نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال کد html به دیتابیس

  1. #1

    ارسال کد html به دیتابیس

    سلام دوستان عزیز
    بنده زمانی که می خواهم از تکس باکس یسری کد اچ تی ام ال به دیتابیس بفرسم ارور می ده...
    برای رفع مشکل باید چه کنم؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال کد html به دیتابیس

    در سورس صفحه ValidateRequest را برابر با False قرار دهید.

    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" ValidateRequest="false" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: ارسال کد html به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    در سورس صفحه ValidateRequest را برابر با False قرار دهید.

    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" ValidateRequest="false" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>
    سلام
    دوست عزیز این کار خطرناکی هست، باعث میشه راه برای حملات xss برای نفوذگران باز بشه
    بهتره علاوه بر تنظیم فوق که دوستمون جناب Peyman.Gh توضیح دادن از تابع
    HttpUtility.HtmlEncode(TextBox1.Text);

    استفاده کنی
    این تابع تگ های html رو به کدهای معادل اونها تبدیل میکنه که فقط قابلیت نمایش دارند
    عکس عکلکرد تابع فوق ایت تابع است:
    HttpUtility.HtmlDecode(HtmlCode);


    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •