نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: در يافت خطا 87 در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    Question در يافت خطا 87 در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl

    با سلام
    فكر كنم سوال گويا باشد ولي بيشتر توضيح مي دم
    من در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl كد خطا 87 رو مي گيرم
    كد خود و ساير كد هاي مشابه رو بررسي كردم
    لازم به ذكر است كه اگر كد هاي ذكر شده را در دلفي 2010 استفاده كنم خطا نمي دهد
    ولي در دلفي 7 مي دهد

    pDacl := nil;
    pSD := nil;
    pNewDacl := nil;
    dwRes := GetSecurityInfo(hSection, SE_KERNEL_OBJECT, DACL_SECURITY_INFORMATION, nil, nil, pDacl, nil, pSD);
    if ERROR_SUCCESS <> dwRes then
    begin
    if Assigned(pSD) then
    LocalFree(Hlocal(pSD^));
    if Assigned(pNewDacl) then
    LocalFree(HLocal(pNewDacl));
    end;
    User:='CURRENT_USER';
    ZeroMemory(@ea, sizeof(EXPLICIT_ACCESS));
    ea.grfAccessPermissions :=SECTION_MAP_WRITE;
    ea.grfAccessMode := GRANT_ACCESS;
    ea.grfInheritance := NO_INHERITANCE;
    ea.Trustee.TrusteeForm := TRUSTEE_IS_NAME;
    ea.Trustee.TrusteeType := TRUSTEE_IS_USER;
    ea.Trustee.ptstrName := PAnsiChar(user[1]);

    dwRes := SetEntriesInAcl(1, @ea, pDacl, pNewDacl);
    if ERROR_SUCCESS <> dwRes then
    begin
    if Assigned(pSD) then
    LocalFree(Hlocal(pSD^));
    if Assigned(pNewDacl) then
    LocalFree(HLocal(pNewDacl));
    raise Exception.Create(Format('Error ? %u', [dwRes]))
    end;
    dwRes := SetSecurityInfo
    (hSection, SE_KERNEL_OBJECT, DACL_SECURITY_INFORMATION, nil, nil, pNewDacl, nil);
    if ERROR_SUCCESS <> dwRes then
    begin
    if Assigned(pSD) then
    LocalFree(Hlocal(pSD^));
    if Assigned(pNewDacl) then
    LocalFree(HLocal(pNewDacl));
    end;

  2. #2

    نقل قول: در يافت خطا 87 در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl

    من در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl كد خطا 87 رو مي گيرم
    خطا داره بهتون میگه که یکی از پارامترهای ورودی تابع نامعتبر هست. من بررسی نکردم که کدوم پارامتر رو اشتباه استفاده کردید، ولی اون خطا بهتون کمک میکنه که متوجه بشید مشکل در یکی از پارامترهاتون هست، و بررسی خودتون رو محدود به اونها بکنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pad_kay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    يك جايي توي تهران ولي نزديك به شما
    پست
    124

    نقل قول: در يافت خطا 87 در هنگام استفاده از تابع SetEntriesInAcl

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    خطا داره بهتون میگه که یکی از پارامترهای ورودی تابع نامعتبر هست.
    با تشكر از شما من كليه پارامترها را چك كردم و به مورد خاصي نرسيدم.
    در صورت امكان من را بيشتر راهنمايي كنيد.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •