نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ویرایش فایل Excel

  1. #1

    Cool ویرایش فایل Excel

    سلام
    می خواستم اگه میشه یکم راجع به اینکه چطوری میشه محتویات یه فایل excel رو تغییر بدیم توضیح بدید؟
    راستش میخوام به از روی داده های تاریخ فایل excel روزهای یکشنبه رو بیرون بکشم و تو یک فایل دیگه ذخیره کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    نقل قول: ویرایش فایل Excel

            private void toolStripButton1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if(openFileDialog2.ShowDialog()== DialogResult.Cancel) return;
    // Connection String to Excel Workbook
    string excelConnectionString = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + openFileDialog2.FileName + ";Extended Properties=Excel 8.0;";
    int ii = 0;
    // Create Connection to Excel Workbook
    using (OleDbConnection connection =
    new OleDbConnection(excelConnectionString))
    {
    OleDbCommand command = new OleDbCommand
    ("Select * FROM [Sheet1$]", connection);

    connection.Open();

    // Create DbDataReader to Data Worksheet
    using (DbDataReader dr = command.ExecuteReader())
    {
    // SQL Server Connection String

    while (dr.Read())
    {
    try
    {
    Class1.exe("INSERT INTO [tbl_contact]([name],[lname],[sh_sh],[tel])VALUES('" + dr[0].ToString() + "','" + dr[1].ToString() + "','" + dr[2].ToString() + "','" + dr[3].ToString() + "')");
    ii++;
    }
    catch (Exception ex) { }
    }
    }
    }
    MessageBox.Show( ii.ToString() + "ناو زيادكرا");
    }

    میتوینی از این کد استفاده کنی برای خوندن فایل اکسل 2003

  3. #3

    نقل قول: ویرایش فایل Excel

    سلام ممنون از اینکه پاسخ دادید
    می تونم بپرسم اگه بخوام از این کد استفاده کنم باید تو vb یک New website درست کنم یا باید یک new project باز کنم. شرمنده ولی من تا حالا فقط یک سایت با Vb نوشتم و زیاد وارد نیستم. ممنون میشم کمکم کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    نقل قول: ویرایش فایل Excel

    والا این کدی که من گزاشتم اصلا به زبون C#‎ هست من فکر کردم شما میتونید تبدیلش کنی والا فکر نکنم توضیع من بتونه کمکی کنه

    OpenFileDialog1.ShowDialog()
    Dim FileNA As String = OpenFileDialog1.FileName
    If FileNA <> "" Then
    Dim Con2 As New OleDb.OleDbConnection(StrConnection)
    Con2.Open()
    Dim Com2 As New OleDb.OleDbCommand("", Con2)
    Dim StrConnection1 As String = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" & FileNA & ";" & "Extended Properties=Excel 12.0;"
    Dim Con1 As New OleDb.OleDbConnection(StrConnection1)
    Con1.Open()
    Dim Com1 As New OleDb.OleDbCommand("SELECT * FROM [Sheet1$]", Con1)
    Dim Dreder As OleDb.OleDbDataReader = Com1.ExecuteReader
    Dim Code As String
    Dim NAme As String
    Dim LastNAme As String
    Dim PhoneN As String
    Dim text1X As String

    Do While Dreder.Read
    'For i = 0 To Dreder.FieldCount - 1
    Code = (Dreder(0))
    NAme = (Dreder(1))
    LastNAme = (Dreder(2))
    PhoneN = (Dreder(3))
    text1X = (Dreder(4))
    ' Next
    Com2.CommandText = "INSERT INTO T1 (id , name , mobil , text1x) VALUES ('" & Code & "','" & NAme & " " & LastNAme & "','" & PhoneN & "','" & text1X & "')"
    Com2.ExecuteNonQuery()
    Loop
    Con2.Close()
    Con1.Close()

    این کد خودمه از یه فایل اکسل با فرمت 2007 میخونه و تویه یه پایگاه داده با فرمت 2003 اد میکنه ساده هست شما برای این که این کد درست کار کنه به یه فرم احتیاج دارید و به یه دکمه و به OpenFileDialog1 هم احتیاج دارید که فقط رویه فرمتون اظافه کنید و بعد تویه روال دکه این کد رو وارد کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    نقل قول: ویرایش فایل Excel

    Public StrConnection As String = "PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source= " & Application.StartupPath & "\Database1.mdb" & ";"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •