نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص وجود یا عدم وجود مقداری در Registry

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    صغاد
    پست
    91

    Red face تشخیص وجود یا عدم وجود مقداری در Registry

    با سلام خدمت دوستان گرام


    یه سوال کوچولو

    چه جوری می تونیم بفهمیم که یک value در رجیستری وجود داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    287

    نقل قول: رجیستری

    نقل قول نوشته شده توسط MDSTmdst مشاهده تاپیک
    کسی نیست جواب بده !!!!
    ببخشید دیر شد
    Dim obj As Object

    obj = Microsoft.Win32.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACH INE\SOFTWARE\MYAPP", "MYValue", Nothing)
    If obj Is Nothing Then
    'وجود ندارد
    Else
    'وجود دارد
    End If

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    صغاد
    پست
    91

    Smile نقل قول: رجیستری

    خواهش ميكنم اختيار داريد


    ممنون
    مشكلم توي همون شرط بود حل شد

    غير از اين راهي نيست!
    مثلا متدي يا ... مانند valueExist ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    287

    نقل قول: رجیستری

    خیر البته راههای سخت تر مثل استفاده از API هست ولی خب Microsoft زحمت کشیده تمام امکانات را در قالب کلاسها از پیش فراهم کرده

  5. #5

    نقل قول: رجیستری

    از این روش هم می تونی استفاده کنی البته خیلی با روشی که دوستمون گفت تفاوت نداره:
    If My.Computer.Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MYAPP", "MYValue", Nothing) <> Nothing Then
    End If
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •