نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رویداد کلیک در Qlabel

  1. #1

    Question رویداد کلیک در Qlabel

    سلام دوستان
    انگار Qlabel رویداد clicked() نداره؟من هر کاری کردم نشد ازش استفاده کنم ؟باید چه طوری این کار را بکنم؟
    اصلا Qlabel رویداد کلیک داره یا نه؟
    و یه سوال دیگه اگه بخوام دور یه qlabel یه حاشیه بندازم با چه تابعی باید این کار را بکنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605

    نقل قول: رویداد کلیک در Qlabel

    سلام،

    سیگنال clicked در QLabel وجود نداره ، بهترین راهی‌ که می‌تونم بهت پیشنهاد کنم استفاده از روش زیر هست:
    http://www.qtcentre.org/threads/8355...-clicked%28%29
    برای سوال دوّمت هم میتونی‌ از StyleSheet برای ساختن border خودت استفاده کنی‌ هم از setFrameStyle
    برای اطلاعات بیشتر به Qt Assistant مراجعه کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •