نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در مورد ساخت بازی در دلفی

  1. #1

    کمک در مورد ساخت بازی در دلفی

    سلام دوستان من این برنامه دلفی رو نوشتم به نوعی بازی حساب میشه ولی یه اروری میده که نمیدونم یعنی چی برنامه رو گزاشتم لطف کنید ببینید و بگید اشکالش که کار نمیکنه ممنون میشم...اگرم کسی میتونه لطف کنه و بدون اشکالش رو برار بزاره که دستشومیبوسم


    در ضمن برنامه بطور کلی به این صورته که هنگامی که توپ به دروازه رسید به ادیت 10 واحد اضافه بشه یعنی اگر توپ رفت تو دروازه _که دروازه رو میشه بالا پایین کرد_10 امتیاز بگیری در غیر این صورت ازت 10 امتیاز کم بشه که این اعداد در ادیت نمایش داده میشه برنامه رو نوشتم ولی نمیدونم چرا کار نمی کنه در ضمن میخواستم یه لطف دیگه بهم بکننید اینه که کسی می تونه بگه چطور کاری کنم دروازه ار فرم خارج نشه ؟ و چطور کاری کنم که هنگامی که توپ گل شد دوباره خودش از اول بیاد و همینطور هنگامی که گل نشد و از فرم خارج شد دوباره از اول بیاد تو؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ardooo : شنبه 04 دی 1389 در 23:08 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد ساخت بازی در دلفی(خیلی سریع خواهشا...)

    خوب با این فایل dpr چه کنیم ؟ فایل pas مربوط به Unit1 کو ؟ پروژه رو به صورت کامل ضمیمه کنید .

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد ساخت بازی در دلفی

    ببخشید شرمنده...

    دوستان من فقط تا دوشنبه شب وقت دارم یه لطفی به من بکنید ممنون میشم

    اینم تمام فایلهای بازی حالا دیگه منتزره شمام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کمک در مورد ساخت بازی در دلفی

    یونیت 1 رو به این شکل در بیارش


    unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, ExtCtrls, jpeg, StdCtrls;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Shape1: TShape;
    Image1: TImage;
    Timer1: TTimer;
    Edit1: TEdit;
    procedure FormKeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    procedure Timer1Timer(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;
    X:integer;

    implementation

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.FormKeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    begin
    if key=38 then
    image1.Top :=image1.Top-2;
    if key=40 then
    image1.Top :=image1.Top+2;
    end;

    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    begin
    shape1.Left :=shape1.Left +5;
    if(shape1.Left>=image1.Left )then
    begin
    if(shape1.Left >= image1.Left )
    and (shape1.Top >= image1.Top)
    and (shape1.Top+Shape1.Height <= image1.Top+Image1.Height)
    then
    X:=x+10
    else
    X:=x-10;
    edit1.Text :=inttostr(x);
    shape1.Left :=0;
    randomize;
    shape1.Top :=random(Height-Shape1.Height);
    end;
    end;

    end.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •