نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    سلام دوستان

    من درمورد سوالم گشتم ، یه سری کد ها پیدا کردم اما باز هم اررور میده .

    من یه فرم دارم که به بانک اطلاعاتیم وصله ، بانکمم SQL هست ، تمام فیلد های توی بانکم از نوع INT64 هست ، چون ممکنه مقدار عددهام زیاد باشه .

    9 تا تکست باکس دارم ، میخوام مقدار این تکست باکس ها با هم جمع بشه و توی یه لیبیل باکس نشون بده .

    یعنی مقدار T1,T2,T3,T4,T5,T6,T7,T8,T9 رو توی Lable بریزه و نشون بده .

    امتحان کردم دیدم اگه سه تا تکست باکس رو با هم جمع کنم ، مقدار رو نشون میده توی لیبلم .



    حالا موقعی که تعداد تکست باکس هارو زیاد میکنم اررور میده :




    عکس اررور هم ضمیمه کردم ....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    اینطوری که از عکس بر میاد t1 رو به int64 تبدیل کردی و بقیه رو نه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    40
    پست
    86

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    با سلام
    باید از تابع VAL که مال خود دات نته استفاده کنی امتحان کن ببین چی میشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    یعنی چی ؟

    میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟؟؟
    command استفاده از تابع val چجوریه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    TextBox14.Text = Ctype(Val(textbox1.Text) + (textbox2.Text) + Val(textbox3.Text) + (textbox4.text),integer)TextBox14.Text = Val(textbox1.Text) + (textbox2.Text) + Val(textbox3.Text) + (textbox4.text),integer)
    ببين مشكلت حل ميشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    یعنی چی ؟

    میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟؟؟
    command استفاده از تابع val چجوریه ؟
    TextBox14.Text = Ctype(Val(textbox1.Text) + (textbox2.Text) + Val(textbox3.Text) + (textbox4.text),integer)TextBox14.Text = Val(textbox1.Text) + (textbox2.Text) + Val(textbox3.Text) + (textbox4.text),integer)

    اون قبليه خيلي معلوم نبود چي به چيه اين بهتره!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    کدی که شما دادید و زدم اررور داد
    این اررور هم داد :

    Conversion from string "" to type 'Double' is not valid.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    کدی که دادیدو زدم اررور میده

    Conversion from string "" to type 'Double' is not valid.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    به اين برنامه يك نگاه بندازي مشكل حل ميشه!
    http://parsaspace.com/files/28111088...tion1.rar.html

    واقا كه سايت مضخرفي شده! براي آپلود كردن بايد به يك سايت ديگه مراجعه كنيم.
    هيچ امكاناتي نداره! اين چه وضعشه!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    ممنون ! کار کرد !!!!!!!!!!!!!!!!

    دستتون درد نکنه

    فقط یه سوال دیگه ...

    چجوری 3 رقم 3رقم اعدادم و جدا کنم در حین تایپ کردن ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    ممنون ! کار کرد !!!!!!!!!!!!!!!!

    دستتون درد نکنه

    فقط یه سوال دیگه ...

    چجوری 3 رقم 3رقم اعدادم و جدا کنم در حین تایپ کردن ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    دوست عزيز توي وبلاگ من يه سري بزنيد ميتونيد پيدا كنيد:

     
    Public Function Mask_Adad(ByVal Number As String) As String
    Dim strAux As String
    Dim strComma As String
    Dim strPeriod As String
    strPeriod = ""
    Number = Number.Replace(",", "")
    If InStr(Number, ".") > 0 Then
    strAux = Mid(Number, 1, InStr(Number, ".") - 1)
    strPeriod = Mid(Number, InStr(Number, "."))
    Else
    strAux = Number
    End If
    strComma = strAux
    strAux = ""
    While strComma.Length > 3
    strAux = "," & Mid(strComma, strComma.Length - 2, 3) & strAux
    strComma = Mid(strComma, 1, strComma.Length - 3)
    End While
    strAux = strComma & strAux & strPeriod
    If Mid(strAux, 1, 1) = "," Then strAux = Mid(strAux, 2)
    Sender.Text = strAux
    SendKeys.SendWait("{End}")
    Return strAux
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله ali_najari : دوشنبه 08 آذر 1389 در 20:06 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    نقل قول نوشته شده توسط mansourii مشاهده تاپیک
    به اين برنامه يك نگاه بندازي مشكل حل ميشه!
    http://parsaspace.com/files/28111088...tion1.rar.html

    واقا كه سايت مضخرفي شده! براي آپلود كردن بايد به يك سايت ديگه مراجعه كنيم.
    هيچ امكاناتي نداره! اين چه وضعشه!
    دوست عزيز شما از حالت پيشرفته پاسخگويي استفاده کنيد مشکلتون حل ميشه

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    Smile نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    از اينكه مشكل اول حل شد واقا خوشحالم


    اما درمورد سوال دوم

    به اين برنامه يك نگاه بندازيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: جمع مقدار عددی چند تکست باکس و نمایش آنها

    خوب، مگه چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •