صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 59 از 59

نام تاپیک: جمع درساعات

  1. #41

    نقل قول: جمع درساعات

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    دوستان من از بين پرسنل ميخواهم كساني بيشترين تاخير رادارندشناسايي كنم
    البته من خواستم از max استفاده كنم كه جوابگو نبود ، ضمنا شايد بتوان از طريق سورت كردن هم اينكار را كرد ، اما بيشترين كارم اينه كه پرسنلي كه بيشترين تاخير را در اين چندين ماهه داشتن شناسايي كنم ممنون ميشم وقت بگذاريد
    oخيلي خيلي ممنون اين فايل نمونه ات خيلي كارم را راه انداخت -
    ممكنه راهنمايي هم در مورد اين خواستم بكنيد : افرادي كه بيشترين (مثلا تاخير) را داشته اند در ماههاي مختلفت پيداشود مثلا در ماه 3 - اميري درماه 4 و 5 كريمي و...

  2. #42

    نقل قول: جمع درساعات

    دوستان محبت كنيد

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    مشکل این گزارش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    دوستان کمک!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    مدیرمحترم انجمن آقایamirzazadeh

    شما آقا
    کمک کنید....ممنون.....

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    کسی نبود کمک کنه...تورو خدا

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    بازم...کمک یکی جوبمو بده عزیزان

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: جمع درساعات

    در خط
    Set rs = db.OpenRecordset("SELECT * FROM t_pas WHERE (t_pas.personel)=" & Form_f_pas_doreh.Combo0)
    تيبل t_pas فيلدي به نام personel ندارد (t_pas.personel)

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: جمع درساعات

    سلام
    این فانکشن را به صورت زیر تغییر دهید
    Function GetTimeRoozanehTotal3()
    Dim db As Database, rs As Recordset
    Dim totalhours As Long, totalminutes As Long
    Dim days As Long, Hours As Long, Minutes As Long
    Dim interval As Variant, j As Integer

    Set db = DBEngine.Workspaces(0).Databases(0)
    ' Set rs = db.OpenRecordset("SELECT * FROM t_pas WHERE " & "(t_pas.personel)=" & [Forms]![f_pas_doreh].[Combo0])
    Set rs = db.OpenRecordset("SELECT * FROM t_pas WHERE " & "(t_pas.name)=" & [Forms]![f_pas_doreh].[Combo0])
    Set rs = db.OpenRecordset("SELECT * FROM t_pas WHERE (t_pas.date) between '" & [Forms]![f_pas_doreh].[Text1] & " ' and '" & [Forms]![f_pas_doreh].[Text2] & " '")

    interval = #12:00:00 AM#
    '
    While Not rs.EOF
    interval = interval + rs![pastime]
    rs.MoveNext
    Wend
    totalhours = Int(CSng(interval * 24))
    totalminutes = Int(CSng(interval * 1440))
    Hours = totalhours Mod 24
    Minutes = totalminutes Mod 60
    ' GetTimeRoozanehTotal = totalhours & "ÓÇÚÊ" & Minutes & "ÏÞíÞå"
    GetTimeRoozanehTotal3 = totalhours & ":" & Minutes
    End Function

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    عزیزان تعغیرات انجام شد ولی 2 مشکل دارد.1- اگر من پاس اقای حسن را از تاریخ 89/01/01 تاتاریخ 89/01/10 گزارش بگیرم.مجموع پاس ایشان 69:55 دقیقه نشان می دهد ولی در اصل مجموع (به صورت دستی ودقیق) 25:10 دقیقه است.(اشتباه محاسباتی).....2- اگر این گزارش را برای فرد حسین انجام دهیم ، هم 69:55 نشان میدهد در صورتیکه حسین در این مدت پاسی نداشته است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    مشکل پا برجاست!!

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    مشکل هنوز پابرجاست!

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    عزیزان تعغیرات انجام شد ولی 2 مشکل دارد.1- اگر من پاس اقای حسن را از تاریخ 89/01/01 تاتاریخ 89/01/10 گزارش بگیرم.مجموع پاس ایشان 69:55 دقیقه نشان می دهد ولی در اصل مجموع (به صورت دستی ودقیق) 25:10 دقیقه است.(اشتباه محاسباتی).....2- اگر این گزارش را برای فرد حسین انجام دهیم ، هم 69:55 نشان میدهد در صورتیکه حسین در این مدت پاسی نداشته است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: جمع درساعات

    نمونت اصلاح شد. ببين همينه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اردبيل
    سن
    48
    پست
    106

    نقل قول: جمع درساعات

    نقل قول نوشته شده توسط bemilove مشاهده تاپیک
    من هم در جمع ساعت در گزارش مشکل دارم.آن تاپیکی که معرفی کردید کمکی به من نمی کند.تمام تالار را زیر رو کردم یک مورد پیدا کردم که در فرم جمع ساعت محاسبه می کند.اما جمع ساعت در گزارش جایی ندیدم .لطفا کمکم کنید.مثال ضمیمه است (جمع ساعت آقای حسن را در گزارش محاسبه کنید)............بیسار ممنون
    دوست عزيز سلام
    موضوعي كه ايجاد كردين خيلي طولاني شده و از حوصله دنبال كردم خارج شد ولي نمي دونم مشكلي كه نقل قول كردم حل شده يا نه؟ در گزارش دوم فايلتون(منظور فايل با نام test) يك كادر متني (text box) در قسمت Report Footer بزارين و خاصيت Control Source آن را به =Sum(takhir) تغيير دهيد .

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    سلام - مشکل با پاسخ mahdi_107 حل گردید...ممنون از پیگیری شما

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    دوستان عزیز، مورد پاس هاییک فرد رد یک دوره زمانی مشکل داره -----------ساعت با آنچه هست نمی خواند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: جمع درساعات

    ببينيد منظورتون همين بود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: جمع درساعات

    مهدي آقا كد شما كاملا درست جواب مي دهد.....ولي اگر بر اساس ما‍‍ژول موجود در برنامه هم درست كني آنوقت يك برنامه رفرنس جمع ساعت خواهد بود كه بايد در برنامه هاي كاربردي قرار داد...

  19. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: جمع درساعات

    سلام
    در ماژول MdHooroof يك تابع با نام TimeSum ايجاد كردم
    بررسي بفرماييد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •