صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

  1. #1

    اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپي

    دوستان كسي هست كه كد آماده براي نمايش خبرها مثل اين سايت داشته باشه
    بالاي صفحه اين سايت خبرها به صورت تايپي نمايش داده ميشن
    http://bedigest.com
    آخرین ویرایش به وسیله dav_mszd : سه شنبه 09 آذر 1389 در 09:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپي

    نقل قول نوشته شده توسط dav_mszd مشاهده تاپیک
    دوستان كسي هست كه كد آماده براي نمايش خبرها مثل اين سايت داشته باشه
    بالاي صفحه اين سايت خبرها به صورت تايپي نمايش داده ميشن
    http://bedigest.com
    دوستان اگه كسي چيزي ميدونه لطفا بگه
    چون تا شنبه بيشتر مهلت ندارم
    Pleeeeeeeeease Help

  3. #3

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سایت باز نشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    این یه نمونه کده که از توی یه سایتی گرفتم
    اما اسم و آدرسش یادم رفته
    شایدم از تاپیکها ی همین سایت گرفته باشم
    اما من نتونستم با PHP به صورت خودکار ازش استفاده کنم
    که مثلا سرتیتر خبرهارو به صورت خودکار بنویسه
    کد HTML:
     <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html  xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <head>
    
    <script   language="Javascript"> 
         var psub = 'Testing' ;
         var  max=0;
    function textlist()
    {
    max=textlist.arguments.length;
    for (i=0; i<max; i++)
    this[i]=textlist.arguments[i];
    }
    
    tl=new textlist
    (
    "سلام........................!!!!!","تســـــــــــــــــــــــت","خوش آمدیــــــــــــــد","چه خبــــــــــرا؟","خوش میــــــــــــگذره؟"
    );
    var x=0; pos=0;
    var l=tl[0].length;
    function textticker()
    {
    document.myform.tickfield.value=tl[x].substring(0,pos)+"_";
    if(pos++==l) { pos=0; setTimeout("textticker()",2000); x++;
    if(x==max) x=0; l=tl[x].length; } else
    setTimeout("textticker()",100);
    }
     
    </script>
    
        
    </head>
    
    <body  onload="textticker()" dir="rtl">
       <form name="myform">
         <p>
           <input type=text name="tickfield" size=40  style="border:0;" readonly="readonly"/>
         </p>
    </form>
     
    </body>
    </html>
    فعلا
    یا علی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div>
      <a id="ticker" href="#" >سلام دوست عزیز</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var str=tit.innerHTML;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     if(current==str.length)
     {
      current=0;
     }
     current++;
     tit.innerHTML = str.substring(0,current);
     setTimeout("runTheTicker()",200); 
    }
    </SCRIPT>
    [LEFT][/LEFT]

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    بابا ایولـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــا
    خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه

    فقط یه چیزی من میخوام بصورت خودکار عوض بشه
    ولی این فقط واسه یه لینک کاربرد داره
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen6500 : شنبه 13 آذر 1389 در 01:48 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' href="#" >&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     current++;
     if(current==str.length)
     {
       count++;
       if(count==arr.length)
       {
         count=0;
       }
       str=arr[count];
       current=0;
     }
     
     tit.innerHTML = str.substring(0,current);
     setTimeout("runTheTicker()",200); 
    }
    </SCRIPT>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    آقا شرمنده که هی مزاحم میشم
    نگاهی به سر تیتر خبرهای سایت ها بندازید
    یه همچین چیزی میخوام
    یعنی هر متنی مربوط به لینک مخصوص به خودش باشه
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    هر جا لینک با id='ticker' استفاده کنید به صورت تایپی در می اید
    کد HTML:
    <div>
      <a  id='ticker' href="#" >news 1 test </a>
       <br />
      <a  id='ticker' href="#" >news 2 example</a>
       <br />
        <a  id='ticker' href="#" >news 3 </a>
       <br />
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
     var el=new Array();
     var current=new Array();
     var str=new Array();
     
    if(typeof(document.all("ticker").length)=="undefined"?false:true )
    {
      el=document.all("ticker");
      var i=0;
      for(i=0;i<=el.length;i++)
       {
     
        str[i]=el[i].innerHTML;
        current[i]=0;
        runTheTicker(i);
       }
    }
    else
    {
     el[0]=document.getElementById('ticker');
     str[0]=document.getElementById('ticker').innerHTML;
     current[0]=0;
     runTheTicker(0);
     
    }
     
    function runTheTicker(count)
    {  
     
        if(current[count]==str[count].length)
           {
             current[count]=0;
           }
           current[count]++;
           el[count].innerHTML = str[count].substring(0,current[count]);
           setTimeout("runTheTicker("+count+")",500); 
     
    }
    </SCRIPT>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    Unhappy نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    بازم سلام
    آقا من منظورتون رو تو همون اسکریپت اول دونستم و اتفاقا همون موقع مثل این تاپیک شما عمل کردم .
    واسه همین گفتم فقط واسه یکی کاربرد داره
    چون اگر دقت کنید سایت هایی که از این جور کدها استفاده می کنند به این شکله که
    یه خبر میاد نوشته میشه.........
    بعدش پاک میشه و خبر دوم نمایش داده میشه!
    و به همین شکل به تعداد خبرهای دلخواه پشت سر هم نمایش داده میشوند.
    یعنی درکل اینحوری باید باشه:
    خبر اول نمایش داده بشه
    یک ثانیه تاخیر
    خبر اول پاک بشه
    چند میلی ثانیه تاخیر
    خبر دوم نمایش داده بشه
    و الی آخر
    وهمه در یک خط نمایش داده میشوند نه اینکه در چند سطر به صورت همزمان نمایش داده شوند.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" >&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current);
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    آقا یک دنیا ممنون
    خیلی دمت جیلیز و ولیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــز
    انشا ءالله که درتمامی مراحل زندگیت موفق و موید و سربلند باشید
    یا علی

  13. #13

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام فکر میکنم اگه شما بجای تایپ سلام و .....
    اگه از دیتا بیستون کمک بگیرید و تیتر خبر ها رو از دیتا بیس بخونه مشکل حل بشه و چیزی بشه که شما میخواید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    اتفاقا از همین روش استفاده کردم و جواب داد

  15. #15

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" >&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current);
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>
    من بحث شما رو پیگیری کردم و به جواب رسیدم ولی فقط یه اصلاح کوچیک احتیاج دارم.

    من می خوام اسکریپت بالا طوری تغییر کنه که بعد از هر حرف که توی صفحه نمایش داده می شه علامت _ قرار بگیره تا عنوان خبر دقیقا به شکلی نمایش داده بشه که حالت تایپ کردن شبیه سازی بشه.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'_';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  17. #17

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'_';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>
    عالی بود. مرسی


    می شه به این پست من هم پاسخ بدید؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?265953

  18. #18

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'_';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>
    امکانش هست که اسکریپت رو طوری تغییر بدید که کاراکتر _ در حالت چشمک زن توی صفحه ظاهر بشه؟

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
      if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
      {
            document.getElementById('b').innerHTML=" "; 
      }
      else
      {
      document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
      }
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span> ';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  20. #20

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <div>
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
      if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
      {
            document.getElementById('b').innerHTML=" "; 
      }
      else
      {
      document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
      }
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span> ';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>
    این اسکریپت خوب کار می کنه ولی موقع نشون دادن عنوان لینک، ارتفاع صفحه کم و زیاد می شه. می تونید این نقص رو برطرف کنید؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    این مشکل رو میتونی با css برطرف کنی
    کد HTML:
    <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
    کد HTML:
    <div style="border:#000 thin solid">
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
     
     if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
     {
        document.getElementById('b').innerHTML=" "; 
     }
     else
     {
     document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
     }
     
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span>';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    این مشکل را میشه با css برطرف کرد
    کد HTML:
    <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>

    کد HTML:
    <div >
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
     
     if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
     {
        document.getElementById('b').innerHTML=" "; 
     }
     else
     {
     document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
     }
     
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span>';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  23. #23

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    این مشکل رو میتونی با css برطرف کنی
    کد HTML:
    <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
    کد HTML:
    <div style="border:#000 thin solid">
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
     
     if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
     {
        document.getElementById('b').innerHTML=" "; 
     }
     else
     {
     document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
     }
     
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span>';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>
    این روش کار نکرد. ارتفاع رو تا 50 پیکسل هم تغییر دادم بازم هم جواب نداد.

    بدون سی اس اس نمی شه کاری کرد؟

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    <div style="border:#000 thin solid;">
      <a id='ticker' target="_blank" href="#" style="text-decoration:none;height:20px">&nbsp;</a>
         
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    function cheshmak()
     {
     
     if(document.getElementById('b').innerHTML=="_")
     {
        document.getElementById('b').innerHTML="&nbsp;"; 
     }
     else
     {
     document.getElementById('b').innerHTML="_"; 
     }
     
     }
    setInterval("cheshmak()",300);
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    var current=0;
    var tit=document.getElementById('ticker');
    var count=0;
    var str=arr[count];
    var sleep=200;
    runTheTicker();
    function runTheTicker()
    {
     sleep=200;
     current++;
     if(current==str.length+1)
     {
       count++;
       current=0;
       if(count==arr.length)
       { 
         count=0; 
       }
        
       sleep=500;
       str=arr[count];
       tit.setAttribute("href",url[count]);
     }
     else if(current==str.length)
     {
     sleep=2000; 
     }
     tit.innerHTML = str.substring(0,current)+'<span id="b">_</span>';
     setTimeout("runTheTicker()",sleep);
     
      
    }
    </SCRIPT>

  25. #25

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    اگه بخوام از db بخونم و تایپ شه چه کار باس کرد؟سمت سرور بخونم تو یه آرایه بعد اینور پاس بدم جواب میده درسته؟سمت جاوا چطور بخونمش؟
    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    کد HTML:
    var arr=["be name khoda","salam dost aziz"," example"];
    این آرایه متن خبرها را مشخص میکنه و میتونی سمت سرور این ارایه را پر کنی

    کد HTML:
    var url=["https://barnamenevis.org/","http://google.com/","http://yahoo.com/"];
    این ارایه هم لینک خبر ها رامشخص میکنه که میتونی سمت سرور پرش کنی .

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام دوست من


    براتون نوشتم و می تونید دریافت کنید


    نمونه اش هم توی سایتی که طراحی کردم می تونید مشاهده کنید (البته این به بانک وصل هست و داینامیک)
    http://mehresobhan.com/sama/

    من براتون استاتیکش رو نوشتم
    موفق باشید دوست من
    فایل های ضمیمه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام منم با php اینو واسه خودم درست کردم
    که از دیتا بیس بخونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen6500 : شنبه 10 دی 1390 در 13:35 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    195

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    براتون نوشتم و می تونید دریافت کنید
    نمونه اش هم توی سایتی که طراحی کردم می تونید مشاهده کنید (البته این به بانک وصل هست و داینامیک)
    http://mehresobhan.com/sama/
    من براتون استاتیکش رو نوشتم
    موفق باشید دوست من
    فایل های ضمیمه
    دوست عزیز سلام
    میشه دقیقا توضیح بدین چطور باید تیتر خبرها رو از بانک اطلاعاتی بخونم و در صفحه نشون بدم؟
    یعنی آرایه جاوا اسکریپتی رو چطور از اطلاعات بانک اطلاعاتی پر کنم؟
    برنامه من با ASP.Net و بانکش هم SQL 2008 هست
    همونطوری که گفتین مثالی که گذاشتین به صورت استاتیک اینکار رو انجام میده

  30. #30

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام ......
    از مطالب جالب و آموزنده تان ممنونم....

    من در همین مورد سوال داشتم اما بنوعی موارد قبلی نبودند. در واقع من میخوام آخرین اخبار روز بصورت نمونه بزارم

    در سایت:
    http://www.aftabnews.ir

    بالای صفحه اخبار روز بصورت جالب تغییر میکنه کد اسکریپت اونو میخوام...

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط Reza-225 مشاهده تاپیک
    سلام ......
    از مطالب جالب و آموزنده تان ممنونم....

    من در همین مورد سوال داشتم اما بنوعی موارد قبلی نبودند. در واقع من میخوام آخرین اخبار روز بصورت نمونه بزارم

    در سایت:
    http://www.aftabnews.ir

    بالای صفحه اخبار روز بصورت جالب تغییر میکنه کد اسکریپت اونو میخوام...
    لینک راببین
    http://javascript.internet.com/text-...l-marquee.html

  32. #32

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    با سلام
    من کد لینک بالا را خوندم ولی یک قسمت را متوجه نشدم. چرا آخرین مقدار base.scrollTop همیشه 2 برابر عدد m_Height است؟
      m_Height = base.offsetHeight;
    var divi = parseInt(m_Height/5);
    m_Height = divi*5;


    در صورتی که در :
    <div style="overflow:scroll;" id="jump_base" class="news" onmouseover="pause()" onmouseout="resume()">
    <table class="news">
    <tr><td id = "td1"></td></tr>
    <tr><td id = "td2" valign="middle" align="center"><a id="jump_link" href="" target="_new"></a></td></tr>
    <tr><td id = "td3"></td></tr>
    </table>
    </div>


    height هر td
    m_Height-5 تعریف شده است:
      td1.height = m_Height-5;
    td2.height = m_Height-5;
    td3.height = m_Height-5;



    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <script type="text/javascript" src="vertical.js"></script>
    <style type="text/css">
    #jump_base {
    overflow-y:hidden;
    width: 200px;
    height: 100px;
    border: 2px dotted #000099;
    margin: auto;
    padding: 0 10px 0 10px;
    font-size: .9em;
    font-family: Verdana, Arial, sans-serif;
    }

    #jump_base a {
    color: #000099;
    background-color: inherit;
    }

    .news {
    background-color: #DDDDDD;
    color: inherit;
    }

    </head>
    </style>
    <body>

    <div style="overflow:scroll;" id="jump_base" class="news" onmouseover="pause()" onmouseout="resume()">
    <table class="news">
    <tr><td id = "td1"></td></tr>
    <tr><td id = "td2" valign="middle" align="center"><a id="jump_link" href="" target="_new"></a></td></tr>
    <tr><td id = "td3"></td></tr>
    </table>
    </div>

    <p><div align="center">
    <font face="arial, helvetica" size"-2">Free JavaScripts provided<br>
    by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
    </div><p>
    <div id="j"></div>
    </body>
    </html>


    vertical.js

    function setupLinks() {
    arrLinks[0] = "http://forums.webdeveloper.com/forumdisplay.php?s=&forumid=3";
    arrTitles[0] = "If you have any questions, be sure to visit our forums.";
    arrLinks[1] = "http://javascript.internet.com/new/";
    arrTitles[1] = "Don't miss anything — check our new additions.";
    arrLinks[2] = "http://www.webreference.com/programming/javascript/diaries/";
    arrTitles[2] = "Want to learn JavaScript? Start at the beginning.";
    }

    var m_iInterval;
    var m_Height;
    //window.onload = wl;
    var iScroll=0;

    var arrLinks;
    var arrTitles;

    var arrCursor = 0;

    var arrMax;
    window.onload=wl;

    function wl() {
    m_iInterval = setInterval(ontimer, 10);
    var base = document.getElementById("jump_base");

    m_Height = base.offsetHeight;

    var divi = parseInt(m_Height/5);
    m_Height = divi*5;

    var td1 = document.getElementById("td1");
    var td2 = document.getElementById("td2");
    var td3 = document.getElementById("td3");
    td1.height = m_Height-5;
    td2.height = m_Height-5;
    td3.height = m_Height-5;

    arrLinks = new Array();
    arrTitles = new Array();

    setupLinks();
    arrMax = arrLinks.length-1;
    setLink();
    }
    function setLink() {
    var ilink = document.getElementById("jump_link");
    ilink.innerHTML = arrTitles[arrCursor];
    ilink.href = arrLinks[arrCursor];
    }
    function ontimer() {
    var base = document.getElementById("jump_base");
    iScroll+=5;
    if (iScroll>(m_Height*2)) {
    iScroll=0;
    arrCursor++;
    if (arrCursor>arrMax)
    arrCursor=0;
    setLink();
    }
    if (iScroll==m_Height) {
    pause();
    m_iInterval = setTimeout(resume, 4000);
    }
    base.scrollTop=iScroll;
    }
    function pause() {
    clearInterval(m_iInterval);
    }
    function resume() {
    m_iInterval = setInterval(ontimer, 10);
    }

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    سه سطر وجود داره و سطر اول و اخر خالی و سطر دوم شامل محتوا است
    و هر سه سطر اندازه ای تقریبا برابر div میشوند.
    و در ابتدا سطر دوم مقدار دهی میشود.
    و الگوریتم این هست که از سطر اول شروع به حرکت میکنه . به موقعیت سطر دوم که رسید 4 ثانیه توقف و دوباره حرکت میکنه و زمانی که موقعیت به سطر سوم رسید (iScroll>(m_Height*2) موقعیت به سطر اول انتقال پیدا میکنه و دوباره سطر دوم مقدار بعدی را میگیره.
    پس بیشترین مقداری که base.scrollTop دو برابر عدد m_Height هست.

  34. #34

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    سلام
    سه سطر وجود داره و سطر اول و اخر خالی و سطر دوم شامل محتوا است
    و هر سه سطر اندازه ای تقریبا برابر div میشوند.
    و در ابتدا سطر دوم مقدار دهی میشود.
    و الگوریتم این هست که از سطر اول شروع به حرکت میکنه . به موقعیت سطر دوم که رسید 4 ثانیه توقف و دوباره حرکت میکنه و زمانی که موقعیت به سطر سوم رسید (iScroll>(m_Height*2) موقعیت به سطر اول انتقال پیدا میکنه و دوباره سطر دوم مقدار بعدی را میگیره.
    پس بیشترین مقداری که base.scrollTop دو برابر عدد m_Height هست.
    ببینید اسکرول تا آخر دایو میره پس یعنی تا آخر موقعیت 3 را میپیماید و سپس مجددا به اول میرود ولی این طور که من متوجه شدم، شما می فرمایید به سر سطر سوم که رسید موقعیت به سطر اول انتقال پیدا میکند و کد :
    if (iScroll>(m_Height*2))
    را این طور تحلیل کردید که چون تا سر سطر سوم میره و 2 تا دایو طی شده و مقدار هر سطر تقریبا برابر دایو است باید با m_Height*2 مقایسه بشه. میخواستم بدونم قانونی وجود داره برای تعیین مقدار scrollTop؟ این برنامه طبق چه الگوریتمی میگه وسط scrollTop همان m_Height است و آخرش دو برابر m_Height؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    نقل قول نوشته شده توسط m_karimi مشاهده تاپیک
    میخواستم بدونم قانونی وجود داره برای تعیین مقدار scrollTop؟
    مقدار scroll بر حسب پیکسل هست


    این برنامه طبق چه الگوریتمی میگه وسط scrollTop همان m_Height است و آخرش دو برابر m_Height؟
    این الگوریتم نیست و استاندارد هست اسکرول بر حسب پیکسل و ارتفاع هر سطر هم پیکسل هست
    پس وقتی موقعیت اسکرول را به اندازه m_Height قرار دهیم یعنی به اندازه یک سطر جابه جا شده

  36. #36

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام مجدد
    دوستان کد یاوا اسکریپت این را بصورت HTML چجوری میتونم پیدا کنم:

    نمونه
    http://sandbox.unwrongest.com/jquery.airport/

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام
    تبریک بابت عضویت شما در سایت
    ببخشید اگر کد درهم شده.

    کد HTML:
    <html> 
    <body> 
    <div id="t">     
    </div>
    <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["be name khoda","salam","example"];
    var current=0;
    var el=document.getElementById('t');
    var count=0;
    var i=65;
    var str=arr[count];
    var sleep=50;
    alert(String.fromCharCode(97));
    run();
     
    function run()
    {
       sleep=50;
        c= al(str.substring(current,current+1));
      
       if(current>str.length)
       {
       
      count++;
      current=0;
      if(count==arr.length)
      { 
        count=0; 
      }   
      str=arr[count];
     }
       else if(current==str.length)
       {
          sleep=2000; 
       c="";
       } 
      
       
       el.innerHTML = str.substring(0,current)+c;
       setTimeout("run()",sleep);
     
      
    }
    function al(c)
    {
     
     s=String.fromCharCode(i);
     i++;
     if(i>90 && i<97)
     {
      i=97;
     }
     if(c==s || c==" " || current==str.length)
     {
        current++;
        i=65;
     }
     
     return (s);
     
    }
    </script> 
    </body> 
    </html> 

  38. #38

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    پست قبلی چرا پاک شد؟زیر قسمت تشکر سوال مطرح کرده بودم عزیز جان

    عیب نداره دوباره مینویسمش....

    ممنون خیلی خوب نوشته شده اما میخوام نوشته یک قسمت ثابت و یک قسمت متحرک داشته باشه و رنگهای اونهم اگه بشه تغییر داد....
    I LIKE .Name

    مثلا I like ثابت باشه و name متغیر با رنگ و فونتی متفاوت

    سوال دیگه از حضورتون دارم
    چجوری میشه فایلهای با پسوند js یا به عبارتی *.js را بهمراه فایل HTML هست را بیک به کد HTML واحد تبدیل کنیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Reza-225 : یک شنبه 11 اردیبهشت 1390 در 15:48 عصر

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام

    کد HTML:
    <html>
     <body>
     <div>
      <span id="fix" >
       </span>
      <span id="t" style="color:#F00;font-size:20px">
       </span>
       </div>
        <SCRIPT type="text/javascript" >
    var arr=["khoda","Name","example"];
    var arrFix=["be name","I Like",""]
    var current=0; 
    var el=document.getElementById('t');
    var fix=document.getElementById('fix');
    var count=0;
    var i=65;
    var str=arr[count];
    var strFix=arrFix[count];
    fix.innerHTML=strFix+" ";
    var sleep=50;
    run();
    function run() { 
      sleep=50;
      c= al(str.substring(current,current+1));
      if(current>str.length) {
       count++;
      current=0;
      if(count==arr.length) { 
         count=0;
      } 
      str=arr[count];
       strFix=arrFix[count];
       fix.innerHTML=strFix+" ";
      }
      else if(current==str.length) {
          sleep=2000; c="";
      }
      el.innerHTML = str.substring(0,current)+c;
      setTimeout("run()",sleep);
    }
    function al(c) {
      s=String.fromCharCode(i);
      i++;
      if(i>90 && i<97)
      {
         i=97;
      }
      if(c==s || c==" " || current==str.length)
      {
         current++;
         i=65;
      }
      
      return (s);
    }
    </script> </body> </html> 
    در رابطه با سوال دوم

    محتوای فایل های JS را در تگ <SCRIPT type="text/javascript" > </SCRIPT>
    و در html قرار دهید

  40. #40

    نقل قول: اسكريپت اماده براي نمايش خبرها به صورت تايپ

    سلام اول تشکر مجدد بابت سوال قبل
    در مورد سوال دوم هر کاری کردم نشد....
    مثلا این اسکریپت زیر:
    http://vbpro.vbarsan.com/ssl/lqh2fgs...ypewscroll.zip
    کدش را دانلود کردم ولی بصورت HTML هر کاری کردم نشد/
    اگر ممکن هست در این کد هم کمک بفرمایید/ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •