نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: شما چطور برنامه چند لایه می نویسین؟

  1. #1

    Question شما چطور برنامه چند لایه می نویسین؟

    من همیشه سعی میکنم برنامه رو به کلاس های کوچیکتر تقسیم کنم تا کار تیمی راحتتر بشه و کدها از یک قاعده تبعیت کنن.
    مثلا یه کلاس واسه کار با تاریخ . یا کلاس واسه اتصال به دیتابیس و انجام اعمال درج و حذف و اجرای تراکنش ها

    در زیر یک مثال از توابع کلاس DataBase رو می تونین مشاهده کنین




    Public Function BindDataGridView(ByRef DataGrid As DataGridView, ByVal Query As String, ByRef BN As BindingNavigator) As Boolean
    If Not OpenDB() Then Return False
    Try
    Dim ds As New DataSet()
    If Not FillDataSet(ds, Query, "table") Then Return False

    Dim bs As New BindingSource(ds, "table")
    BN.BindingSource = bs
    DataGrid.DataSource = bs
    CloseDB()
    Return True
    Catch ex As Exception
    Return False
    End Try
    End Function
    '
    'یه کوئری رو میگیره و اجراش میکنه
    '
    Public Function ExecuteNonQuery(ByVal Query As String) As Boolean
    Dim cmd As New SqlCommand()
    Try
    If Not OpenDB() Then Return False
    cmd.CommandText = Query
    cmd.Connection = Cnn
    cmd.ExecuteNonQuery() 'کوئری رو اجرا کن
    CloseDB() 'دیتابیس رو ببند
    Return True
    Catch ex As Exception
    Return False
    End Try
    End Function



    منتها این روش نواقص خودش رو داره که محدودیت های خاصی اعمال میکنه. می خوام بدونم دوستان چطور معماری چند لایه رو پیاده میکنن که بتونن از قابلیتهای Cache و Ado.net و ... استفاده کنن؟

  2. #2
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: شما چطور برنامه چند لایه می نویسین؟

    به صورت کلی باید نگاه کنی ببینی که هدفت از لایه ای کردن چی هست، یعنی میخوای به چی برسی ؟
    من لایه بندی رو به 2 دسته تقسیم میکنم :
    1-طولی
    2-عرضی

    یک مثال از پیاده سازی لایه بندی طولی میتونه MVC,MVP, MVVM باشه و مثالی برای لایه بندی عرضی میتونه راه حل های پیاده سازی Load balancing و یا مواردی از این قبیل باشه

    در لایه بندی طولی یا خطی یکی از اهداف ما میتونه رسیدن به بهترین شرایط برای Unit testing باشه و در لایه بندی عرضی یکی از اهداف ما میتونه Load balancing مناسب باشه

    پیشنهاد میکنم تاریخچه چگونگی و دلیل پیدایش یکی از مدلهای MVC,MVP, MVVM رو مطالعه کنید
    م .عبداللهي
    M.Abdollahi.325@Gmail.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •