نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال فیلدها به کمبوباکس

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    173

    Thumbs up اتصال فیلدها به کمبوباکس

    سلام

    چطور میشه مقادیر یک فیلد رو در کمبو باکس نمایش داد

    از توجه دوستان ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: اتصال فیلدها به کمبوباکس

    ComboBox را انتخاب کنید، و در پنجره Properties خاصیت DataSource را انتخاب کنید. یک کادر کوچک باز میشود و باید در آن Add Project Data Source را انتخاب کنید. یک ویزارد باز میشه که مراحل اتصال به بانک، جدول و فیلد را میشه در آن مشخص کرد. وقتی کار ویزارد تمام شد، فیلد انتخاب شده در Combo ریخته میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: اتصال فیلدها به کمبوباکس

    سلام یه روش دیگه اینکه با استفاده از دیتا ریدر مقدار فیلد هارو بخونی و تو کمبو باکس بریزی میتونی تو فرم لود برنامه بریزی این یهنمونه کد هست که خودم استفاده کردم اینجوری کنترل بیشتری روی داده های که ریخته میشن داری(این نظر شخصی منه)

     
    Dim check As Boolean
    Dim conn As New SqlConnection(Global.Employee4.Login.StrinConnecti on)
    Dim SQLDataReader As SqlDataReader
    Dim SQLCommand As SqlCommand = New SqlCommand("SELECT Known FROM Info_Combobox", conn)
    اینا اسم کمبو باکس هام هست
    CbxSuppliant_SearchType_Known.Items.Clear()
    CbxSuppliant_ShowType_Known.Items.Clear()
    conn.Open()
    SQLDataReader = SQLCommand.ExecuteReader
    While SQLDataReader.Read
    check = IsDBNull(SQLDataReader("Known"))
    If check = False Then
    If Len(SQLDataReader("Known")) > 1 Then
    CbxSuppliant_SearchType_Known.Items.Add(SQLDataRea der("Known"))
    CbxSuppliant_ShowType_Known.Items.Add(SQLDataReade r("Known"))
    End If
    End If
    End While
    conn.Close()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: اتصال فیلدها به کمبوباکس

    سلام خسته نباشید.
    ببخشید اگه این فیلد من 1000000 رکورد داشته باشه اونوقت کابر باید یک دقیقه وقتشو بزاره؟؟؟
    من یه روش دیگه که ظاهرا باند(اتصال مستقیم به بانک) کردن بهش می کن رو می خوام.
    ممنون از شما

  5. #5

    نقل قول: اتصال فیلدها به کمبوباکس

    اسم جدول های یه دیتابیس رو چه جوری میشه تو کمبو باکس نشون داد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •