نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر

  1. #1

    پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر

    سلام من یک متغیر به نام $id در یک صفحه php به نام insert.php دارم حال می خواهم این متغیر را به صفحه ی php دیگری به نام delete.php پاس دهم چطور می توان این کار را کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر

    1. قرار دادن متغير در query string و استفاده از متغير در صفحه delete.php
    2. ذخيره متغير در session و خواندن session در delete.php

  3. #3

    نقل قول: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر

    اوکی ممنون

  4. #4

    نقل قول: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر

    ساده ترین شکلش یا از طریق لینک هست و به صورت ذخیره در url
    insert.php

    <?php
    $id=10;
    echo "<a href='delete.php?id=$id'>$id</a>";
    ?>

    delete.php

    <?php
    $id=$_GET['id'];
    echo $id;
    ?>
    یا از طریق فرم ها که باز میتونی هم به صورت post و هم به صورت get بفرستی
    insert.php

    <form method=post action="delete.php" >
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo $id;?>">
    <input type="submit" name="submit" value="send">
    </form>
    DELETE .PHP

    <?php
    $id=$_POST['id'];
    ?>
    از طریق سشن
    insert.php

    <?php
    session_start();
    $id=10;
    $_SESSION['id']=$id;
    ?>
    delete.php

    <?php
    session_start();
    $id=$_SESSION['id'];
    echo $id;
    ?>


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •