نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

  1. #1

    چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    چه تفاوتی بین این دو کد وجود داره که یکی اجرا می شه و دیگری بخوبی اجرا نمی شه؟

    این کد اجرا می شه
    کد HTML:
    <a href=delete.php onclick="return confirm('آيا براي حذف مطمئن هستيد؟')">
    اما این کد بخوبی اجرا نمی شه.
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function del() 
    {
        return confirm('آيا براي حذف مطمئن هستيد؟');
    }
    </script>
    </head>
     <body>
     <a href=delete.php onclick="del()">click</a>
    
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    مشکلی نیست که اجرا میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    چه تفاوتی بین این دو کد وجود داره که یکی اجرا می شه و دیگری بخوبی اجرا نمی شه؟

    این کد اجرا می شه
    کد HTML:
    <a href=delete.php onclick="return confirm('آيا براي حذف مطمئن هستيد؟')">
    اما این کد بخوبی اجرا نمی شه.
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function del() 
    {
        return confirm('آيا براي حذف مطمئن هستيد؟');
    }
    </script>
    </head>
     <body>
     <a href=delete.php onclick="del()">click</a>
    
    </body>
    </html>
    با سلام
    به این شکل استفاده کنید.
    کد HTML:
     <a href=delete.php onclick="return del()">click</a>
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    با سلام
    به این شکل استفاده کنید.
    کد HTML:
     <a href=delete.php onclick="return del()">click</a>
    موفق باشید
    می شه یه نمونه کد از prompt و alert بزنید که اگه کاربر صفحه هشدار رو کنسل یا close کرد
    عملیات لود صفحه انجام نشه و کاربر وارد صفحه بعد نشه؟

  5. #5

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    خوب باید با دستور if بنویسی اینطوری
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function del() {
    var FTHEL=confirm("really") ;
    if(FTHEL != true) {
    location="#"
    }else{
    location="del.php"
    }

    }

    </script>
    </head>
    <body>
    <a onclick="del()">click</a>

    </body>
    </html>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط idocsidocs مشاهده تاپیک
    می شه یه نمونه کد از prompt و alert بزنید که اگه کاربر صفحه هشدار رو کنسل یا close کرد
    عملیات لود صفحه انجام نشه و کاربر وارد صفحه بعد نشه؟
    با سلام
    همون کدی که من خودتون نوشتید کد خوبی هست فقط اون یک خط کد من رو به جای کد خودتون قرار بدید .
    اگه هم نتیجه confrim را با شرط بررسی کنید بهتره (برای بعضی از مرورگرها) اما در کل همون کد این کار رو براتون انجام میده .
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: چرا این کد کار بخوبی اجرا نمی شه؟

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    با سلام
    همون کدی که من خودتون نوشتید کد خوبی هست فقط اون یک خط کد من رو به جای کد خودتون قرار بدید .
    اگه هم نتیجه confrim را با شرط بررسی کنید بهتره (برای بعضی از مرورگرها) اما در کل همون کد این کار رو براتون انجام میده .
    موفق باشید
    دوست عزیز برای اینکه بخواد اگر کنسل کرد به یه صفحه ی دیگه بره اینی که من نوشتم کارشو درست میکنه در اون صورت به صفحه ی مورد نظر نمیره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •