نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل بروز خطای LNK1000 چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    دلیل بروز خطای LNK1000 چیست؟

    سلام
    وقتی یخوام برنامه ای رو که نوشتم رو دیباگ کنم خطای زیر رو میده:
    ------ Build started: Project: fgdsfg sgfds, Configuration: Debug Win32 ------
    Compiling...
    fgdsfg sgfds.cpp
    Linking...
    LINK : fatal error LNK1000: Internal error during IncrBuildImage
    Version 9.00.21022.08
    ExceptionCode = C0000005
    ExceptionFlags = 00000000
    ExceptionAddress = 013FFCF7 (01380000) "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\bin\link.exe"
    NumberParameters = 00000002
    ExceptionInformation[ 0] = 00000000
    ExceptionInformation[ 1] = 00F9D670
    CONTEXT:
    Eax = 40050E0C Esp = 0027F064
    Ebx = 40008160 Ebp = 0027F08C
    Ecx = 00F9D670 Esi = 40050C98
    Edx = 0027F07C Edi = 0138D6C0
    Eip = 013FFCF7 EFlags = 00010246
    SegCs = 0000001B SegDs = 00000023
    SegSs = 00000023 SegEs = 00000023
    SegFs = 0000003B SegGs = 00000000
    Dr0 = 00000000 Dr3 = 00000000
    Dr1 = 00000000 Dr6 = 00000000
    Dr2 = 00000000 Dr7 = 00000000
    Build log was saved at "file://c:\Users\a\Documents\Visual Studio 2008\Projects\fgdsfg sgfds\fgdsfg sgfds\Debug\BuildLog.htm"
    fgdsfg sgfds - 1 error(s), 0 warning(s)
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

    بعدش وقتی دوباره دیباگ میکنم برنامه درست کار میکنه و وقتی که سورس رو تغییر میدم دوباره خطا میده و ....
    مشکل از چیه؟ ممنون.

  2. #2

    نقل قول: خطای دیباگ

    سلام
    ببین این ، این ، یا این به دردت می خوره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •