نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش

  1. #1

    Exclamation بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش

    :evil2:
    سلام
    معذرت می خوام که این مشکل برای چندمین بار مطرح شده ولی هنوز مشکل من حل نشده
    من توی این برنامه ای که گذاشتم یک مشکل دارم
    در فرم اول دو کلید هست که با اولیش فرم دوم لود میشه و با دومیش فرم سوم لود میشه
    حالا در فرم سوم کلیدی هست که وقتی کلیک میشود باید اسم فرم دوم را از form2 تغییر دهد
    حالا من هر کاری می کنم این کار انجام نمیشه از فرم سوم می تونم فرم اول را کنترل کنم ولی فرم دوم کنترل نمیشه
    خیلی ممنون میشم اگه راه حلی ارائه بدهید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    Public Class Form3
    Inherits System.Windows.Forms.Form
    End Sub
    من کد دیگه ای تو فرم سوم ندیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    با سلام

    با روشی که شما به کار بردید frm2 در میدان دید frm3 قرار نداره که بتونی text اون رو تغییر بدی .

    با وسعت دادن میدان دید فرم ها می تونی به نتیجه دلخواهت برسی .

    به پیوست فایل اصلاح شده ارسال می گردد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    سلام

    بنظرم نمیشه اسم یک فرم یا هر شی دیگه رو زمان اجرا تغییر داد چون مشخصه اصلی هر شی اسمشه. میتونی یک فرم جدید ( با اسم مورد نظر ) از روی فرم دوم کپی کنی و فرم دوم رو نابود کنی.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    من فکر کنم منظور ایشون تغییر Text بوده نه تغییر Name .

  6. #6
    Mohammad.net استفاده از ماجول خیلی جالب بود
    افسوس و صد افوس آخر عمری مجبور شدیم بریم سراغ مایکروسافت یک تار موی دلفی 7 را به 100 تا
    vb , C#‎1 مایکرو سافت نمیدم
    این کار در دلفی 7 واقعا شی گرا ‏. چه ساخت یافته بود

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    یعنی توی دلفی چیزی مثل میدان دید وجود نداره؟ میشه به هر شئی از هر محلی دسترسی داشت؟ بعید می دونم اینطور باشه!

  8. #8
    با احترام روش شما برای این مساله شی گرا نیست
    فرم 2 به طور کامل به فرم 3 دسترسی دارد فرم 3 به طور کامل به فرم 2 دسترسی دارد
    اما در دلفی اولین سطح فرم 1 نیست بلکه application است متغیرها و اولین فرم اجرا شونده و سایر دسترسی ها در اینجا تعریف مشود در دلفی این مشکل از ریشه به وجود نمی آید
    یه راه حل دیگه به غیر از ماجول بدهید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    در Vs 2005 این مسئله حل شده . یک NameSpace جدید اضافه شده به نام My که واقعاً معرکه است.

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=19858

  10. #10
    ممنون از جوابتون
    مشکل دقیقا با اصلاحی که در برنامه دادید حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •