صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 71

نام تاپیک: تهيه گزارش آمار ساليانه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    پيشنهادتون براي ساخت گزارش آمار ساليانه، چيزي مثل تصوير زير از بانک اطلاعاتي پيوست چيه؟
    (آمار تعداد نمونه ارسالي از شهرها، براي انجام تستهاي مختلف)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : سه شنبه 12 بهمن 1389 در 08:42 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    ممنوم مي شم راهنمايي بفرمائيد.

  3. #3

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    با سلام
    شما بهتر است از كوئري Crosstab استفاده نماييد.

    با تشكر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    امکان داره یه نمونه بذارید؟ ممنون می شم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    بزرگوار جمع رديف (سالانه هر شهر: عمودي آخر) بدست مياد ولي جمع ستوني (تمام شهرها در يك ماه: رديف افقي آخري) چطور مي شه اضافه كرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    منتظر راهنمايي شما هستم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    گزارشهای کراس نمونه مورد نظر جنابعالی را تامین می کند نمونه های جالبی در همین سایت موجود می باشد

  9. #9

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    دوست عزيز همونطور که دوستان فرمودند شما از CrossTab Query استفاده کن البته توي رديفات از شهر و ماه استفاده کن و در ستونهات از نوع نمونه ارسالي شهرها بذار يا نوع فروش يه جستجو بزن حتما پيدا مي کني

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    سرچ كردم ولي هر دو رديف (افقي و عمودي) نبود.

  11. #11
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    لطفا گزارش كراس تب رو ببينيد:
    .....................
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    ممنونم از نمونه پيشنهادي شما
    بزرگوار جمع رديف (سالانه هر شهر: عمودي آخر) بدست مياد ولي جمع ستوني (تمام شهرها در يك ماه: رديف افقي آخري) چطور مي شه اضافه كرد؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Smile نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    دوست عزیز با داشتن کوئری مورد نظر که بتونه اعداد ارقام شمارو حساب بکنه کارشما قابل انجام هستش.
    بقیه کار میشه طراحی فرم گزارشی که دلخواه شماست.(قراردادن فیلد sum جهت جمع عمودی)
    امیدوارم کوئری مورد نظر همین باشه، طراحی گزارش باشما.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    دوست من سلام. ممنونم از راهنمایی شما

    من تاريخ رو به صورت عدد وارد مي کنم مثل (17/10/1389)، چطور مي تونم به صورت "ماه" يعني فروردين و ... اين کوئري رو درست کنم؟
    با شرط iif مي شه يه فيلد گذاشت که اين تبديل رو انجام بده ولي براي کوئري که نمي شه از اون فيلد استفاده کرد، اينو چکار کنم؟ چون کوئري، سرستون رو به صورت هر يک روز نشون مي ده نه يک ماه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    منبع داده کوئری را به شکل زیر تغییر دهید
    TRANSFORM Sum([test1]+[test2]+[test3]+[test4]+[test5]+[test6]) AS Expr1
    SELECT Table.address, Sum([test1]+[test2]+[test3]+[test4]+[test5]+[test6]) AS Expr2
    FROM [Table]
    GROUP BY Table.address
    PIVOT Mid([date],6,2);

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    ممنونم از راهنمایی شما. بزرگوار اگه تاریخ رکوردها بیشتر از یکی در ماه باشه، فقط اولی رو محاسبه می کنه. بعدی ها رو شامل نمی شه. مثلا اگه سه تا رکورد شیراز، یک تاریخ ثبت داشته باشند (1389/02/20) دوتای آخری در نظر گرفته نمی شند. چرا؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام
    اگر گزارش را براساس آخرین جواب تغییر دهید درست عمل می کند

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    منظورتون اینه که یه گزارش بر مبنای کوئری با دستوری که دادید بسازم؟ این کار رو کردم ولی تغییر نکرد.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Smile نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    نقل قول نوشته شده توسط arman2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    منظورتون اینه که یه گزارش بر مبنای کوئری با دستوری که دادید بسازم؟ این کار رو کردم ولی تغییر نکرد.
    سلام
    با این کوئری دیگه نام ماهها هم نمایش داده میشه.
    با این اوصاف دیگه ساختن گزارش خیلی راحتتر میشه.
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله payman_xxp : چهارشنبه 22 دی 1389 در 16:53 عصر دلیل: پیوست

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من ممنونم، بسيار عالي بود احسنت
    بزرگوار اگه بخوام فقط تعداد رکودهاي مربوط به يک شهر، در جمع هر ماه آورده بشه (نه جمع تستها) چي؟ منظورم اينه که در اين نمونه که لطف کرديد گذاشتيد، در ارديبهشت، 3 رکورد مربوط به شيراز هست، نتيجه کوئري اين بشه که در ارديبهشت، جلوي شهر شيراز، عدد 3 قرار بگيره.

    باز هم تشکر مي کنم. لذت بردم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    ممنونم مي شم راهنمائي بفرمائيد.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Smile نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    نقل قول نوشته شده توسط arman2000 مشاهده تاپیک
    ممنونم مي شم راهنمائي بفرمائيد.
    سلام
    آرمان جان خوشحالم که داری به چیزی که میخوای نزدیک میشی...م. تشکر کردن
    راجع به تغییرات جدید یه کم توضیح بده
    آیا به ریز تستها دیگه نیازی نیست فقط تعداد روزهای تست هرماه نیازه!؟
    اگه فقط تعداد روزهای تست مورد نظره اینو ببین..

    درمورده گزارشگیری هم راستشو بخوای متوجه منظورت نشدم.!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله payman_xxp : شنبه 25 دی 1389 در 16:08 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست خوب و عزیز من. عالی بود
    بسیار بسیار از راهنمایی های دقیق و بیان مودبانه شما سپاسگزارم
    دقیقا همون چیزی بود که می خواستم، که با پاسخ های زیبای شما به نتیجه رسیدم. لذت بردم. واقعا ممنونم

    بزرگوار با توجه به اينكه مثلا Test3 براي همه ركوردها انجام نمي شه اگه بخوام فقط اين ركورها رو آمارگيري كنيم (ركوردهايي كه Test3 اونها، مقدار داره)، كوئري چه تغييري مي كنه؟

    با آرزوی موفقیت شما
    امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
    باز هم صمیمانه تشکر می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : یک شنبه 26 دی 1389 در 06:56 صبح

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Smile نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    اگه منظورتون واکشی اطلاعات از جدول اصلی هستش کوئری اینه:


    SELECT *
    FROM [Table]
    where test3 <> 0


  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    منظورم اضافه كردن اين شرط (ركوردهايي كه Test3 اونها، مقدار داره) در همون كوئري نمونه اي كه گذاشتيد هست:
    TRANSFORM count(address) AS Expr1
    SELECT Table.address, count(address)
    FROM [Table] LEFT JOIN Tmah ON Mid(Table.date,6,2)=Tmah.mahNum
    GROUP BY Table.address
    PIVOT Tmah.mahName;

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    آهان
    کافیه سطر شرط where در پست قبلی رو بعداز سطر from در کوئری خودتون وارد کنید.
    موفق باشید

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    دوست من با چه زبوني از شما تشكر كنم
    بزرگوار از اينكه سريع جواب داديد هم ممنونم

    شاد باشيد

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    1- بزرگوار اگه بخوام در نمونه اي كه لطف كرديد گذاشتيد (tstNew.rar)، جاهايي كه جواب نداره، عدد صفر نمايش بده (الان جاي خالي نشون مي ده) چه تغييري در كد نياز هست؟

    2- چطوري مي شه شماره رديف ها رو كنار نام شهرها گذاشت؟ (شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده در نمونه tstNew.rar)
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : پنج شنبه 30 دی 1389 در 11:48 صبح

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    ممنون مي شم راهنمائي بفرمائيد.

  30. #30

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    نقل قول نوشته شده توسط payman_xxp مشاهده تاپیک

    :
    دوستان من سوالي داشتم ممكنه راهنمايي كنيد

    اگر بخواهيم گزارشي داشته باشيم فاصله دو تاريخ را مثلا 890203 تا 890505 را بدين صورت جواب بدهد چكار بايد كنيم (لازم است توضيح بدهم كه دو فيلد (تكس) دارم كه حاوي تاريخ ميباشد)
    : از تا
    3ارديبهشت - خرداد - تير - 5مرداد

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    نقل قول نوشته شده توسط arman2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    1- بزرگوار اگه بخوام در نمونه اي كه لطف كرديد گذاشتيد (tstNew.rar)، جاهايي كه جواب نداره، عدد صفر نمايش بده (الان جاي خالي نشون مي ده) چه تغييري در كد نياز هست؟

    2- چطوري مي شه شماره رديف ها رو كنار نام شهرها گذاشت؟ (شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده در نمونه tstNew.rar)
    سلام دوست من
    چند روزی دور از نت بودم.
    در اولین فرصت چشم.
    گزینه 1 قابل انجامه ولی 2...!؟ برای کوئری اینکار لازمه!؟ چرا نمیبری ریپورت ایجاد کنی؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    این کوئزی برای سوال 1 هستش

    TRANSFORM IIf(Count(Table.address) Is Null,'0',Count(Table.address)) AS Expr1
    SELECT Table.address, count(address)
    FROM [Table] LEFT JOIN Tmah ON Mid(Table.date,6,2)=Tmah.mahNum
    GROUP BY Table.address
    PIVOT Tmah.mahName;
    آخرین ویرایش به وسیله payman_xxp : دوشنبه 04 بهمن 1389 در 07:33 صبح

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    ممنونم
    دوست عزيزم. من هم براي ريپورت مي خوام. منظورتون رو متوجه نشدم از
    چرا نمیبری ریپورت ایجاد کنی؟
    3- بزرگوار چطور مي شه ترتيب شهرها رو تغيير داد؟ (از دستور Siwch اگه بشه توي اون كوئري كه لطف كرديد گذاشتيد، كدام قسمتش قرار بدم؟)

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    چه ترتیبی مدنظر هستش عزیز.؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست خوب من

    مثلا در ابتدا، به ترتیب حروف الفباباشه. همچنین در منوی شهرها گزینه ای به نام "متفرقه" دارم که می خوام آخرین گزینه (بعد از آخرین شهر) نمایش داده بشه.
    چون تعداد رکوردها زیاد هست نمی تونم ID منو رو تغییر بدم تا ترتیب، از اونجا (ID جدول منو) تغییر کنه.


    بزرگوار در مورد سوال دوم: "شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده " ممنون می شم بیشتر راهنمایی بفرمائید.
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : یک شنبه 03 بهمن 1389 در 18:44 عصر

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سوال چهارم: در نمونه (tstNew.rar) فقط زمانی ماه ها دیده می شند که حداقل یک رکورد در اون ماه ثبت شده باشه، حتی نام ماه هم در سرستون دیده نمی شه که عدد صفر در مقابل نام شهرها نمایش داده بشه. پیشنهادتون برای دیده شدن نام ماه ها، زمانی که رکودی ندارند چیه؟

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Smile نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    جواب سوالها بترتیب شماره نیست، بترتیب سواد منه

    سوال چهارم: در نمونه (tstNew.rar) فقط زمانی ماه ها دیده می شند که حداقل یک رکورد در اون ماه ثبت شده باشه، حتی نام ماه هم در سرستون دیده نمی شه که عدد صفر در مقابل نام شهرها نمایش داده بشه. پیشنهادتون برای دیده شدن نام ماه ها، زمانی که رکودی ندارند چیه؟
    کار سختی نیست فقط کافیه شرط join جدول اصلی با جدول ماه رو از چپ به راست عوض کنی( حتما و حتما که به دستورات SQL تسلط داری دوست من)

    و اما این مورد
    مثلا در ابتدا، به ترتیب حروف الفباباشه. همچنین در منوی شهرها گزینه ای به نام "متفرقه" دارم که می خوام آخرین گزینه (بعد از آخرین شهر) نمایش داده بشه.
    چون تعداد رکوردها زیاد هست نمی تونم ID منو رو تغییر بدم تا ترتیب، از اونجا (ID جدول منو) تغییر کنه.
    مثلا در ابتدا...!؟ یعنی ترتیب دیگه ای هم مدنظر هست؟ و راجع به شهر متفرقه عرض شود که...
    میتونی مثل ماهها یه جدول جدا براشون درست کنی و برای هر شهر یک شماره (کلید اصلی) که نشان دهنده ترتیب هستش قراربدی و در کوئری با استفاده از join ترتیب شهر را طوری داشته باشی که برنامه نویس یا کاربر میخواد.
    البته (تخصصی تر) بخاطر جلوگیری از افزونگی اطلاعات باید از کلید اصلی جدول شهرها بجای نام اونها در جدول ثبت اطلاعات استفاده کنید.
    راستی گفتی چندتا شهر داری؟

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست خوب من
    بسیار سپاسگذارم بابت راهنمائی های کامل شما
    در مورد سوال اول تشکر ویژه دارم برای کد پیشنهادیتون در 32#. عزیز چطور می شه برای ماههایی که هنوز نیامده (مثل اسفند)، خالی یا خط تیره قرار بگیره ولی برای ماهای گذشته اگر رکورد نداشتند، صفر نمایش داده بشه؟

    در مورد سوال دوم: "شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده" هم که بیشتر راهنمائی نکردید. منتظریم

    سوال سوم هم که ترتيب شهرها بود،
    راستی گفتی چندتا شهر داری؟
    30 تا شهر دارم.
    ترتیب دیگه ای هم مدنظر هست؟
    منظورم این بود که اگه به ترتیب الفبا باشه گزینه متفرقه آخر قرار نمی گیره (چند تا مانده به آخر می شه که من لازم دارم حتما آخرین آیتم قرار بگیره و همچنین جالب هم نیست بین بقیه شهرها باشه)

    سوال چهارم در مورد نمایش نام ماههای بدون رکورد بود. منظورتنون تبدیل LEFT JOIN به RIGHT JOIN بود دیگه؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    سلام دوست من
    یه نگاه اجمالی به سوالات میندازیم ببینیم چی به چیه:

    سوال اول : عوض کردی سوالتو.نه!؟
    بابت قسمت اضافه شده باید سیستم تاریخ زنی داشته باشی که بتونی تاریخ روز بگیری ، تازه بعدش کوئری تشخیص بده کدوم ماه سال رد شده و یا کدوم نرسیده (خلاصه باید تاریخ روز شمسی داشته باشی).

    سوال دوم : "شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده"
    کاش مثل پست اول نمونه میزاشتی که چی مدنظر هستش.

    سوال سوم : "ترتيب شهرها"
    روی توضیحی که پست قبلی دادم کار کن مسئله ای بود حلش میکنیم.

    سوال چهارم : :"نمایش نام ماههای بدون رکورد"
    دیگه خودتون اهل فن اید.

    موفق باشید.

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    323

    نقل قول: تهيه گزارش آمار ساليانه

    دوست عزیزم خیلی مخلصیم
    آقا بسیار ممنونم از لطف شما

    بزرگوار منظورم از "شماره گذاري تعداد ركوردهاي نمايش داده شده" اینه که توی گزارشگیری بتونم شماره ردیف اضافه کنم. به نظر شما این کار رو از کوئری انجام بدم یا از ریپورت بهتره؟ برای انجام این کار چه کدی لازم دارم؟ می خوام مثل ترتیب زیر نمایش داده بشه (اعداد قرمز رنگ):
    1- شیراز 0 2 4 0
    2- کرمان 1 2 5 0
    3- یزد 0 1 2 1

    و سوال پنجم: چطور مي شه گزارش اين كوئري رو به صورت يك در ميان سايه روشن كرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : دوشنبه 04 بهمن 1389 در 13:21 عصر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •