نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پشتیبان گیری از دیتابیس

  1. #1

    پشتیبان گیری از دیتابیس

    با سلام
    چطور از بانک اکسس پشتیبان گیری کنم و چطور بازیابی اش کنم (جستجو کردم ولی مواردی که بود همه با sql بود و من با اکسس کار می کنم لطفا کامل توضیح بدید)

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس

    دوست عزيز براي پشتيبانگري كه بايد كل Database رو كپي كنيد
    براي بازبابي اطلاعات هم بايد فايل رو باز روي Database مورد نظر كپي كنيد البته براي بازيابي ميتونيد از روش ركرود به ركورد نيز استفاده كنيد يعني اطلاعات رو Select كنيد از فايل پشتبان و بعد با دستور Insert يا update آنها را جايگزين كنيد!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    287

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس

    access معمولا به عنوان یک پایگاه داده تک کاربره استفاده می شود پس مشکل lock بودن فایل را ندارد به نظر من بهترین را کپی گرفتن از فایل mdb با io.file.copy می باشد

  4. #4

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس

    خیلی ممنون.
    من با کد زیر می تونم یک فایل رو کپی کنم چه تغییری باید بدم تا دیتابیس درون پوشه debug برنامه در یک مسیر دیگه کپی بشه؟

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    System.IO.File.Copy("c:\1.jpg", "d:\2.jpg", True)
    End Sub

  5. #5

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس

    دوستان کسی نظری نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •