نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال اطلاعات بین دو user control

  1. #1

    ارسال اطلاعات بین دو user control

    سلام فرض کنید یک یوزر کنترل داریم که داخلش یک گرید ویو قرار داره و یک یوزر کنترل دیگه که داخلش تعدادی تکست باکس . هر کدوم از این یوزرکنترل ها داخل یک صفحه قرار دارند یا ممکنه دو تاشون داخل یک صفحه باشند. من در قسمت edit دیتاگریدم یک دکمه image button گذاشتم. میخام با کلیک روی اون اطلاعات فیلد انتخاب شده روی گرید به تکست باکس ها انتقال پیدا کنه برای ویرایش. قبلا با این کار مشکل نداشتم اما چون الان با یوزر کنترل کار میکنم یه کم گیج شدم میشه دوستان راهنمایی کنند؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    به نام خدا
    سلام
    برای اینکار باید از Property استفاده کنید
    اگه مشکلی داشتید بگید تا کامل تر توضیح بدم
    موفق باشید
    یا علی

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    عزیزم اگه توضیح بدید که خیلی عالی میشه. یعنی به uc پراپرتی اضاف کنیم. لطفا توضیح بدید کامل مطمینم به درد آیندگان هم خواهد خورد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    بله به UC پراپرتی اضافه کنید اون موقع می تونید به مقادیر وارد شده در تکست باکس هاتون دسترسی داشته باشید
    مثلا


    public Property P_CI_NAME() As String
    Set(ByVal value As String)
    txtName.text = value
    End Set
    Get
    Return txtName.text
    End Get
    End Property
    آخرین ویرایش به وسیله sokote_bi_payan : سه شنبه 30 آذر 1389 در 11:36 صبح

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    عزیزم من فقط مشکلم اینه که id اون سط گریدویو رو نمیتونم ریدایرکت کنم به صفحه دیگه. فک میکنم سوالمو بد متوجه شدین. میخام id رو بفرستم صفحه دیگه اون جا هم میگیرم یه سلکت میزنم اطلاعات ور از تو بانک دیگه. من داخل گرید ویو یه ففیلد از نوع تمپلیت دارم که داخلش یک Image Butoon داره. میخام رو اون که کلیک شد ریدایرکت بشه id به صفحه دیگه . اما نمیشه.

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    آقا فهمیدم قضیه چیه. وقتی تو یه صفحه عادی میزارم رویداد Row_command که من لازمش دارم هندل میشه. اما وقتی این یوزر کنترل که توش یه دیتاگریده رو میزارم تو صفحه ای که از یه مسترپیج استفاده کرده دیگه رویداد Row_command کار نمیکنه. کسی میدونه باید چیکا کنم؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    شما برای اینکار می تونید یه پراپرتی ID ردیفی که سکلت شده رو می نویسید. بعد یه پراپرتی هم برای رویدادهاتون می نویسید(اسمش من میزارم EventName) مثلا وقتی فرم لود می شه Eventname رو به مقدار FormLoad مقداردهی کنید. یا وقتی RowCommand اتقاق افتاد هم به همین منوال. بعد از این مرحله تو فرم اصلی تون که این دو تا UC رو گذاشتید تو ایونت PreRender چک می کنید این کنترل تون تو چه ایونتی هست اگه RowCommand اتفاق افتاده از پراپرتی Id استفاده کنید و بفیه کاراتون انجام بدید........
    یا علی

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات بین دو user control

    به نظرم شما مي تونيد فيلد ID رو در viewstate ذخيره كنيد و از اونور هم فراخوانيش كنيد. بدون اينكه از سشن استفاده كرده باشيد و يا حتي كوئري استرينگ!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •