صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 105

نام تاپیک: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

  1. #41

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نه...

    همه کارها در صفحه index.html برای کاربر نمایش داده میشه

    لینک های لینک 1 | لینک 2 | لینک 3 | لینک 4 | لینک 5 همه در صفحه ی index.html هستن

    محل نمایش محتوای هر لینک به صورت ای جکسی زیر لینک ها در همون index.html هست

    فقط مشکل اینه نمیدونم چرا کدی که شما دادید تکی کار میکنه اما وقتی که اینجوری میکنم کار نمیکنه شاید توابعی داره شبیه همه

    راه حل چیه؟

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    تو اینکه تو همون صفحه نمایش داده بشه بحثی نیست .
    بعد از کلیک روی لینک ، لینک ها مخفی بشن و مثلا لیست رنگ ها نشون داده بشه بعدش وقتی دوباره روی بازگشت کلیک کرد لینک ها نشون داده بشن .
    منظورتون همینه؟

  3. #43

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نه اگر لینک مخفی بشه کاربر اینجوری نمی تونه روی سایر لینک ها کلیک کنه زمانی که هر جایی از مراحل کارش رو داره چون طبق نظر شما لینک مخفی شده و کاربر لینک ها رو بعد از کلیک نمی بینه
    نمیشه کاری کرد لینک ها باشه که هر زمان کاربر خواست بین لینک ها جا به جا بشه؟

  4. #44
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    نه اگر لینک مخفی بشه کاربر اینجوری نمی تونه روی سایر لینک ها کلیک کنه زمانی که هر جایی از مراحل کارش رو داره چون طبق نظر شما لینک مخفی شده و کاربر لینک ها رو بعد از کلیک نمی بینه
    نمیشه کاری کرد لینک ها باشه که هر زمان کاربر خواست بین لینک ها جا به جا بشه؟
    از آخر نوشتمش

    با قابلیت جابجائی

    البته میتونست ساخت یافته تر هم باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #45

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه همینو می خواستم خیلی گلی

    آقا یه سئول داشتم اگر بخوام توی اون قسمت
    کد HTML:
    <div id="page">
    
     </div>
    بینشون یه متن بزارم که پیش فرض باشه چی کار باید بکنم؟
    کد HTML:
    <div id="page">
    متن
     </div>
    زمانی که کاربر روی یکی از لینک ها کلیک کرد به صورت ای جکسی میره و صفحه مربوط به شهر رو مثلا رو باز می کنه وقتی بازگشت می زنم به حالت اول بر نمیگرده بلکه روی همون نوار کشویی مربوط به صفحه ی شهر ثابت می مونه؟ برای این باید چی کار کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله vimax65 : شنبه 04 دی 1389 در 11:26 صبح

  6. #46
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه همینو می خواستم خیلی گلی

    آقا یه سئول داشتم اگر بخوام توی اون قسمت
    کد HTML:
    <div id="page">
    
     </div>
    بینشون یه متن بزارم که پیش فرض باشه چی کار باید بکنم؟
    کد HTML:
    <div id="page">
    متن
     </div>
    زمانی که کاربر روی یکی از لینک ها کلیک کرد به صورت ای جکسی میره و صفحه مربوط به شهر رو مثلا رو باز می کنه وقتی بازگشت می زنم به حالت اول بر نمیگرده بلکه روی همون نوار کشویی مربوط به صفحه ی شهر ثابت می مونه؟ برای این باید چی کار کرد؟
    خب کارها تو با یک تگ دیگه انجام بده ...
    چرا باید همه رو با
    کد HTML:
    <div id="page">
    انجام بدی ؟
    یک تگ دیگه ایجاد کن و کاراتو با اون تگ انجام بده.


    شما که علاقه داری به این قسمت حتما DOM رو مطالعه کن و کار با اون در JavaScript
    واگر هم انگلیسیت در حد معمولی است حتما از منابع انگلیسی استفاده کن و برای شروع بهترین مورد http://www.w3schools.com/ هست

  7. #47

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    خب آخه مشکل اینه من تگه دیگه گذاشتم ولی اونجوری میخام نشد

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    خب آخه مشکل اینه من تگه دیگه گذاشتم ولی اونجوری میخام نشد
    دقیقا بگو مخیوای چجوری بشه؟ ( رو مثال رنگ ها و شهر ها توضیح بده)

  9. #49

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    ببین الان اینی که شما دادی به من 2 تا لینک داره درسته؟
    روی هر کدوم از این 2 لینک من کلیک کنم توی
    کد HTML:
    <div id="page">
    
     </div>
    محتوای اون لینک که به صفحه city و color متصله نمایش داده میشه

    حالا من میخوام طوری باشه وقتی من دفعه ی اول صفحه ایندکس رو باز می کنم و دو تا لینک رو دیدم دقیقا زیرش نوشته باشه مثلا
    " متن .... "
    بعد که کلیک کردم روی یکی از لینک ها مثله قبل به صورت ای جکسی محتوای لینک نمایش داده بشه و بیاد جای" متن .... "
    بعد که روی لینک بازگشت کلیک کردم برگرده به حالت اول یعنی عبارت " متن ....." نمایش داده بشه

    یعنی :

    کد HTML:
    <div id="page">
    " متن ....."
     </div>
    بعد از کلیک روی یکی از 2 لینک

    کد HTML:
    <div id="page">
    نمایش محتوای 2 لینک شهر یا رنگ
     </div>
    بعد از کلیک روی لینک بازگشت از دوباره

    کد HTML:
    <div id="page">
    " متن ....."
     </div>

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دانلود color&city_v2.rar
    با یه تگ دیگه کارکردم
    وقتی روی لینک کلیک کرد مخفیش میکنم و بعد از بازگشت نشونش میدم ( با اسفاده از css )

  11. #51

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه میگم چرا این منوی کشویی بازم هست؟
    وقتی روی رنگ ها :: شهر ها یه کدومشون کلیک می کنم ... محتواش میاد بعد از منوی کشویی یه گزینه رو میزنم بعد لینک بازگشت میاد اما وقتی برمگیرده عقب اون منوی کشویی هنوز باقی می مونه

  12. #52
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه میگم چرا این منوی کشویی بازم هست؟
    وقتی روی رنگ ها :: شهر ها یه کدومشون کلیک می کنم ... محتواش میاد بعد از منوی کشویی یه گزینه رو میزنم بعد لینک بازگشت میاد اما وقتی برمگیرده عقب اون منوی کشویی هنوز باقی می مونه
    اره دیگه میمونه ، چونکه میاد که یک شهر یا رنگ دیگه ای روانتخاب کنه
    نمی خوای باشه؟

  13. #53

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آها
    ولی اینجوری ضرورتی نداره
    آخه من وقتی روی لینک کلیک کردم و مثلا تهران رو از لیست دیدم دیگه چه نیازیه بقیه رو ببینم
    اگر خواستم بقیه رو ببینم میام دوباره روی لینکه شهر کلیک می کنم و مشهد رو مثلا انتخاب می کنم
    اون کد css هم با حاله ها :)
    کد HTML:
    style="display:none"

  14. #54
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    آها
    ولی اینجوری ضرورتی نداره
    آخه من وقتی روی لینک کلیک کردم و مثلا تهران رو از لیست دیدم دیگه چه نیازیه بقیه رو ببینم
    اگر خواستم بقیه رو ببینم میام دوباره روی لینکه شهر کلیک می کنم و مشهد رو مثلا انتخاب می کنم
    اون کد css هم با حاله ها :)
    کد HTML:
    style="display:none"
    نه منظورم این کد نبود
    استایل ها رو با js تغییر میدیم

    در تابع showform
    در کد زیر بجای کلمه block کلمه none رو بنویسید

    کد HTML:
    document.getElementById("form").style.display = "block";
    که بعد از تغییر میشه :
    کد HTML:
    document.getElementById("form").style.display = "none";

  15. #55

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آره ممنونم درست شد.
    اون استایل رو واسه این گفتم چون اون باشه لینک بازگشت مخفی میشه که اونم توی جی اسه درسته :)

    آقا اینو میدونی چرا بعضی وقت یه همچین کدی رو توی موزیلا اجرا می کنی راحت اجرا می کنه و چرا توی اینترنت اکسپلورر مشکل داره و اون کادر زرد میاد باید روش کلیک بشه بعد درست بشه؟
    به خاطر این کده؟
    var xmlHttp;
    function createRequest(){
    if(window.ActiveXObject){
    xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else if(window.XMLHttpRequest){
    xmlHttp = new XMLHttpRequest();
    }
    }

  16. #56
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    منظورت ie6 هست?

  17. #57

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آره
    همون پیغامی که میگه activex .... بعد باید ok کنی

  18. #58
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    آره
    همون پیغامی که میگه activex .... بعد باید ok کنی
    البته کد کامل اینجوریه:

    function gethttp()
    {
    var http;
    try
    {
    http=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
    catch(e)
    {
    try
    {
    http=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    catch(ex)
    {
    if(typeof (XMLHttpRequest)!='undefined')
    http=new XMLHttpRequest();


    }
    }
    return http;
    }


  19. #59

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    خب این همیشه میاد یکی واسه این نه واسه هر اسکریپت ای جکسی میاد1

  20. #60
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    خب این همیشه میاد یکی واسه این نه واسه هر اسکریپت ای جکسی میاد1
    آها اون نوار زرد رنگ بالا رو میگی .
    اون مال تنظیمات امنیتی ie ه .
    از قسمت تنظیمات امنیتیش میتونی غیر فعالش کنی

  21. #61

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اقا من یه فکری دارم اما نمی دونم چطوری عملیش کنم !
    میگم الان 2 تا لینک داریم به نام شهر و رنگ
    اگر بخوام 3 تا لینک داشته باشم چی؟
    یک لینک دیگه به نام مثلا کشور خب؟
    بعد که روی کشور کلیک کردم صفحه مرتبط بهش باز بشه
    2 تا منوی کشویی داره

    منوی کشویی با نام ایران
    گزینه های این منو : جمعیت .. پول ... قدرت
    جمعیت و پول و قدرت دارای صفحه های html جدا هستن برای ایران
    منوی کشویی با نام چین
    جمعیت و پول و قدرت دارای صفحه های html جدا هستن برای چین

    من میام از منوی ایران گزینه جمعیت و از منوی چین گزینه پول رو انتخاب می کنم
    بعد به صورت ای جکسی صفحه باز میشه که شامل اطلاعات دو صفحه "جمعیت" و "پول" از چین هست

    برای این باید چی کار کرد؟

  22. #62
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    اقا من یه فکری دارم اما نمی دونم چطوری عملیش کنم !
    میگم الان 2 تا لینک داریم به نام شهر و رنگ
    اگر بخوام 3 تا لینک داشته باشم چی؟
    یک لینک دیگه به نام مثلا کشور خب؟
    بعد که روی کشور کلیک کردم صفحه مرتبط بهش باز بشه
    2 تا منوی کشویی داره

    منوی کشویی با نام ایران
    گزینه های این منو : جمعیت .. پول ... قدرت
    جمعیت و پول و قدرت دارای صفحه های html جدا هستن برای ایران
    منوی کشویی با نام چین
    جمعیت و پول و قدرت دارای صفحه های html جدا هستن برای چین

    من میام از منوی ایران گزینه جمعیت و از منوی چین گزینه پول رو انتخاب می کنم
    بعد به صورت ای جکسی صفحه باز میشه که شامل اطلاعات دو صفحه "جمعیت" و "پول" از چین هست

    برای این باید چی کار کرد؟
    این ها همه شدنی ان ...
    ولی چه اصراریه که صفحه ها استاتیک باشن ؟
    چرا دینامیک نباشن؟

    درصورتی که با استفاده از php,mysql و Ajax خیلی چیز تر و تمیزی در میاد

  23. #63

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اخه نیاز به این کار نیست
    بعد آدم بخود داینامیک کنه بحث امنیت و.... پیش میاد که منصرف می کنه
    من روی پرتال اینو اینکلودش می کنم که پرتال داینامیکه زبان php هست
    حالا واسه اونی که گفتم چی کار میشه کرد؟

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اینم با اون قابلیت مد نظر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #65

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آقا ممنونم
    میگم مشکلش فقط اینه که نمیشه همزمان 2 تا رو انتخاب کرد یعنی من اینجوری میخواستم که
    روی لینک کشورها کلیک کنم بعدش از منوی کشویی ایران گزینه ی پول و از منوی کشویی چین گزینه ی جمعیت رو انتخاب کنم بعد محتوای هر دو صفحه بیاد به صورت ای جکسی دقیقا کنار هم یا زیر هم
    میدونی یه جور مقایسه سازی با استفاده از این میخوام بکنم؟
    فرقی نداره مثلا جمعیت با جمعیت
    یا جمعیت با پول
    بعد به صورت ای جکسی بیاد

    جمعیت {ایران}
    1.5 میلیارد نفر
    جمعیت {چین}
    75 میلیون نفر

    یا
    جمعیت {چین}
    75 میلیون نفر
    پول {ایران}
    ریال

    اینجوری منظورمه

    حالا برای اینکه اون دو صفحه کنار هم قرار بگیره یا زیر هم قرار بگیره از Frame باید استفاده بشه؟ یا با فرمی به صورت دیگه میشه کرد؟

  26. #66
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    بدون فریم هم میشه ، فقط یک کم برنامه نویسی داره

  27. #67

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    می تونی اینو کمک کنی بهم؟

  28. #68
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    می تونی اینو کمک کنی بهم؟
    اینم color&city_v4 !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #69

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه خیلی گلی مرد :)
    الان اینجوری هست اگر از ایران من گزینه ی مثلا جمعیت رو بزنم سریع نمایش میده " 75 میلیون نفر
    " و بعد قسمت چین زدم پول میاد "ین ژاپن!"
    نمیشه کاری کرد اول هر دو تا انتخاب بشه بعد هر دو خروجی رو با هم بده؟
    یعنی من از ایران جمعیت رو میزنم یه متن بنویسه "از چین هم یه گزینه رو انتخاب کن" بعد که از چین یه گزینه رو زدم هر 2 تا نمایش داده میشه
    و اگر اول از چین یه گزینه رو زدم پیغام بده "از ایران یکی رو انتخاب کن"
    خیلی سخت میشه نه؟

  30. #70
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    یک کار دیگه هم میشه کرد اینکه جلوی دو کشور یک دکمه مقایسه گذاشت که بعد از کلیک روی اون نشون بده .. .

  31. #71
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    ...........................................
    color&city_v5.rar
    ...........................................

  32. #72

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آقا یه مشکلی هست ، اون متنی که پیش فرض ایندکس باز میشه میاد همونی که قبلا توی
    کد HTML:
    <div id="text" >
    </div>
    تعریف شده بود ، این ثابت می مونه ، روی رنگ ها و شهرها کلیک می کنم اون مخفی میشه و درست کار می کنه اما زمانی که روی کشورها کلیک می کنم اون نشون داده میده و مخفی نمیشه!
    چی کار میشه کرد؟
    من توی page(url,t) اینو اضافه کردم:
    کد HTML:
    document.getElementById("text").style.display="none";
    و توی showform اینو هم اضافه کردم:
    کد HTML:
    document.getElementById("text").style.display="block";
    و یه div با آی دی text هم ایجاد کردم:
    کد HTML:
    <div id="text" style="display:inline; ">
    متن......
    </div>
    بعد روی لینک شهر کلیک کردم....خروجی رو نشون داد و ( متن...... ) مخفی شد....روی بازگشت زدم....بعد اینجا بازم متن رو نشون داد که درست بود...اما همین جا روی لینک کشورها کلیک کردم اما ( متن...... ) رو باز نشون داد در حالی که باید مخفی می بود
    لازمه اینم بگم که وقتی من
    کد HTML:
    document.getElementById("text").style.display="block";
    به
    کد HTML:
    document.getElementById("text").style.display="none";
    تغییر دادم متن مخفی شد کلا
    آخرین ویرایش به وسیله vimax65 : چهارشنبه 08 دی 1389 در 08:42 صبح

  33. #73

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    در مورد فرمی که محسن جان زحمتشو کشیده بود
    من یه فایل js ساختم و توش :
    کد HTML:
    //Powreded BY SEYED MOHSEN MOOSAVI
    //www.4dahmasoom.blogfa.com
    //Powreded BY SEYED MOHSEN MOOSAVI
    //www.4dahmasoom.blogfa.com
    <!-----Begin---Sokhane---Rooz--->
    <!-- Original:  Mike W. (mikew@dvol.com) -->
    <!-- Web Site:  http://www.dlisland.com -->
    <!-- DATE : 2010/11/01 -->
    <!-- Begin
    var msg = new Array();
    Stamp = new Date();
    today = Stamp.getDate();
    msg[1] = "<font   color=#0000FF>فضیلت علم بیشتراز فضیلت عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت محمد(ص)</font>";
    msg[2] = "<font   color=#0000FF>تنها زمانی موانع را می بینید که چشم از هدف بردشته اید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>جوزف کاسین</font>";
    msg[3] = "<font   color=#0000FF>آدمهای بزرگ به خودشان سخت میگیرند وآدمهای کوچک به دیگران</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>کنفوسیوس</font>";
    msg[4] = "<font   color=#0000FF>پرسش کردن وسیله پوشاندن عیب هاست وانسان ازخودراضی ، دشمنانش فراوانند</font>&nbsp;*<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[5] = "<font   color=#0000FF>هرچه باهوش تر بشوی ، به همان نسبت رفیقانت را ازدست می دهی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>افلاطون</font>";
    msg[6] = "<font   color=#0000FF>صدقه دادن دارویی ثمر بخش است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[7] = "<font   color=#0000FF>تفکر ، عالی ترین مراتب عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت محمدباقر(ع)</font>";
    msg[8] = "<font   color=#0000FF>خواندن قرآن ازروی آن ، عذاب را از پدرو مادر(قاری) تخفیف میدهد.اگرچه آن دوکافر باشند</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام صادق(ع)</font>";
    msg[9] = "<font   color=#0000FF>بزرگترین تراژدی زندگی اینست که خیلی زود پیر میشویم و خیلی دیر عاقل</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>فرانکلین</font>";
    msg[10] = "<font   color=#0000FF>این آب است  که جریان دارد و نه رودخانه ، این ما هستیم که میگذریم و نه زمان</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>اروبزن</font>";
    msg[11] = "<font   color=#0000FF>هر فریب خورده ای را نمی شود سرزنش کرد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[12] = "<font   color=#0000FF>اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[13] = "<font   color=#0000FF>زبان ، سخن دل را میرساند به حاضران ، کتاب سخن عقل را می برد نزد غائبان</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>عزالدین نسفی</font>";
    msg[14] = "<font   color=#0000FF>هرکس را که می بینی گاه بیهوده می گوید ، اما بدبختی در این است که مدام بیهوده بگویی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>مونتایگن</font>";
    msg[15] = "<font   color=#0000FF>به آرامی آغاز به مردن میکنی ، اگر سفر نکنی ، اگر کتاب نخوانی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>پابلو نرودا</font>";
    msg[16] = "<font   color=#0000FF>هیچ وقت نمی توانید با مشت های گره کرده ، دست کسی را به گرمی بفشارید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>گاندی</font>";
    msg[17] = "<font   color=#0000FF>نیکوکار از کار نیک بهتر و بدکار از کار بد بدتر است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[18] = "<font   color=#0000FF>لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم، غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودن</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[19] = "<font   color=#0000FF>همچون شراب ، ازدواج با گذشت ایام غنا می یابد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>جین پرت</font>";
    msg[20] = "<font   color=#0000FF>از کفاره گناهان بزرگ ، به فریاد مردم رسیدن وآرام کردن مصیبت دیدگان است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[21] = "<font   color=#0000FF>ایمان بی عشق ، اسارت دردیگران است وعشق بی ایمان ، اسارت درخود</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[22] = "<font   color=#0000FF>شما مصیبت بار ترین مردم هستید ، زیرا از مسئولیت ها عالمانه وآگاهانه دست کشیدید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام حسین (ع)</font>";
    msg[23] = "<font   color=#0000FF>اگر تنهای تنها شوم، بازهم خدا هست ، خدا جیگزین همه نداشتن هاست</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[24] = "<font   color=#0000FF>درحال رفاه وآسایش دعا کردن ، موجب برآمدن حاجات در موقع گرفتاری میشود</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت صادق(ع)</font>";
    msg[25] = "<font   color=#0000FF>حرف زدن بدون فکر ، مانند تیراندازی بدون هدف است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>فیثاغورث</font>";
    msg[26] = "<font   color=#0000FF>ظاهر قرآن خوب وخوشایند وباطنش (مانند دریا) عمیق است </font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت صادق(ع)</font>";
    msg[27] = "<font   color=#0000FF>بخشنده باش اما زیاده روی نکن ، در زندگی حسابگر باش اما سختگیر مباش</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[28] = "<font   color=#0000FF>خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[29] = "<font   color=#0000FF>گناهی که تو را پشیمان کند بهتر از کار نیکی است که تو را به خود پسندی وادارد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[30] = "<font   color=#0000FF>هرگاه دعا کردی با قلبت آنرا قبول کن و گمان کن که حاجتت بر در خانه است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام صادق(ع)</font>";
    msg[31] = "<font   color=#0000FF>در روزگار جهل ، شعور خود جرم است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    <!-- END SOKHANE ROOZ -->
    
    function writeTip() { 
    document.write(msg[today]);
    }
    <!-- END -->
    قرار دادم
    بعد یه فایل html ساختم و توش :
    کد HTML:
      <head>
        <title>تاریخ</title>
    <script type="text/javascript" src="tarikh.js"></script>
     <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
      </head>
    <body >
     <script>writeTip();</script>
      </body>
    </html>
    قرار دادم.بعد اجراش کردم 2 مشکل داره
    اولی اینه که تاریخ بر اساس میلادی هست { فایل jdf رو هم ساختم اما نشد بر اساس تاریخ شمسی نشون بده }
    مثلا بنویسه امروز چهارشنبه 8 دی 1389 : دکتر شریعتی گفت......

    دومی اینه که تغییر سخن بر اساس تاریخ کامپیوتره یعنی من تاریخ رو عقب و جلو کنم اینم عوض میشه
    کسی راهی داره؟

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام شرمنده سواد من درهمین حده!!

    این پوشه رو نگاه کن : لینک

  35. #75

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام محسن جان
    دستت درد نکنه اما این که درست کار نمیکنه
    امروز یکشنبست
    زده
    امروز : دوشنبه ۱ آذر ۱۳۸۹سخن روز :

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام دوست عزیز
    آقا شرمنده اون قبلیه اشتباه بود
    این درسته
    کاملا پی اچ پی
    البته خودت دیگه ظاهرشو قشنگ کن
    موفق باشی
    یا علی
    لینک مشاهده خروجی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دمت گرم دسته گلت درد نکنه
    اما یه سئوال 365 روز داریم من میخوام واسه هر روز یه سخن روز بزارم به نظرت اینجوری سنگین نیست همه رو از توی یه فایل بگیره؟
    راهی داره که سبک تر بشه؟

    یه نکته ی مهم دیگه
    من روی اسکریپت php میخوام اینکلودش کنم
    راهی هست بشه html یا جی اس کردش؟
    آخرین ویرایش به وسیله vimax65 : شنبه 18 دی 1389 در 18:59 عصر

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    درمورد سوال اولت که میشه ولی چه کاریه؟
    خیلی طولانی میشه
    منم دقیقا بلد نیستم یعینی سوادم قد نمیده
    در مورد این
    من روی اسکریپت php میخوام اینکلودش کنم
    متوجه نشدم؟
    اگه میخوای اینکلودش کنی توی یه صفحه پی اچ پی دیگه که کاری نداره!
    ولی .....
    متوجه نشدم درست!

  39. #79

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آخه من میخوام روی یه سیستم همین انجمن ویبولتین اینکلودش کنم
    http://www.vbulletin.com/docs/html/t..._externalfiles
    ایناهاش من اینو خوندم اما نتونستم ایجادش کنم

  40. #80

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    محسن جان همه چیزش درست شده فقط باید اون قسمت ای جکسیشو درست کنم که اون دوستمون فعلا نیستن
    الان روی تاریخ فقط یه مشکله کوچیک هست اونم اینه که یک روز جلوتر نشون میده خودت یه تست بکن
    امروز جمعه 24 دی هست زده شنبه 25 دی
    میشه درستش کنی؟

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •