صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: ارتباط با سخت افزار

  1. #1

    ارتباط با سخت افزار

    سلام یه نفر تو کل این اینترنت نیست که یه آموزش درست و حسابی درباره نحوه ارتباط با پورت های سریال و موازی رو بزاره اگه کسی بلده بسم الله...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: کمک درباره ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط rexi1r مشاهده تاپیک
    سلام یه نفر تو کل این اینترنت نیست که یه آموزش درست و حسابی درباره نحوه ارتباط با پورت های سریال و موازی رو بزاره اگه کسی بلده بسم الله...

    به .................... شما چطور متوجه یکی از پر بیننده ترین تاپیک های این تالار نشدن ؟

    ((آموزش ارتباط با سخت افزار))

    یه سری به این تاپیک (که تو قسمتتاپیک های پر بیننده هست) بزنن. مشکلتون حل میشه و یاد مگرن !!!

    اگر چه تاپیک فعالی نیست و دیگه آپدیت نمشه ولی خیلی مفیده ...

    !

    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1

  3. #3

    نقل قول: کمک درباره ارتباط با سخت افزار

    سلام ممنونم که بعد از یه مدت طولانی حداقل جوابمو دادین .من اون تاپیکی رو که شما گذاشتین خوندم ولی اون بدرد نمیخوره مثلا گفته porttalk و یسری فایل سرآیند هم داده ولی توضیح نداده که این فایل ها رو کجا باید کپی کرد من هر کاری کردم نتونستم ازporttalk استفاده کنم تازه من یسری آموزش درباره serial port از msdn گرفتم که ظاهرا زمین تا آسمون با این آموزش فرق داره ولی خوب مشکلش اینجاست که انگلیسیه حالا ماکه انگلیسی خوبی نداریم اگه کسی میتونه ترجمه کنهب گه تا بهش بدم که در اختیار همه باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: کمک درباره ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط rexi1r مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم که بعد از یه مدت طولانی حداقل جوابمو دادین .من اون تاپیکی رو که شما گذاشتین خوندم ولی اون بدرد نمیخوره مثلا گفته porttalk و یسری فایل سرآیند هم داده ولی توضیح نداده که این فایل ها رو کجا باید کپی کرد من هر کاری کردم نتونستم ازporttalk استفاده کنم تازه من یسری آموزش درباره serial port از msdn گرفتم که ظاهرا زمین تا آسمون با این آموزش فرق داره ولی خوب مشکلش اینجاست که انگلیسیه حالا ماکه انگلیسی خوبی نداریم اگه کسی میتونه ترجمه کنهب گه تا بهش بدم که در اختیار همه باشه

    سلام !!!

    آره ... آموزش تاپیک یکم بده و آپدیت هم نمیشه ...

    با این حال من میگردم منبعی اگر پیدا کردم همین جا مزارم ! (البته فارسی) میدونن ... بدش اینه که خیلی جاها توابع اش رو گفتن اما توضیح ندادن ... پس اگه کسی منبع فارسی خوب پیدا کرد بزاره ... من هم میگردم ...

    در ضمن فکر میکنم ترجمه msdn رو بشه پیدا کرد !!!

    فعلا خدا حافظ !

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: کمک درباره ارتباط با سخت افزار

    خب فایل های اینگلیسی رو توی گوگل ترنسلیت ترجمه کنین!سایت ها رو هم میتونین!

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    گوگل ترانسلیت خوبه ولی واسه برنامه نویسی بدرد نمی خوره چون برنامه نویسی یه سری لغت شبیه for داره که تو گوگل ترجمه میشه برای که بدرد نمی خوره

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    بهتر از هیچیه!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    اصن حرف گوگل موگل و بابیلون ترنسلیت و ... پیش نیارن ... اینا تو علوم تخصصی واقعا ضعیفن ... مخصوصا کامپیوتر که دستورات شبیه به زبان محاوره ای انگلیسی هستن ...


    پس باید دنبال یه راه دیگه گشت ... عجیبه که منبع فارسی و کتاب فارسی تو این زمینه نایابه ... و متاسفانه کسایی هم که خرشون از پلمیگذره تجربیاتشون رو در اختیار دیگران نمذارن ... موضوع دیگه هم اینه که این یه حوزه مشترک بین برنامه نویسی و الکترونیکه ... و چون 90 درصد الکترونیک کارهابرنامه نویسی یاد ندارن و همینطور 90 درصد برنامه نویسا الکترونیک ییاد ندارن منبع نیست .... باید خودمون هر جوری هست یه گلی به سرمون بزنیم ...

    اصن یه سوال ... مشکل ما با این آموزشی که هست چیه ؟؟؟ فکر کنم بتونیم از تو همین یه چیزی دریاریم ...

  9. #9

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    چرا اینهمه خودتون رو اذیت می کنید الان دوست من voiceoffox تو چه سوالی داری ؟ منبع می خوای ؟ سوالت رو دقیق بپرس تا جواب بدیم

    برای پورت سریال از CreateFile استفاده کن برای پورت موازی هم به خاطر تغیر کرنل چیزی مستقیم وجود نداره باید از ابزار های دیگه استفاده کنی مثل همون تاپیک که ابزارش شامل یه دیوایس درایوره با یه Dll هستش

    دقیقا" می خوای چی کار کنی ؟ شاید باید یه دیوایس درایور بنویسی !!! شاید

    موفق باشی
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  10. #10

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    فکر کنم اولین مشکلی که شاید با اون تاپیک بشه بررسی کرد اینه که اون فایل و کلا اون port talk با ++c کار نمی کنه و فقط برای c هستش چون اگه شما اون برنامه اولیی که تو صفحه اول رو بنویسید میبینید که error میده printf که مربوط به دستورات زبان c هست باید اول بررسی کنیم ببینیم چطور باید اول فایل سر/ایند رو به ++c تغییر بدیم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    چرا اینهمه خودتون رو اذیت می کنید الان دوست من voiceoffox تو چه سوالی داری ؟ منبع می خوای ؟ سوالت رو دقیق بپرس تا جواب بدیم

    برای پورت سریال از CreateFile استفاده کن برای پورت موازی هم به خاطر تغیر کرنل چیزی مستقیم وجود نداره باید از ابزار های دیگه استفاده کنی مثل همون تاپیک که ابزارش شامل یه دیوایس درایوره با یه Dll هستش

    دقیقا" می خوای چی کار کنی ؟ شاید باید یه دیوایس درایور بنویسی !!! شاید

    موفق باشی

    دستت درد نکنه ... دقیقا ... بارک الله !!! خوب درسته ... من و این rexi1r دنبال منبع هستیم ... همین اول هم ایشون اشاره کردن که یکی تو کل اینترنت یه منبع درست و حسابی نذاشته ... حالا همچی منبعی هم لازم نیست باشه ... هر چی بود بود !!! فقط یه چیزی غیراز این ...


    به جان خودم گوگل رو تا ته رفتم ... البته فارسی ... آما الان به انگلیسی هم راضی میشم و سعی میکنم که اگر فهمیدم برا بقیه هم ترجمه کنم ...

    در ضمن اکثر اطلاعات قدیمین ... کـــــــمـــــــــــــک !!!

  12. #12

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    Lightbulb نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    شاید که اینم بدرد بخوره .... کم کم درم یه چیز میزایی مفهمم یره !!!

    سی تحت داس :
    http://electrosofts.com/parallel/index.html

    سی ویژوآل :
    http://electrosofts.com/parallel/parallelwin.html

    اینم یه مقاله فارسی ... شاید که بدردی خورد ...(در پیوست)

    ببخشن ... یه سوال دارم ... میشه یه کوچولو در مورد اون عدد ها که با توابه port بکار می بریم توضیح بدین ... ممنون میشم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله voiceoffox : سه شنبه 07 دی 1389 در 21:09 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام دوباره ...

    من تقربن فهمیدم اون عدد ها چی چیند ... اما هر کار کردم نتونستم اون نمونه برنامه LED چشمک زن رو که جزو صفحه اول اون تاپیکه هس رو اجرا کنم ... من از Visual C++‎ 9 (جزو بسته نرم افزاری Visual studio 2008) استفاده مکنم ... توروخدا کمک کنن ... این ارور رو میده : (برنامه مربوط به پورت موازیه)

    fatal error C1083: Cannot open include file: 'pt_ioctl.c': No such file or directory

    اینم نمونه کدم ... (حالا که یکمی کوچولو میفهم این C++‎ برام شاخ شده !!! )

    #include <stdafx.h>
    #include <windows.h>
    #include <pt_ioctl.c>


    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    OpenPortTalk();
    for(int i = 0; i < 10; i++)
    {
    outportb(0x378, 0x01);
    Sleep(1000);
    outportb(0x378, 0x00);
    Sleep(1000);
    }
    ClosePortTalk();
    return 0;
    }




    فایل های گفته شده رو هم اضافه کردم ... ولی کار نمیکنه که نمیکنه ...
    آخرین ویرایش به وسیله voiceoffox : چهارشنبه 08 دی 1389 در 16:11 عصر

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    اولش تاپیک خیلی خوبی بود!بعد از آقای علیرضا دیگه کم کم تعطیل شد!
    بهتره خودمون اینجا بحث رو داغ کنیم!

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    اگه همه حد اقل یک بار اون تاپیک رو بخونیم میتونیم انجا ادامه بدیم!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    اگه همه حد اقل یک بار اون تاپیک رو بخونیم میتونیم انجا ادامه بدیم!!!
    بجان خودم سه چهار بار خوندمش اون تاپیکو ... نتیجه اش هم برنامه بالایه ... ببیینن میتونین اشکالشو پیدا کنین ... !!!

  18. #18

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام بر همه دوستان عزیز من بخاطر امتحانات یه چند روزی است که رو این موضوع کار نمی کنم ولی بیکار هم نشستم بعد از یسری تغییرات روی فایل
    #include <pt_ioctl.c> 
    بعضی از ایراداتشو گرفتم رسیدم به جایی که error هاش به این شکل تغییر پیدا کردن
    Error    1     error C2664: 'CreateFileW' : cannot convert parameter 1 from 'const char  [13]' to 'LPCWSTR'    c:\program files\microsoft visual studio  9.0\vc\include\pt_ioctl.c    89    serial port2
    بعد از این متوجه شدم که این ایراد به این دلیله که visual studio تنظیم شده بر روی unicode اما ما برای اینکه این ایراد های جدید رو حل کنیم باید تنظیمش کنیم روی standard multibyte یا همین multibyte strings ولی متاسفانه نتونستم این تنظیم رو انجام بدم اگه کسی از شما میتونه راهنماییم کنه که شاید اون فایل سرآیند رو درستش کردیم.

  19. #19

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    http://up.iranblog.com/images/d4nno2tuidtymwy36j06.zip
    http://up.iranblog.com/images/bz7aofxbxxrpm3y7j1fn.zip

    اینم یه دوتا نمونه از یه سایت چینی که ظاهرا چیزه خوبیه
    باور کنید پدرم در اومد تا اینارو آپلود کنم چرا سیستم آپلود برنامه نویس اینقدر ضعیفه
    آخرین ویرایش به وسیله rexi1r : چهارشنبه 08 دی 1389 در 21:16 عصر

  20. #20

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    قبل متنت یه L قرار بده تا تبدیل به یونیکد بشه یا از
    CreateFileA

    استفاده کن یا Character Set رو به چیزی که می خوای تبدیل کن
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط voiceoffox مشاهده تاپیک
    بجان خودم سه چهار بار خوندمش اون تاپیکو ... نتیجه اش هم برنامه بالایه ... ببیینن میتونین اشکالشو پیدا کنین ... !!!
    فایل سرایندش بیخوده!!!ازش متنفرم!!!

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    آقای rexi1t،اون رو بی خیال شو،من از اون فایله متنفرم!!!
    هر کاریش کردم درست نشد!!!دیگه دارم دیوونه میشم!!!
    وایسا ببینم!!!اون dll چی بود؟؟؟شاید به درد بخوره!!! کسی در مورد اون اطلاعاتی نداره؟؟؟
    آقای علیرضا نمیاد؟؟؟با اون فایله کار کرده!!!میتونه کمک کنه!!!

  23. #23

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    باز هم سلام بر همه دوستان نمیدونم تبریک بگم یا نگم چون هنوز مطمئن نیستم که برنامم کارکنه ولی خوب فعلا از هیچی بهتره چون error نداره و تمام برنامه های داخل تاپیک آموزش سخت افزار رو باهاش تست کردم جواب داد البته باید برای تست نهایی با سخت افزار تا فردا صبر کنید اینم از فایل اصلاح شده pt_ioctl که باید برای استفاده ازش برین تو پوشه ی پروژه تون که اونجا دوتا پوشه هست یه پوشه به اسم debug و دیگری به اسم خود پروژه و کپیش کنید اونجا و برای فراخوانی تو برنامه هم به این شکل مینویسید.
    #include "rexi1r.c"

    این فایل...
    http://www.mediafire.com/?heu33ahr406wcya

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    هنوز تستش نکردم ولی بازم دستت درد نکنه!!!
    من هم با ++Dev-Cکار میکنم هم با توربو سی!!!
    فقط لطفا دقیقا بگید من باید این فایله رو چکار کنم؟؟؟
    اون قبلیه که منو بدبخت کرد!!!
    هر چه زود تر جواب این سوال رو بدید لطفا...(دقیق)

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    فقط دقیق بگید من باید با این فایله چکار کنم؟؟؟قبلیه من رو روانی کرد!!!

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    دوباره مشکل پیش اومد!
    من این فایل rexi1r.cرو توی فولدر includeدر ++Dev-C کپی کردم،از دستور include# ارور میگیره!!!
    توی توربو سی پلاس پلاس IDE کپی کردم بازم ارور داد!!!هر جای دیگه که فکرش رو بکنید کپی کردم ولی بازم ارور داد!!!
    اگه کسی تا حالا درست تونسته از این فایله استفاده کنه بیاد دونه دونه بگه چکار کرده!!!من کلا با این فایل ها مشکل دارم!!!
    در ضمن شما به چه کامپایلری کار میکنید؟؟؟

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    من WinIO رو توی اینترنت پیدا کردم!!! از اون استفاده کنیم بهتر نیست؟

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    Wink نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    این هم WinIO.dll
    winio.dll.zipwinio.dll.zipwinio.dll.zip
    فقط نمیدونم چجوری میشه ازش استفاده کرد!!!

  29. #29

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام من بسایر بسیار معذرت می خوام اگه دیر جواب دادم ولی باور کن از صبح تا همین الان دارم روی این کار میکنم که این فایلو توی borlan یا turo هم بشه استفاده کرد ولی نشد که نشد این فایلو دست کردم واسه visual studio 2008 و فکر میکنم حتی با visual ++c تست کردم جواب نداد یعنی تو اون اصلا فایل windows.h رو نمی شناخت پس روی visual studio 2008 به بعد باید ازش استفاده کرد و به این صورت که ویژوال پروژه ها رو بصورت پیشفرض تو مسیر
    C:\Users\alone\Documents\Visual Studio 2008\Projects
    که همون my document هست درست میکنه میری اونجا و پوشه پروژه تو باز میکنی اونجا دوتا پوشه وجود داره یکی بنام debug و یکی به اسم خود پروژه که باید دو تا فایل rexi1r.c و PortTalk_IOCTL.h رو اونجا کپی کنی و البته port talk حتما باید روی سیستمت نصب باشه نحوه فراخوانی سرآیند رو هم بالا نوشتم البته بازم میگم فقط error نمیده دیگه نمیدونم روی سخت افزار هم جواب بده چون بعد از این همه کار یادم افتاد که سیستم خودم پورت پارالل نداره .

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    ویژوال استدیو چیه؟؟؟من توی سی میخوام!!!
    یکی یک مقدار اطلاعات در مورد اون فایلی که آپلود کردم نداره؟؟؟

  31. #31

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام دوست من خوب اون فایلی که تو تاپیک اصلی ارتباط با سخت افزار بود خودش واسه زبان c بود ولی اون فایل سرآیندی که من گذاشتم واسه ++c ،
    تازه الان تست کردم واسه اجرای porttalk روی borland میتونی یکی از اون دوتا فایل که چند پست قبل گذاشتم به اسمهای bf02 یا 67a2a رو دانلود کنی و با توجه به آموزش نصب port talk که تو تاپیک اصلی آموزش سخت افزار هست نصبش کنی ولی دوتا فایل سرآیند رو کپیشون کنی تو فایل های سرآیند کامپایلرت و البته کامپایلرت هم باید borland ورژن 5 به بعد باشه و فایل سرآیند
      #include <stdio.h>
    رو به اول فایل pt_ioctl.c اضافه کنی اگه این کارها رو انجام بدی میتونی porttalk رو روی borland هم داشته باشی من اون برنامه که داخل تاپیک اصلی واسه خاموش و روشن کردن LED بود رو هم با فایل سرآیند خودم و هم با این روش بالا تو borland تست کردم واسه هردوتاش جواب داد و LED خاموش و روشن شد یعنی سخت افزاری هم جواب گرفتم این کل آموزش واسه ارتباط بود حالا اگه مشکل دیگه ای داری بگو تا ببینم چیکار می تونیم بکنیم.

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    کدوم دو تا فایل؟؟؟من فایلی نمیبینم!!!
    در ضمن لطفا فایل exe برنامه ای رو که نوشتی آپ کن من لااقل یک بار روشن و خاموش شدن led روببینم!!!
    این پورت تالک داره اعصاب منو خورد میکنه!!!
    یکی نیست یک راهنمایی درباره ی اون فایلی که من آپ کردم بکنه؟؟؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    کدوم دو تا فایل؟؟؟من فایلی نمیبینم!!!
    در ضمن لطفا فایل exe برنامه ای رو که نوشتی آپ کن من لااقل یک بار روشن و خاموش شدن led روببینم!!!
    این پورت تالک داره اعصاب منو خورد میکنه!!!
    یکی نیست یک راهنمایی درباره ی اون فایلی که من آپ کردم بکنه؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط rexi1r مشاهده تاپیک
    سلام دوست من خوب اون فایلی که تو تاپیک اصلی ارتباط با سخت افزار بود خودش واسه زبان c بود ولی اون فایل سرآیندی که من گذاشتم واسه ++c ،
    تازه الان تست کردم واسه اجرای porttalk روی borland میتونی یکی از اون دوتا فایل که چند پست قبل گذاشتم به اسمهای bf02 یا 67a2a رو دانلود کنی و با توجه به آموزش نصب port talk که تو تاپیک اصلی آموزش سخت افزار هست نصبش کنی ولی دوتا فایل سرآیند رو کپیشون کنی تو فایل های سرآیند کامپایلرت و البته کامپایلرت هم باید borland ورژن 5 به بعد باشه و فایل سرآیند
      #include <stdio.h>
    رو به اول فایل pt_ioctl.c اضافه کنی اگه این کارها رو انجام بدی میتونی porttalk رو روی borland هم داشته باشی من اون برنامه که داخل تاپیک اصلی واسه خاموش و روشن کردن LED بود رو هم با فایل سرآیند خودم و هم با این روش بالا تو borland تست کردم واسه هردوتاش جواب داد و LED خاموش و روشن شد یعنی سخت افزاری هم جواب گرفتم این کل آموزش واسه ارتباط بود حالا اگه مشکل دیگه ای داری بگو تا ببینم چیکار می تونیم بکنیم.
    منم دوس ردم روشن شدنشو ببنم ... اما قبلش میخوام بدونم چی به چیه ... منم VC++‎ 2008 دارم اما نتونستم کد رو ران کنم ...

    آقای rexi1r تا همین جا هم خیلی زحمت کشدن ... دستتون درد نکنه ... ولی میشه یکم دیگه توضیح بدن ... توضیحتون گنگ بود ... و میشه برنامه رو درسته آپ کنن ؟ (با اگزه یا بی اگزه) اخه من تا خود برنامه رو نبینم نمیفهمم ... در ضمن اگه برنامه رو بفهمم شاید چیزای باحالتریبتونم خودم بسازم ... (البته پیرو آموزش ها و کارهای شما !!!) ...

  34. #34

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    دوستان این فایل آموزش کاملش هست از این به بعد باید رو برنامه های دیگه کار کنیم ببنیم چیکاری با ارتباط با سخت افزار میتونیم انجام بدیم.
    http://www.mediafire.com/?q46oyg7lq4bqjeo

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    ای بابا!!!
    یدونه آدم حسابی اینجا پیدا نمیشه یه توضیحی درباره ی اون فایلی که من آپ کردم بده؟

  36. #36

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    آخه دیگه اون dll به چه دردت می خوره وقتی می تونی با پورتا ارتباط برقرار کنی فقط طبق آموزشایی که گذاشتم عمل کن حتما میتونی نیازی هم به اون dll نیست.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    نقل قول نوشته شده توسط rexi1r مشاهده تاپیک
    دوستان این فایل آموزش کاملش هست از این به بعد باید رو برنامه های دیگه کار کنیم ببنیم چیکاری با ارتباط با سخت افزار میتونیم انجام بدیم.
    http://www.mediafire.com/?q46oyg7lq4bqjeo
    ممنون ... واقعا ممنون ... نمیدونم چه طوری ازت تشکر کنم ... اصن همین که این آموزشو گذاشتی جای تقدیر دره ...

    فعلا برنامه رو بدون سخت افزار تست کردم ... یه مشکل خیلی کوچیک تایپی توش بود ... رفع کردمش و جواب داد ... احتمالا تا آخر امشب به صورت سخت افزاری هم تست کنم ...

    اگه سخت افزاری هم جواب بده دیکه از خوشحالی میترکم ... !!!!

    من اینقد ایده تو ذهنم هس ... شاید بتونیم برنامه هایدیگه هم اضافه کنیم تا همه از این تاپیک استفاده کنن ...

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    بله ... سخت افزاری هم جواب داد ...

    بالاخره به آرزوم رسیدم ... الان من از خوشحالی ترکیدم و پاشیدم رو دیوار !!!

    دارم فکر میکنم شاید چیزای جالبی بتونم بسازم ... ممنون rexi1r ...

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام دوباره و درود ...

    در همین اثنا که کلی داشتم با برنامه حال میکردم ... یه سوالاساسیاما سادهذ و شایدم احمقانه برام پیش اومد ...


    چرا ما باید حتمااز پایه دوم پورت به پایه + LED وصل کنم ؟؟ چون حتی توی عکس هم مشخص شده که پایه 2 مشابه چنتاپایه دیگه اس ....



    حالا نمه شه از اونابگیریم ... چرا روی پایه دویم تاکید شده ؟

  40. #40

    نقل قول: ارتباط با سخت افزار

    سلام دوست عزیز این فایل که میزام فایل خوبیه تو اونم توضیح داده که پایه های 2 تا9 خروجی اند و ما از هرکدوم که خواستیم می تونیم استفاده کنیم خودت یه مطالعه ای روش انجام بده.
    http://www.mediafire.com/?1l2rngesc15x575

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •