صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

  1. #1

    يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    سلام و خسته نباشيد
    چوري ميشه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كرد.
    ميشه تو اين زمنيه يه كد برنامه در اختيار من بزاريد
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط hamed59 مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشيد
    چوري ميشه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كرد.
    ميشه تو اين زمنيه يه كد برنامه در اختيار من بزاريد
    با تشكر
    سلام !!

    نمیدنم منظورتون کد های پیشرفته اس یا ساده !

    اگه پیشرفته رو میگین که نمیدونم ولی راه های ساده :
    1. استفاده از for های تودرتو و دراز با اعداد خفن
    2. استفاده از شرط های همیشه درست در while - for 0 (مثلا تا وقتی 1<2 !)
    3. استفاده مدام از دستورات تاخیر (انداختن دستور تاخیرتو for )

    فکر کنم همینا بدرد بخوره ... اگه منظورتون پیشرفته اس که نمدنم !

  3. #3

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    ممنون از جوابتون
    با اين دستورات فقط CPU درگير ميشه.من ميخوام حافظه RAM رو هم درگير كنم.
    مرسي

  4. #4

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    تازه با ایندستورات که این دوستمون میگه کل cpu هم اشغال نمیشه اگه دقت کرده باشین نهایت استفاده از cpu تو ویندوز xp واسه برنامه های ++c ، 50 درصده و این مقدار برای ویندوز 7 ، 25 درصده من هرکاری هرکردم نتونستم از این مقدار بیشتر درگیرش کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    اره ... متاسفانه به این نکات توجه نکرده بودم ... ممنون از این که بهم گفتن !

    ولی نکته مهم اینه که ما باید هدفمون رو مشخص کنیم ... ((هدف از نوشتن این برنامه چبه ؟ و قراره برای چه این کارو انجام بده ؟))

    سوال مهم اونه !!
    اگه منظورمون نوشتن یه جور برنامه مردم آزار هستش که با همون کارایی که گفتم هم میشه درستش کرد.

    اما ... اگر این برنامه کاربردی نیست و فقط برای یادگیری هستش ... که درسته و من اشتباه کردم !!!

    در این مورد چیزی نمدنم ... اما سعی میکنم تا چند روز آینده یه چیزایی گیربیارم ... شاید پیدا شد !
    و لطفا اگر کسی میدونه بیاد بگه ...

  6. #6

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    اين برنامه واسه مردم آزاري نيست.يه پرو‍ژه هستش كه فكر من رو حسابي مشغول كرده.
    ممنون ميشم كه كمك كنيد.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    می نونی این کارو بکنی که هی بیاد نیوفلدر بسازه! اگر خواستی می تونی توش یه چیزی هم کپی کنی!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط hamed59 مشاهده تاپیک
    اين برنامه واسه مردم آزاري نيست.يه پرو‍ژه هستش كه فكر من رو حسابي مشغول كرده.
    ممنون ميشم كه كمك كنيد.
    می بخشین !!! گفتم شاید زدین تو کار ویروس نویسی !
    اتفاقا خیلی جالبه ... برای منم این پروزه مهم شده ...

    نقل قول نوشته شده توسط Pouri_sb مشاهده تاپیک
    می نونی این کارو بکنی که هی بیاد نیوفلدر بسازه! اگر خواستی می تونی توش یه چیزی هم کپی کنی!
    فکر نکنم این کاری که دوستمون میگن جواب بده ... فعلا نمیتونم امتحانش کنم ... ولی احتمالا ... نمیدونم ... شایدم جواب بده ...

    ولی اون طوری که من تو تصورم هست ... استفاده از For های با ارقام بالا و تودرتو خیلی بهتر از ساخت نیو فولدر باید جواب بده ... نمیدونم !!!

    اما ...
    حالا که این دوستمون بحث نیو فولدر رو پیش کشیدن یه راه جالب به ذهنم رسید ...

    اگه ما مرتبا به برنامه بگیم که یک فایل حجیم (عکس و فیلم و یا هر چیزدیگه ای ...) رو همزمان در چند جا کپی کنه و هی این کارو ادامه بده ... شاید بشه سیستم رو هنگوند !!!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    چوري ميشه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كرد.
    داخل ویندوز نمیتونی این کار رو انجام بدید مگر اینکه سیستم عامل رو با استفاده از api از کار بندازی تا نتونه برای سایر پردازشها زمانی بررسی بده.
    ولی داخل داس یک while که شرط true داشته باشه میتونه کارساز یاشه در ضمن وقفه ها رو هم بوسیله cli که مریوطه به دستورات اسمبلی هست از کار بندازید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    داخل ویندوز نمیتونی این کار رو انجام بدید مگر اینکه سیستم عامل رو با استفاده از api از کار بندازی تا نتونه برای سایر پردازشها زمانی بررسی بده.
    ولی داخل داس یک while که شرط true داشته باشه میتونه کارساز یاشه در ضمن وقفه ها رو هم بوسیله cli که مریوطه به دستورات اسمبلی هست از کار بندازید.
    آخه داس دیگه قدیمی شده ... مطمئنین تو ویندوز جواب نمده ؟

    ممنون میشم اگه یکم دیگه توضیح بدین ... یا اقلا به یه جایی ارجا بدن !!!

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    سلام به همگی!
    استفاده از فور حالت پلکانی داره!نمیتونه سریع کار رو تموم کنه!
    به نظر من باید یا تعداد زیادی ثبات از سی پی یو گرفت!پر کردن رم خیلی سخت نیست!
    برای مشغول کردن سی پی یو باید یک عالمه عملیات منطقی گذاشت.مثلا یک فایل رو بی نهایت بار رمز گذاری کنه!
    متغیر های عمومی اگر دارای مقدار اولیه نباشند برابر با صفر اند.متغیر های long double هشت بایتی اند.کافیه برای یک رم 1 گیگ یک آرایه به طول 125000000 ایجاد بشه(عمومی)
    از این مقدار حد اکثرش رو بساز و بقیه اش هم میشه با خرت و پرت های دیگه پر کرد.حالا کافیه یک فایه یک فایل کپی بشه...
    مشکل اصلی سی پی یو هست!

  12. #12

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    متغیر های عمومی اگر دارای مقدار اولیه نباشند برابر با صفر اند.متغیر های long double هشت بایتی اند.کافیه برای یک رم 1 گیگ یک آرایه به طول 125000000 ایجاد بشه(عمومی)
    از این مقدار حد اکثرش رو بساز و بقیه اش هم میشه با خرت و پرت های دیگه پر کرد.حالا کافیه یک فایه یک فایل کپی بشه...
    فکر کردی داری داری تو Ring 0 کد مینویسی ؟!
    برنامه شما به صورت User Mode اجرا میشه ، تو User Mode پروسه برنامه شما یه دید مجازی از حافظه داره و Memory Management ویندوز طوری حافظه رو مدیریت میکنه که هر پروسه خیال میکنه فضای زیادی به صورت اختصاصی در اختیار خودش داره ، تازه بحث Page File به کنار ... !

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    قبول دارم!توی ویندوز این کار خیلی سخته!
    شما اگه بتونی رم رو پر کنی حریف هارد که نمیشی!
    یا باید توی داس این کار رو کرد یا توی ویندوز از همین روش های سنتی خودمون استفاده کنیم.
    من با یک جدول ضرب سی پی یو رو تا 60 الی 90 و خورده ای درصد اشغال کردم.تا جایی که دیگه موس به زور تکون میخورد!
    راه دوم استفاده از تعداد بسیار زیادی وقفه کرد که پشت سر هم سی پی یو رو آزار بدن!البته این هم ایراد هایی داره!مثلا حتی تکون خوردن موس هم ما رو دچار مشکل میکنه!

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    راهی هست که پاور سیور رو فعال کرد، بدون اینکه کاربر بدون مراجعه به اون قسمته کنترل پنل بفهمه؟ چون رو حالت پلور سیور قابلیت سیستم پایین می آد.

    یه راهه دیگه ای که به ذهنم می رسه کپی کردن یه آهنگ تو نیو فلدره i هست اون هم رو دسکتاپ! قشنگ بعده چند دقیقه ترتیبه سیستمه طرف مقابل رو میده، می تونین اتو رانشو طوری تنظیم کنین که با باز کردنه یه برنامه شروع به کار کنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    کسی نیست یه نتیجه قطعی بگه ؟ ....

    اصن یه فکر باحال ... اگه همه این کار ها رو با هم انجام بدم ... بالاخره پدر سیستم درمیاد دیگه ... ! یکیش که جواب میده دیگه !!!

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    به احتمال زیاد بشه از توی فایل های ریجستری این کار رو کرد!اما خیلی فایده نداره!
    منظور شما رو از کپی کردن آهنگ نمیفهمم!
    بهترین راه اینه که سی پی یو یک فایل ججیم رو رمز گذاری کنه و رم اون رو کپی کنه!و دوباره رمز گذاری و... .
    اون وقته که .البته باید تو زمان کار سی پی یو سر رم رو گرم کرد و بالعکس.
    راه بعدی وقفه هاست!که البته خیلی هم جالب نیست.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    فایله حجیم مشکلش اینه که کپی کردنش طول می کشه،

    راه دیگه ای که به ذهنم رسید اینه که چندین برنامه حاوی حلقه بی نهایت رو باهم باز کنیم، اینطوری کل سی پی یو رو فک کنم مشغول کنه!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    یه سوال داشتم : چرا استفاده از وقفه ها خوب نیست ؟!

    در ضمن من با چند تا فور سرکاری و توهمتوهم و کپی کردن پیاپی یه عکس ساده تونستم سی پی یو رو به 91 درصد برسونم !!! اما هر چی زور زدم بالاتر نرفت که نرفت !

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    اگه کار ساده باشه ویندوز اجازه نمیده که زیاد سی پی یو در گیر بشه!اگه توی ویندوز نباشی و سی پی یو داغ کنه ریست میشه!
    در ضمن باید هم طول بکشه!

  20. #20

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    خوب اين راه حل كپي فايل زياد جالب نيست.يك راه حل اصولي بگيد.به نظر من اگه بتونيم همزمان رم و cpu‌رو مشغول كنيم همين طور كه دوستان گفتند با عمليات منطقي ، عمليات رمز نگاري و... شايد به نتيجه برسيم.
    ممنون ميشم دوستان نمونه كد هايي كه نوشتن رو اينجا قرار بدن تا به يه نتيجه درست برسيم.

    ممنون

  21. #21

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    راه دوم استفاده از تعداد بسیار زیادی وقفه کرد که پشت سر هم سی پی یو رو آزار بدن!
    چه وقفه ای میخواین بفرستین ؟!


    تا وقتی تو User Mode کد مینویسید فراتر از اون نمیتونید عمل کنید ، یه نمونه برنامه با دلفی نوشتم که تو 2 تا Thread یک سری محاسبات ریاضی انجام میده ، Usage پردازنده هم به 100 میرسه ولی برای سیستم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون ویندوز Multi Thread هست و این موارد در سطح Kernel به صورت دیگه ای دیده و کنترل میشن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط voiceoffox مشاهده تاپیک
    آخه داس دیگه قدیمی شده ... مطمئنین تو ویندوز جواب نمده ؟
    کی همچین حرفی رو زدیم!
    ممنون میشم اگه یکم دیگه توضیح بدین ... یا اقلا به یه جایی ارجا بدن !!!
    به کجا ارجا بدیم کاری که میخوایید تا حالا به درد کسی نخورده که وقت بزاره و تحقیقی در موردش انجام بده فقط این کار باعث میشه بهتر با کار CPU و RAM آشنا بشید. البته راههای بهتری برای مطالعه در این زمینه وجود داره و میتونید کتاب در مورد پردازنده های بالای 8088 یعنی 80286 به بعد در این کتابها قسمت مد حفاظت شده رو مطالعه کنید.
    در هر صورت میشه این کار رو داخل ویندوز انجام داد ولی باید با api سیستم مرکزی ویندوز رو از کار بندازید یه نگاهی به لیست پردازشهای taskManager بندازید یکی از پردازشها مربوط به سیستم مرکزی ویندوز هست اگر متوقف بشه ویندوز از کار میفته.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    درسته این پروژه کاربردی نیس و بدرد هیشکی هم نخورده ... اما بما کمک میکنه با ساختار .............. همون چیزی که شما اشاره کردی !!!

    حالا این کتابا چین ... ای بوک ای چیزی سراغ درن ؟! ممنون میشم کمک کنن ...

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    این برنامه یه حلقه بی نهایت سادست، یدونه که هست، یه سه تا کپی دیگه ازش درست کنین سی پی یو یوزیج رو می کنه 100!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط Pouri_sb مشاهده تاپیک
    این برنامه یه حلقه بی نهایت سادست، یدونه که هست، یه سه تا کپی دیگه ازش درست کنین سی پی یو یوزیج رو می کنه 100!
    دوست عزیز نتونستم اجراش کنم ... میشه کد هاشو بذارین ... (تو خود پست)

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    کد خاصی نیست :دی، با فریم ورک چهار نوشته بودم، ببخشید این فایل ضمیمه جدید رو با فریم ورک 2 نوشتم دیگه فکر کنم کار کنه، 4 تا فایله exe رو با هم باز کن به 100% می رسه

    اتوران اومدم بسازم براش، آنتی ویریوس دلیتش کرد :دی

    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;


    int main()
    {
    int a=15000000;
    while(1){
    a++;
    a--;
    }
    return 0;
    }

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    چرا اینجا تعطیله؟؟؟تازه داشت جالب میشد!!!
    فکر کنم دیگه به اندازه ی کافی اینجا ایده باشه!!!
    بهتره تست کنیم ببینیم کدوم بهتر کار مبکنه!!!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    چرا اینجا تعطیله؟؟؟تازه داشت جالب میشد!!!
    فکر کنم دیگه به اندازه ی کافی اینجا ایده باشه!!!
    بهتره تست کنیم ببینیم کدوم بهتر کار مبکنه!!!

    تعطیل نیست که ... حالا شما ایده ای چیزی درن ؟ اگه درن بگین ... هنوز تموم نشده ...

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    3 صفحه ایده کمه؟؟؟

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    این که چند تا از یک برنامه رو باز کنیم اصلا جالب نیست!
    یا باید یک حلقه ی خیلی سنگین باشه،یا چند تا حلقه توی یک برنامه که با هم باز بشن و یا این که 4 تا فایل باشند و یک برنامه ی دیگه هم باشه که 4 تاشون رو یک جا باز کنه!!!
    راه اولی راحت تره!!!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار voiceoffox
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    3 صفحه ایده کمه؟؟؟

    هر چی بیشتر بهتر ...

  32. #32

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    دوستان این برنامه رم رو تو چند ثانیه پر میکنه : مواظب باشید به سیستموتون لطمه نزنه :
    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i;
    node *next;
    };

    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }
    int main()
    {
    node *top;
    top=getnode();
    while(1)
    {
    node *p;
    p=getnode();
    p->next=top;
    top=p;
    }
    return 0;
    }
    یا میتونید از این استفاده کنید که تو یه ثانیه پر میکنه :

    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i1;
    long double i2;
    long double i3;
    long double i4;
    long double i5;
    long double i6;
    long double i7;
    long double i8;
    long double i9;
    long double i10;
    long double i11;
    long double i12;
    long double i13;
    long double i14;
    long double i15;
    long double i16;
    long double i17;
    long double i18;
    node *next;
    };

    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }
    int main()
    {
    node *top;
    top=getnode();
    while(1)
    {
    node *p;
    p=getnode();
    p->next=top;
    top=p;
    }
    return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Arcsinos : پنج شنبه 09 دی 1389 در 13:45 عصر

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    یا این که 4 تا فایل باشند و یک برنامه ی دیگه هم باشه که 4 تاشون رو یک جا باز کنه!!!
    راه اولی راحت تره!!!
    اتو ران اومدم برای هر چهار تا ساختم اما آنتی ویروس فوری دلیتش کرد :دی
    اتوران ساختن رو خوب بلد نیستم!

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط Arcsinos مشاهده تاپیک
    دوستان این برنامه رم رو تو چند ثانیه پر میکنه : مواظب باشید به سیستموتون لطمه نزنه :
    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i;
    node *next;
    };

    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }
    int main()
    {
    node *top;
    top=getnode();
    while(1)
    {
    node *p;
    p=getnode();
    p->next=top;
    top=p;
    }
    return 0;
    }
    یا میتونید از این استفاده کنید که تو یه ثانیه پر میکنه :

    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i1;
    long double i2;
    long double i3;
    long double i4;
    long double i5;
    long double i6;
    long double i7;
    long double i8;
    long double i9;
    long double i10;
    long double i11;
    long double i12;
    long double i13;
    long double i14;
    long double i15;
    long double i16;
    long double i17;
    long double i18;
    node *next;
    };

    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }
    int main()
    {
    node *top;
    top=getnode();
    while(1)
    {
    node *p;
    p=getnode();
    p->next=top;
    top=p;
    }
    return 0;
    }
    دوست عزیز از اینی که نوشتی هیچی نفهمیدم!!!
    میشه یه توضیحاتی بدی؟؟؟

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط Pouri_sb مشاهده تاپیک
    اتو ران اومدم برای هر چهار تا ساختم اما آنتی ویروس فوری دلیتش کرد :دی
    اتوران ساختن رو خوب بلد نیستم!
    خوب دیگه...
    اگه بشه با یک برنامه که خودمون ساختیم بازش کنیم عالیه...
    البته کد آخرین پست قبل از من هم خوبه ها!!! البته یا یک حدودی شبیه اولین طرحیه که من دادم!!!

  36. #36

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    نقل قول نوشته شده توسط ali najafi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از اینی که نوشتی هیچی نفهمیدم!!!
    میشه یه توضیحاتی بدی؟؟؟
    چرا که نه :
    این برنامه اول میاد یه ساختار با نام nod درست میکنه که شامل یه عدد long double و یه اشاره گر به یه nod دیگه .
    حالا تو برنامه ی اصلی گفتم هی بیاد از این nod ها درست کنه و node top که بالا ترین nod هست به اون nod ایجاد شده اشاره کنه ،
    حالا تو اون حلقه یwhile انقدر از اون nod ها درست میکنیم تا ram پر میشه ،
    حالا تو کد دوم به جای یه دونه عدد long double 20 تا درست میکنیم تا حافظه زودتر پر شه .
    کافی بود

  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار ali najafi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    68

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    جالبه ولی مطمئنی که کار میکنه؟؟؟
    تستش کردی؟؟؟

  38. #38

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    خب من که کد رو گذاشتم میتونی امتحانش کنی ، بهتره از کد دومی استفاده کنی که زود تر به نتیجه برسی .
    اصلا از این استفاده کن که زیاد هم پیچیده نیست :
    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i;
    };

    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }
    int main()
    {
    while(1)
    {
    node *p;
    p=getnode();
    }
    return 0;
    }

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    برنامه خوبیه ولی بعده اینکه 2.2 گیگ رم رو پر کرد این ارور رو داد:
    Unhandled exception at 0x75e39617 in h.exe: Microsoft C++‎ exception: std::bad_alloc at memory location 0x0014f6ec..


    این قسمت از کدت رو هم نفهمیدم می شه یه توضیح بدی :دی
    node *getnode()
    {
    node* q;
    q= new struct node;
    return q;
    }

  40. #40

    نقل قول: يه برنامه كه حافظه Ram و CPU را كاملا مشغول كنه طوري كه سيستم از كار بيفته.

    دوست عزیز چون که رمت پر شد این ارور رو داد دیگه ، اون قسمتی که بعد از ارور یه فلش سبز میاد کنارش میخواد یه nod جدید رو تو حافظه درست کنه که نمیتونه درست کنه و از برنامه خارج میشه ، باید یه جوری به مقدار خالی رم دسترسی پیدا کنیم و به اندازه ی اون حلقه ی for رو ادامه بدیم . الان دیگه ایراد نمیگیره :
    #include "stdafx.h"
    #include "iostream"
    using namespace std;

    struct node
    {
    long double i;
    };

    int main()
    {
    int i=0;
    for(i=0;i<28500000;i++)
    {
    node *p;
    p= new struct node;
    }
    while(1)
    {
    }
    return 0;
    }

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •