نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساختار آرایه دینامیک

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    28

    ساختار آرایه دینامیک

    با سلام خدمت دوستان عزیز . ازحضور انور دوستان میخواستم بفرمایند که آیا در محیط #C هم مانند محیط پاسکال میشه آرایه دینامیک تعریف کرد یا نه و اگر بله ، به چه شکلی ؟ ارادتمند همه آینده سازان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    سلام
    فکر کنم این کمکت کنه:
    http://www.codedigest.com/Articles/C...ic_arrays.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    با سلام دوست عزیز براتون چند تا نمونه معرفی میکنم نگاهی بندازید فکر کنم برای شروع عالی هشتن
    اولین لینک مربوط به سورت کردن لیست های داینامیک هست که اونی که شما هم میخواهید توش هست یه نگاهی مهندسی کنین پیداش میکنید
    لینک:http://www.codeproject.com/KB/dotnet...stsorting.aspx

    2-
    Dynamic Three Dimensional Arrays in C\C++‎\C#‎\Java

    لینک:http://www.codeproject.com/Articles/...usplus-Cs.aspx

    و در آخر هم اینم راهنمای MSDN که نکات خوبی برای شروع بیان کرده دیدن تایک هاش خالی از لطف نیست
    لینک:http://social.msdn.microsoft.com/Sea...=Dynamic+Array

    امیدوارم براتون مفید باشن موفق باشین

  4. #4

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    فکر کنم با وجود هزاران کلاسی که در #C وجود دارد هیچ چیزی به ذهنمان خطور نکند که دات نت راه حل آسانی برایش در نظر نگرفته باشد
    من وقتی آرایه داینامیک می خوام که بتوانم در آن عملیات Add انجام دهم و یا اینکه عنصری را با اندیس مشخصی حذف کنم از ArrayList استفاده می کنم که در فضای با نام System.Collection قرار دارد این کلاس دارای متدهای زیادی است که می توانید از آنها استفاده کنید مسئله بسیار مهم دیگر اینکه داده هایی که در این Data Type می توانید ذخیره کنید از نوع Object می باشد ...
    یعنی حتی شما می توانید مثلا کلاسی برای دانشجویان تعریف نمایید که شامل Name Family []Grades Average stdNo IDLessons و غیره باشد و هر بار می توانید آبجکتی را از این کلاس new کرده و پس از پر کردن فیلدهای آن این آبجکت را در آبجکت new شده از کلاس ArraList اضافه ()Add کنید
    اگر آبجکت ها از نوع های تعریف شده توسط کاربر مثل کلاس Student باشد متد ()Sortاین Data Type را نمی تواند استفاده کنید چون نمی داند که شما می خواهید داده های ورودی اش را بر چه اساسی مرتب کند برای این کار شما می بایست اینترفیس IComparer را دوباره Over ride کنید و به آن بگویید که داده های درونی اش را چگونه مرتب کند
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محمد متاله : جمعه 28 مرداد 1390 در 12:36 عصر

  5. #5

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    سلام

    آرایه دینامیک را برای چه کاری میخواید شاید استفاده از list ها هم براتون مفید باشه

  6. #6

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    بسمه تعالی
    با سلام
    خوب لیست برای همین کاره . از اون استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    84

    نقل قول: ساختار آرایه دینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط محمد متاله مشاهده تاپیک
    فکر کنم با وجود هزاران کلاسی که در #C وجود دارد هیچ چیزی به ذهنمان خطور نکند که دات نت راه حل آسانی برایش در نظر نگرفته باشد
    من وقتی آرایه داینامیک می خوام که بتوانم در آن عملیات Add انجام دهم و یا اینکه عنصری را با اندیس مشخصی حذف کنم از ArrayList استفاده می کنم که در فضای با نام System.Collection قرار دارد این کلاس دارای متدهای زیادی است که می توانید از آنها استفاده کنید مسئله بسیار مهم دیگر اینکه داده هایی که در این Data Type می توانید ذخیره کنیز از نوع Object می باشد ...
    یعنی حتی شما می توانید مثلا کلاسی برای دانشجویان تعریف نمایید که شامل Name Family []Grades Average stdNo IDLessons و غیره باشد و هر بار می توانید آبجکتی را از این کلاس new کرده و پس از پر کردن فیلدهای آن این آبجکت را در آبجکت new شده از کلاس ArraList اضافه (()Add) کنید
    اگر آبجکت ها از نوع های تعریف شده توسط کاربر مپل کلاس Student باشد متد ()Sortاین Data Type را نمی تواند استفاده کنید چون نمی داند که شما می خواهید داده های ورودی اش را بر چه اساسی مرتب کند برای این مکار شما می بایست می بایست اینترفیس IComparer را دوباره Over ride کنید و به آن بگویید که داده های درونی اش را چگونه مرتب کند
    موفق باشید
    تمام این حرف ها درسته. ولی مهمترین خصوصیت ArrayList ها اینه که میشه هر آبجکت از هر نوعی رو توش ریخت. مثلا یه بار یه آبجکت از نوع Student ، یه بار یه int و یه بار یه string و هر چیز دیگه. وگرنه همه ی این کارارو کلاس لیست هم انجام میده ولی فقط برای یه نوع داده خاص که هنگام تعریف کردن لیست مشخص میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •