نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف عبارت از داخل آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    حذف عبارت از داخل آرایه

    سلام

    یه آرایه 500 تایی دارم می خوام یکی از آیتمهای اون را حذف کنم

    ممنون

  2. #2
    آرایه ؟ منظورتان Array است یا نوعهای String آن مثل StringList?

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    array

    ممنون

  4. #4
    باید از Dynamic Array استفاده کنی. می تونی با استفاده از SetLength طول اون رو کم یا زیاد کنی. برای منظور شما:

    var
    a : array of integer;
    procedure DeleteItem(Index : integer);
    var
    i : integer;
    begin
    for i := Index to High(a)-1 do
    a[i] := a[i+1];
    SetLength(a,Length(a)-1);
    end;

    البته حذف/اضافه گزینه های یک آرایه چندان کار بهینه ایی نیست و شما بهتره که از یک لیست پیوندی یا TList بجای Array استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : پنج شنبه 20 مرداد 1384 در 09:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •