نقل قول: تعریف مقدار بازگشتی تابع

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    منظور من کد بالا که گذاشتم میخوام مقدار بازگشی شو
    یه حلقه است که کار خودشو میکنه
    من بخوام تو مین برنامه بگم حلقه فانکش بالا رو cout کن
    چی میشه
    نگاه کن کلا وقتی خروجی تابع رو چیزی به غیر از void انتخاب میکنی حتما باید در نهایت یه مقداری رو به عنوان خروجی برگردونی!
    حالا اگر می خواهی چند مقدار رو برگردونی میتونی از اشاره گر و یا مرجع استفاده کنی که در این حالت باید نوع خروجی ات از نوع void باشه!
    اما در مورد چاپ حلقه خب میتونی تابع رو فراخونی کنی! به همین سادگی!


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •