نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد آمار بازديد کننده یک وبلاگ

  1. #1

    کد آمار بازديد کننده یک وبلاگ

    سلام
    من می خواستم در وبلاگ خود آمار بازديد کننده داشته باشم که توسط سایتهای دیگر نظیر webgozar و غیره ارائه نشود یعنی کد انرا خود در بخش ویرایش وبلاگ وارد کنم.
    در این زمینه من کد زیر را یافته ام:

    <div style="width:208px; margin-right:8px; margin-left:25px; padding-top: 1px;">
    <BlogAuthors>
    <a>
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!--
    var caution = false
    function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) {

    var curCookie = name + "=" + escape(value) +
    ((expires) ? "; expires=" + expires.toGMTString() : "") +
    ((path) ? "; path=" + path : "") +
    ((domain) ? "; domain=" + domain : "") +
    ((secure) ? "; secure" : "")

    if (!caution || (name + "=" + escape(value)).length <= 4000)
    document.cookie = curCookie
    else
    if (confirm("Cookie exceeds 4KB and will be cut!"))
    document.cookie = curCookie
    }


    function getCookie(name) {

    var prefix = name + "="
    var cookieStartIndex = document.cookie.indexOf(prefix)
    if (cookieStartIndex == -1)
    return null
    var cookieEndIndex = document.cookie.indexOf(";", cookieStartIndex + prefix.length)
    if (cookieEndIndex == -1)
    cookieEndIndex = document.cookie.length
    return unescape(document.cookie.substring(cookieStartInde x + prefix.length, cookieEndIndex))
    }


    function deleteCookie(name, path, domain) {

    if (getCookie(name)) {
    document.cookie = name + "=" +
    ((path) ? "; path=" + path : "") +
    ((domain) ? "; domain=" + domain : "") +
    "; expires=Thu, 01-Jan-70 00:00:01 GMT"
    }
    }


    function fixDate(date) {
    var base = new Date(0)
    var skew = base.getTime()
    if (skew > 0)
    date.setTime(date.getTime() - skew)
    }

    var now = new Date()
    fixDate(now)
    now.setTime(now.getTime() + 365 * 24 * 60 * 60 * 1000)
    var visits = getCookie("counter")
    if (!visits)
    visits = 1
    else
    visits = parseInt(visits) + 1
    setCookie("counter", visits, now)
    // YOU CAN EDIT THE SENTENCE THAT APPEARS ON YOUR WEBPAGE ON THE NEXT LINE
    document.write("<RIGHT><FONT FACE=tahoma color=#0066BB SIZE=2>بازدید کل: <B>" + visits + "</B> بازدید </FONT></RIGHT>")

    // -->
    </SCRIPT>
    </a>
    </BlogAuthors>
    </div>

    این کد را وقتی من در بخش ویرایش وبلاگ قرار میدهم ظاهرا بازدید کل را فقط برای مرورگر خودم نشان میدهد
    یعنی وقتی با Firefox به وبلاگ خود سر می زنم بازدید کل را به خوبی نشان می دهد حال اگر مرورگررا عوض کرده وبا Internet Explorer به وبلاگم سر بزنم تعداد بازدید کل مجددا از صفر شروع می شود
    خواهشا اولا در مورد این کد توضیح دهید ثانیا آیا امکان دارد از طریق کد نویسی در host وبلاگم (persianblog) یک فایل نظیر text ایجاد کرده که در هر بازدید و توسط هر کابر با هر مرورگری تعداد بازدید کننده در این فایل ذخیره شود.
    آدرس وبلاگ من:





  2. #2

    نقل قول: کد آمار بازديد کننده یک وبلاگ

    سلام
    دوستان : چرا جواب نمیدهید
    سئوالم را اینطوری مطرح میکنم
    در csharp با استفاده از
    Path.GetDirectoryName(Assembly.GetExecutingAssembl y().Location)
    می توان به مسیری که application در آن قرار دارد می رسیم و با استفاده از
    File.Create()
    می توان یک text ایجاد کرد.
    حال در بخش ویرایش وبلاگ این دو مرحله را چگونه می توان طی کرد.اصولا آیا ما اجازه داریم در هاست وبلاگمان یک فایل ایجاد کنیم یا نه؟

    دوستان اگر جواب نمیدهید حداقل جاهایی که بتوان این سئوال را مطرح کرد معرفی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: کد آمار بازديد کننده یک وبلاگ

    اینطور که از کدهای شما فهمیدم فکر کنم شما توقع داری با جاوا اسکریپت بتونی آمار وبلاگت رو ثبت کنی در صورتی که جاوا اسکریپت این قابلیت رو نداره و شما باید از یک زبان تحت سرور مثل php یا دیگر زبان های تحت سرور استفاده کنی و بانک اطلاعاتی که بتونی تعداد افراد رو در خودش ثبت کرد . برای همینه که وقتی شما نوع مرورگرت رو عوض می کنی دوباره شمارش از صفر شروع میشه مثل این می مونه که شما کوکی های خودت رو پاک کرده باشی .
    نمی دونم شاید شما خواستی از تگ های سایت پرشین بلاگ که برای آمارگیری استفاده شده استفاده کنی ولی دچار مشکل شدی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •