نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت image Viewer با امکانات( Zooming , Scroll ,..)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار first_squit
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    ساخت image Viewer با امکانات( Zooming , Scroll ,..)

    با سلام خدمت دوستان .

    توی یکی از برنامه ها نیاز دارم تصویری رو به کاربر نمایش بدم . و کاربر امکان Zooming و Scroll رو داشته باشه .
    از PictureBox استفاده کردم . اما نتونستم اعمال بالا رو روش اعمال کنم .

    دوستان عزیز که در این زمینه تجربه دارند راهنمایی کنن .

    1- از چه کنترلی استفاده کنم .
    2-چطور اعمالی نظیر Zooming , Scroll رو روش انجام بدم .

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: ساخت image Viewer با امکانات( Zooming , Scroll ,..)

    همین picturebox مگه چشه ؟
    این برنامه رو ببین .
    zoom-scroll.rar

    اینم کدش .
        public partial class Form1 : Form
    {
    int pw = 0,ph=0,stp=20;

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    pw = pictureBox1.Size.Width / 10;
    ph = pictureBox1.Size.Height / 10;
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید +
    int i = pictureBox1.Size.Width + pw, j = pictureBox1.Size.Height + ph;
    pictureBox1.Size = new Size(i, j);

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید -
    int i = pictureBox1.Size.Width - pw, j = pictureBox1.Size.Height - ph;
    pictureBox1.Size = new Size(i, j);
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید up
    pictureBox1.Location = new Point(pictureBox1.Location.X, pictureBox1.Location.Y-stp);
    }

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید down
    pictureBox1.Location = new Point(pictureBox1.Location.X, pictureBox1.Location.Y + stp);

    }

    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید left
    pictureBox1.Location = new Point(pictureBox1.Location.X - stp, pictureBox1.Location.Y);

    }

    private void button6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // کلید right
    pictureBox1.Location = new Point(pictureBox1.Location.X + stp, pictureBox1.Location.Y);

    }
    }


    پ.ن : این کد رو همین الآن نوشتم . برای استفاده از اسکرول یه سری ریزه کاری داره که حوصله نداشتم روشون فکر کنم . ولی نباید چیز خیلی سخت و پیچیده ای باشه . ضمنا پارامتر های دیگه ای هم توی این جریان میتونند شرکت داشته باشند . مثلا سایز فرم که من اونها رو در نظر نگرفتم (برای بالا بردن سرعت کد نویسی) از این گذشته وقتی داری از picbox استفاده میکنی حجم عکست خیلی مهمه . ترجیحا از عکسهای سبکتر استفاده کن .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: ساخت image Viewer با امکانات( Zooming , Scroll ,..)

    نقل قول نوشته شده توسط first_squit مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان .

    توی یکی از برنامه ها نیاز دارم تصویری رو به کاربر نمایش بدم . و کاربر امکان Zooming و Scroll رو داشته باشه .
    از PictureBox استفاده کردم . اما نتونستم اعمال بالا رو روش اعمال کنم .

    دوستان عزیز که در این زمینه تجربه دارند راهنمایی کنن .

    1- از چه کنترلی استفاده کنم .
    2-چطور اعمالی نظیر Zooming , Scroll رو روش انجام بدم .

    متشکرم
    سلام
    اون چیزی که شما میخواهید پیاده کنید اینجا هست:

    http://www.codeproject.com/KB/miscct...ictureBox.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •